Доходът и неговото значение в живота

• 23 856
  • 726
  •   2
Отговори
# 360
30% от дохода отива за почивки.

Ихааа, никога не би ми и хрумнало да отделям толкова...

# 361
Много ли е?

# 362
30% от дохода отива за почивки.

Ихааа, никога не би ми и хрумнало да отделям толкова...
Бях чувал за % за имот, кредит, автомобил, дори часовник, ама за почивка/и не бях чувал.
Сигурно и за вечеря на кръчма има % вече.

# 363
За мен да.

# 364
Какво общо има каргото в пристанището със заплатата и стандарта на Мима от Аспарухово, която работи в местния Кауфланд? Малко като твърдението колко е добре в Стара Загора. Добре е евентуално за двама в тецовете, за други 2000 не е.
Четене с разбиране му се вика:
Една дама беще написала твърдение , което не можа да подкрепи с факти. Когато сравняваш бизнес в два града, сравняват се измерими величини, например пристанищни градове, сравнява се товарооборот през пристанища и подобни величини.
А продавачката в Кауфланд и в София и във Варна, а и в Долно нанагорнище взема една и съща заплата. Това противоречи обаче на твърдението, че заплатата е между 30 и 70 % по-ниска от тази в София.

# 365
Аз да попитам: как определяте бюджета за почивки според доходите си?
Имал - дал 😁

# 366
Е,ако няма,не почиваме ли?

# 367
Скрит текст:
Какво общо има каргото в пристанището със заплатата и стандарта на Мима от Аспарухово, която работи в местния Кауфланд? Малко като твърдението колко е добре в Стара Загора. Добре е евентуално за двама в тецовете, за други 2000 не е.
Четене с разбиране му се вика:
Една дама беще написала твърдение , което не можа да подкрепи с факти. Когато сравняваш бизнес в два града, сравняват се измерими величини, например пристанищни градове, сравнява се товарооборот през пристанища и подобни величини.
А продавачката в Кауфланд и в София и във Варна, а и в Долно нанагорнище взема една и съща заплата. Това противоречи обаче на твърдението, че заплатата е между 30 и 70 % по-ниска от тази в София.
Това не е вярно. Влез на сайта на Лидъл и виж как има разлика в заплатата за касиер или както там се води в София и в провинцията. И в Кауфланд, предполагам е така. И при бившия ми работодател беше така. Много голяма фирма, известна на всеки от нас. Заплатите за една и съща длъжност в София и в страната имаха разлики.

# 368
Е,ако няма,не почиваме ли?

Разбира се, като няма няма. В дългове ли ще влезеш заради почивка?

# 369
Краткосрочен заем.

# 370
Мммда бе, заем за почивка Joy Joy върха на финансовата култура

# 371
Не ми се е налагало да взимам кредит до сега,за тоав ако се триабва само за здраве и почивка,а то е сьщо здраве.

# 372

Никога. Ще си почивам вкъщи, но заем за това няма да вземам.

# 373
  • София
Аз да попитам: как определяте бюджета за почивки според доходите си?
Мога да не ям, но не мога да не пътувам.
Две - три лъкшъри и останалото не го броя - за по 3-4 дни всеки месец.

# 374
  • France
В момента съм в едно село (не знам колко жители е) даже не съвсем в него, а в последната му махала. Близкият голям град е 16К жители и на около 10-15 мин с кола. Пълно е с хора, даже до нас строят 2 нови къщи, а по-надолу към пътя - още една. Но се чувствам спокойна, дори не заключваме вечер, а доскоро дворът не беше и затворен. Тази сутрин видях елен в градината.
В България имаме вила строена върху двоен парцел и по планове на архитект. Но ходим рядко и никога не оставяме за вечерта, защото наблизо имам циганска махала и вече имаше "нещастен" случай в селото. Да не говорим, че нищо не може да бъде засято - всичко се краде. Мисля, че това обяснява защо някои села просперират, а други загиват. Държавата не си върши работата.

Общи условия

Активация на акаунт