ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 59 392
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Шарлот, липсваш! Пиши как сте! Heartbeat
Благодаря ти, добре сме! Пиша в теми, в които се чувствам свободна и където няма самоцелна полемичност. Топло и уютно ми е там. Достатъчно сложен е напоследък животът, за да търпя его, вживяно в универсалната си компетентност. Чета ви, следя ви, обичам ви! Рано е да пожелавам щастливо лято. Успешно приключване на годината. Надделя вече умората, а до края има още доста работа.

И успех на НВО-нчетата! Да им се паднат разумни, компетентни проверители и да успеят където те искат! Като начало - стиснати палци за математиката.

Преди да се гмурна отново в свои води, виц: - Какъв е този шум, Джон? - Абитуриенти, сър, радват ме. - Какво броят, Джон? - Часовете, през които ще работят всеки ден, сър.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 08:02 от Шарлот

# 106
  • София
Спокойствие, концентрация и успех за седмокласниците и на втория изпит.
Flowers Four Leaf Clover

# 107
  • София
Иначе наистина сме цели четири с дечица и тук и там, дано не изпускам някоя мама.., но малко ми липсва духът на темичката ни отпреди четири години.
Аз се боря тайно с едни балони .. юни месец е украсен от рождени дни, театри и външно оценяване.
Аз ни докарах до 5 Simple Smile - BoeL, 50 Shades..., Elea Lea, ти, аз...май има и други, които скоро не са писали. Една пловдивска мама Linkata. Може и аз да забравям някой. Моля да няма засегнати - стискам палци за всички деца Hands Pray
Дано си се преборила успешно с балоните и да сте изненадали хубаво наборката и съзодийничка!
Честит да е денят ѝ! Слънчеви 18 г да посрещне - здрава и устремена напред BalloonFlowers Four Leaf CloverNature Sunny

Нямам време покрай малките ми наборки да надникна и в 12класната тези дни. Ако нещо може да помогнем, дайте знак и тук, моля.

# 108
  • София
Jiema, благодаря ти! Тя ни изненада, докато се борехме с една бутилка с хелий.., но здраве да е. По това време трябваше да спи.
Но и направих торта цифра и мисля, че много се зарадва.

Ами пет сме - като Хитър Петър и аз, въобще не се преброих Simple Smile

Кураж и успех на седмокласничетата!

# 109
  • София
По вода да им върви на децата, които са на изпит днес!
А ако някоя майка има нужда от бЕло, след 10 ч. онлайн мога да й правя компания.

# 110
Успех на всички седмокласници и днес! 🍀

Винаги имаме нужда от твоята компания, Спунк! Heart А и май на повечето ни е за последно точно тази кампания, та трябва други причини да си намерим! 😂

# 111
  • София
Успех на седмокласниците! Flowers Four Leaf Clover
След дъжда идва слънцето, дъгата ... нека да им е усмихнато и спокойно дори и в лошото време.

# 112
  • В средата на времето
Успех на всички дечица днес! Flowers Four Leaf Clover

# 113
  • София
Успех и от мен на седмокласниците днес!Да намерят решения на задачите и те да се окажат правилни! Flowers Four Leaf Clover
Аз "плахо" да попитам,не е ли време за среща?Силно се надявам до седмица да спре да вали!

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 09:26 от Ali97

# 114
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех и от мен на всички деца, явяващи се на НВО! Flowers Four Leaf Clover Ей толкова вода се изля в тяхна чест. Да им върви, да се паднат лесни за тях задачи!
Ali97 и аз съм за, но програмата тези дни ми е на макс. Утре съм на среща със съучениците от техникума, а в четвъртък със състудентите! Blush

# 115
  • София
Стискам палци! In bocca al lupo! Break a leg! И там всички други магии, които трябва да се правят за 7-ми клас!

Изпитите свършват, учебната година е към края си. Дъждовете могат спокойно да спират вече и да се видим с летните си настроения, преди да сме се пръснали по отпуски и ваканции.

# 116
  • София
Благодаря, момичета, че стискате палци на "малките" ни и днес! Hug
Дано всяко дете се раздаде на максимум и попадне после на мястото си Hands Pray
Много свежо позитивно чувство струи тук Simple Smile
50 Shades, четох те в другата тема как се връщаш назад към спомените с Чипровските килими от 2019та. Joy Какви емоции бяха наистина.... Права си, че някак теми, настроение, форум се променят.. И се лее един негативизъм, настървение... някак обществото се променя. И после защо децата масово са по-изнервени, по-притеснителни, по-изтормозени и в частност (но вече не са и толкова малко) такива като моето се затварят и си правят капсула на спасението, която обаче е измамна ...
Отплеснах се по моите си грижи, извинете.
Хубав ден на всички, щастливи деца да има след 11:30 днес. Flowers Four Leaf Clover

# 117
  • София
Вярно, че беше килимарска година. Grinning  И по математика имаше някакви килими в задачите.

Аз пасувам за среща, към морето гледам.

Допълвам си поста:
Тъй като, във Вайбър, бях разкритикувана, смъмрена и обвинен в безотговорност, предлагам 07.07 от 18 часа или 08.07 от 17 часа.

Innocent

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 14:22 от Спунк

# 118
  • София
Успех на седмокласниците в темата. Имаха силно стиснати палци и от мен.
Аз ще се пържа на тоя огън догодина и надничам в темата на седмокласниците.
Връхлетяха ме спомени по нашето лудо, лудо лято преди 4 години.
И как сама, моята хубостница си “дръпна” Чипровското килимче изпод краката и се размина с желаното училище тогава.
Никога няма да го забравя това килимче, че на него ни беше препъникамъка😛🧐
Чудесни сте момичета! Толкова много позитивна енергия черпех тогава от тази тема, от която имах нужда точно в този вид и в точно онзи момент.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 19:53 от jenap

# 119
Сега започвам палцестискане за хубави резултати на нашите седмокласничета!
А темата по време на седми клас много силно ни сближи. Имаше страхотен дух на взаимопомощ, споделеност и разбирателство!
За среща съм и аз, но ми се иска да е в първите дни на юли, защото съм изключително заета до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт