ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 211
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Има, има ...тук съм, и аз хем не искам да почва таз година, хем искам да мигна и да е свършила...
Да питам за наборите, моят се върна от море, където се запознал с някакво момиче и видите ли от разговорите с нея, решил, че може да се пробва и за чужбина. Той ще кандидатства Архитектура, и въпросът ми е имаме ли други за тази специалност за навън с английски? Да обменим опит и съвети..Аз бях проучила малко в началото на 11 клас, но той твърдо каза БГ и сега чужбинските теми им хвърлям само по едно око, ама май ще се връщам да чета.

# 331
  • София
Ако някой има интерес към Холандия, може да си свери часовника на изложението.

# 332
  • В средата на времето
Eiger, благодаря за инфото! Регистрирах се и ще ида вместо набора, който за сега твърдо е решил, че ще остане да учи тук, но кой знае...

Успех и здрави нерви на всички участващи в предстоящата седмокласна епопея!

# 333
Архитектура на английски в Политехнико, Милано!

# 334
  • София
И още една фирма с изложение за бъдещи студенти в чужбина.

# 335
Вие сте на тема чужбина, но имам да черпя и да поздравя празнуващите имен ден днес - много здрави и щастливи Heart

# 336
  • Разпиляна във въображението
Честит да е!

# 337
  • София
Честит Александър, Беки! Да бъде здрав и благословен!
Аз съм много на тема чужбина. Половината ми сърце тръгна, другата половина започва отсега да се подготвя за същото...

# 338
beki8 честит празник на момчето ти!

# 339
Благодаря Hug
Попътен вятър на всичките ни дечица!

# 340
  • София
Беки, жив и здрав да ви е. Много сбъднати мечти и успехи да има.

# 341
  • София
Вие сте на тема чужбина, но имам да черпя и да поздравя празнуващите имен ден днес - много здрави и щастливи Heart

Честит да ти е, Александър, beki8! Много да те радва!
Да не би да навършва и пълнолетие днес???

# 342
Даааа, 2 в 1 сме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 343
  • София
Честит празник 2 в 1, beki8! Да е здрав, щастлив, с късмет по пътя си напред !
Честити и всички с имен днес!!!

Eiger,
благодаря за полезната информация. Почвам и аз по малко да навлизам в темата. С девойките в 4ти и 7ми клас, бях оставила всякакво проучване само на набора. Той решения крайни още няма, ще ги търсим заедно тепърва. Момичетета ме поизмориха, та представям си какво ще ви е на всички съчетаващи тази година 7ми и 12 клас. Стискам палци децата да ви дадат възможност да преминете леко през този период! А ние тук ще сме с вас. Hug

# 344
  • Sofia
beki8, да ти е живо и здраво момчето! Много успехи и късмет! Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт