ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 111
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Аз вече запазих заведение, че е вървежно за града и такива празненства, пък е на 50м от вкъщи Simple Smile При нас задължителен е и отбора, така че плюс 8 човека са оттам, даже повече от роднините са.
Няма май идея за рокля още, ще го мислим след НГ сигурно. И аз ще трябва нещо да облека, там ще е по-трудно Blush

# 586
Макар и младеж, моят син си чака с нетърпение бала. Ама иска така, от самосебе си да се случат нещата. Без обикаляне, търсене, идеи, ей така, че на тепсийка.
Ние ще сме на домашно парти в нова къща, в която още не сме живели. Много за и против обмисляхме, предимно аз се колебаех,но така решихме. Сега остава предизвикателството откъде да поръчам храна и каква, как да украся(категорично не харесвамЕ арки с балони), но има време. Костюм ще купуваме през февруари, тогава излизат новите, пък и да няма много изменения - напълняване/отслабване.
Фотограф, училищен 145лв на човек.
Домашен фотограф (специален) няма да имаме, който каквото снима.
Парти и бал - в един ден, да минава. Партито ще е "подгряващо", за настроение, за самия бал съм скептична. Но моят син има таланта да си прави от всяко нещо купон.
Аз нямам хубави спомени от бала. Освен, че бях зубрачка, бях и смотана в общуването. После се окопитих и станах купонджийка. А майка ми е ходила на бал с автобуса ("Дружба", днешен "Константин и Елена"), като на сутринта се прибрали пеш, момичетата боси, с обувки в ръцете. Ами, блазя им.
Втората матура е по спец предмет, защото е проф гимназия и ще е предизвикателство. Добре, че е ходил на състезания с представяне на проекти, че да не се шашне от аудиторията. Обмисля се и трета матура, съвсем като обща идея.

Аз за "нощничката" вече се оплаках, сега въобще нямам идея за собствена визия за бала.

# 587
Ние сменихме концепцията, както имах запазено заведение за 40 човека - го отказах. Оказа се, че на терасата ще има още 2 събирания и ще сме общо 150 човека... Дъщеря ми не иска големи сбирки и решихме да се съберем в деня на бала на късен обяд само най-близките - нашите родители и братята ни със семействата си, общо 15 човека сме и запазихме маса в хубав ресторант на Морска гара, ще украся само масата с цветя, тя иска снимки в Морската градина преди това, ще извикаме фотографа и при нас на обяда, да я наснима с бабите и дядовците и ще си я изпратим в училището, откъдето тръгват за Златни пясъци.
Второто ДЗИ ще е Испански, не гони резултати изобщо на матурите - да минават и да взема диплома.

# 588
Намерих ви! След седмокласните неволи миналата година, още не се чувствам психически готова за дванадесети клас, но... Дъщеря ми още се колебае към какво да се носочи, но СУ винаги стои като вариант. Знаете ли дали има някаква информация - справочници или просто качена някъде, която да ме ориентира за минималните балове за прием в СУ в последните години? Единственото, което намирам е информация от 2022г., събрана от темите за набора в bg-mamma

# 589
Миналата седмица е разгледал костюми в  Andrews. Каза че вероятно ще е от там, не знам какво е разгледал, ако имам късмет мога и да разбера... За изпита по професията е ясно.
Аз от моя бал имам много приятни спомени и от втората вечер ( връчването на дипломите) отново имахме резервация в заведение и продължихме купона. При нас имаше традиция да се посещават учителите преди бала, в годината на сериозна криза даже имаше такива, в които не отидохме... Та имаше и седмица преди бала с купони на различни места. Хубаво беше, събирахме се до ковид пандемията.

# 590
Може ли и аз при вас? Моят дванадесетокласник е момче. С психология и философия мисли да продължи занапред. Втората матура ще е психология. До май месец не искаше да чуе за костюми и балове. Започна учебната година и той представител на класа за организирането. За семейното празнуване не съм мислила. Моят брат не е семеен с баща ми живее, свекърите....малко хора сме.ММ има сестра в чужбина,  но те няма да си развалят рахатлъка за бал. Приятелите на сина повечето вече са студенти, дано се запази компанията и си направят купон децата.  Успешна година на всички!

# 591
  • София
Няма матура по психология. Философия може би?

# 592
Няма матура по психология. Философия може би?
Оооо,да, сбъркала съм. По философия ще е. Даже като каза за решението си и го попитах защо точно по философия отговора му беше,  защото е философ.

# 593
И нашият бал ще е домашен, на вилата, с пре(с)пиване. Даже смятам да е в ден, различен от бал-ния. Да не занимавам хлапето излишно със щуротии... Той после и РД има след бала, на 18 ще става, та ще е купон едноседмичен безкрай усещам 🤣🤣
Костюми не го вълнуват, но ще "барне" нещо все пак, каза.

# 594
  • София
Днес излезе резултатът от IELTS - 8. Като цяло е доволна, но й е малко криво, защото е прецакала Writting от притеснение и напрежение. Сега вече може да се заеме по-сериозно с образованието си. Аз ще следя с интерес. Smiling ImpSweatSmirk

# 595

Порасна(хме)!  Laughing
Моето момче е вече на 18!

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 11:22 от Светкавица

# 596
ЧЕСТИТ ДА Е!  Е сега вече може прави каквото си иска - любима реплика…
Да е много здрав, много щастлив и да сбъдва мечти!

# 597
  • София
Светкавица, честит да е! Много успешен и щастлив!

# 598
Честит да е! Да е здрав и много щастлив!

# 599
Светкавица, здрав да е! С късмет и безгрижие да са пълни дните му! Да сбъдне мечтите си и горди родителите с него да сте! Весел купон на цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт