ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 109
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Светкавица, жив и здрав да ви е младежа. Да има късмет във всичко, да постига с лекота целите си и смело да преследва мечтите си. Весел празник 🎉

# 601
  • Sofia
Светкавичке, да ти е здраво и щастливо момчето! Много успехи да има и повод за гордост да ви бъде! Heart

# 602
Светкавичка, пожелания за здраве, късмет и здрав разум от мен за момчето! Много да е щастлив, а и вие покрай него.
Хубав празник!

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 20:22 от silver pearl

# 603
  • Бг-мама
Здравейте на всички! Ще споделям и аз със вас радости и неволи ако ли позволите.
Светкавица честито ви пълнолетие! Много късмет през идната година ви пожелавам.
Ще споделя с Вас първата ми тревога и разочарование. Синът ми започна уроци по математика края на август месец при страхотен учител. Всичко беше наред до сега, но се оказа че въпросният се е насочил и към  друго амплоа и от десетина дни нямаме контакт. Не отговаря на съобщения и на обаждания и така вероятно ще ни се наложи да търсим друг преподавател. Вече това е много сложна задача. Предлагам, че всички добри учители са много заети. Става дума за Пловдив и бих била много благодарна да ми препоръчате някой и ако имате контакт. Благодаря!

# 604
  • София
Светкавица, честит рожденик! Да бъде здрав и с лекота да сбъдва мечтите си!

# 605
Честит празник, Светкавица!

# 606
  • София
Светкавица,  честит празник! Жив, здрав, щастлив и успешен да бъде младежа!

# 607
  • София
Светкавица честито пълнолетие на твоето момче!
Желая му здраве и много сбъднати мечти!

# 608
  • София
Честит празник на Светкавица и нейното момче!

# 609
  • София
С най-добри пожелания, Светкавичке - честит празник!

# 610
  • Разпиляна във въображението
Честито пълнолетие!

# 611
Честито ти пораснало дете, Светкавичке, да е здрав и много щастлив! Весел празник!

# 612
  • Пловдив
Честит ти рожденик, Светкавица!

# 613
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И Ние пораснахме Joy
Скрит текст:

У наше село децата имат традиция да се "изненадват". С наше знание в 00:10 нахълтаха около 15 идиотчета с торта и балони. Смята се, ядоха... хубаво е да имаш такива приятели! Heart Eyes

# 614
  • Sofia
Нинка, всичко звучи много хубаво у ваше село. Жива, здрава, щастлива и успешна да е наборката. Да има верни приятели не само за купон, а за всичко! Heart

Общи условия

Активация на акаунт