ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 174
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честити да са рождениците! Много здраве и успехи пожелавам!
Аз, признавам си, дори на знам датата на бала. И дори и синът я е забравил. Личи си колко се вълнуваме от темата Grinning
Мисля да поканим само най, най-близки хора и това е. Но да видим, то едно мислиш, друто става.

# 481
  • Пловдив
Ани, Рада, честити да са ви рождениците! Да са живи и здрави, спокойни, целеустремени, но най-вече щастливи!
Моят син отдавна взе решение, че няма да правим бал, тип сватба. Ще се съберем най-близките, просто на вечеря в хубаво заведение, а парите, които евентуално щяха да идат за бал, ги иска за пътуване с приятели. Но от самия бал със съученици не се е отказал, даже ме изненада като каза, че иска да си е традиционно с костюм!

# 482
  • София
Ани, Ради, да са ви живи и здрави пълнолетните рожденници! Да вървят уверено по пътя си напред Flowers Four Leaf CloverBalloonBirthday
Изида, при нас пък тъкмо обратното наборът казва, че хич не държи на изпращането, но аз му казах,че поне в някакъв по-семеен кръг няма да му се размине. Не сме го измислили още нито къде, нито в какъв състав ще е и съответно нищо резервирано нямаме.
Ели, и моят рано-рано в КАТ е бил. Най-важната задача за деня беше Simple Smile. Леки и безаварийни пътища на всички набори сдобили се наскоро с мечтаната книжка.

# 483
  • София
Ани, прекрасно е усещането някой да те помни след толкова години. Благодаря! /прегръдка/

Честити да са рождениците! Успешни и много щастливи!

Няма да правим събиране за бала. Иска да покани 5-6 нейни приятели, в деня на бала, на двора. Идеално ме устройва! После, след като я изпратим, ние може да продължим купона с приятели.

Колкото до университета, иска да учи политология. С баща й въздъхнахме, свихме рамене и приехме, че ще си я гледаме дълго време. JoyJoy

# 484
  • София
Ани и Ради, честити да са децата ви! Да са здрави, щастливи, спокойни и уверени в себе си!

# 485
  • София
Ани, Ради, да са ви честити рождениците! Да са здрави, щастливи и с лекота да вървят по пътя си!

Чета, че някои вече са на вълна бал. Ще има такъв, но кога и къде са подробности, които сина ми не си струва да помни, съответно и аз още не зная.

# 486
Никаква идея нямам в какъв състав ще иска да сме за бала. Дали роднини, дали приятели от компанията ни, дали само най-близките. Ще се съобразя с нейното желание. Като цяло тя мрази да е в центъра на вниманието, така че ще видим какво ще реши.
Така като гледам обаче, най-вероятно от доста далеч се резервират заведенията, та може би не е зле да повдигна въпроса.

За това къде ще коментираме бала, в тази тема или в друга, също нямам идея. За снимки - вероятно не бих качила в обществен форум, не ми харесва идеята да  коментират непознати.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 21:12 от мартеа

# 487
  • Варна
Точно вчера говорихме за бала. Искал бил черен костюм с бяла риза и черна вратовръзка. Точно като мъже в черно.
Утре съм на родителска. Да видим какво ще ни обясняват.
Честито на всички с повод.

# 488
  • Разпиляна във въображението
Честито на раждениците!

Ние имаме напредък за края на годината - костюм за изпращането в училище и рокля за бала. Това беше. С маааалки стъпки Simple Smile

# 489
  • София
Честито на рождениците, да са здрави, щастливи и много успешни! Напредък за бала  ние нямаме, даже не иска да говори по темата, аз взех да се притеснявам… Сертификат имаме, шофьорска книжка - не. Вече ми се иска да е догодина, юни месец, макар че ми беше мъчно онзи ден - последен учебен преди внуци, живот и здраве🙂

# 490
  • София
Честито на рождениците! Да са здрави! Другото е въпрос на гледна точка 😃
При нас неяснотите са повече от ясните неща, но човек има цял живот от тук насетне да се ориентира.
От РС вчера разбрах, че края на януари излиза на сайта на МОН нещо като линк към заявените от университетите специалности и какви да балообразуващите изисквания.
Навремето учих психология в НБУ. Много вода е изтекла от тогава. Никога не работих това, но още помня много от впечатленията си. Тогава ('92-'96), методите на преподаване там бяха светлинни години пред СУ. Сега не знам. Но и в НБУ тогава ученето нямаше нищо общо като обем и задълбоченост с например АУ в Благоевград, където по онова време учеха мои съученици. Не мисля, че ако човек има диплома  за бакалавър по психология, някой ще му забрани да практикува с каквито си иска приоми и методи. Не съм сигурна доколко тук да регламентирани тези услуги. След 30 години от тогава съсредоточено живеене, бих и търся отговори на въпросите си през интуиция, астрология, езотерика. (Вярвам, че един ден ще спрем да делим човек на далак, тазобедрена става, его, кариера, психика, а ще гледаме в цялост на пътя на душата и пожеланите от нея уроци. ) Все пак от някъде се започва и ако някой го влече към себепознанието, то образование по психология е добро начало.

# 491
Честити да са рождениците! Здраве и късмет от мен!
Каква хубава история за приятелство от родилния дом!

Прочетох темата назад, поздравления за активните ви деца!
Ние изкарахме шарено лято  - попътувахме, работихме много, но и здравословни проблеми на двете деца борихме.
От тревоги ми остана чувството, че не съм почивала, още повече, че не успях да стигна до морето и да си полежа малко.

Гарджето ходи на гости на сестра си - обикаляха разни забележителности и музеи двете, яви се за С2 и го взе със страхотен резултат, поспа си и спортува.
Книжка и бал не иска.

В училището пак текат скандали, събират се подписи - в резултат годината започна отново с липсващи ключови преподаватели и разплакано дете, но каквото - такова, не остана!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 01:55 от silver pearl

# 492
  • Sofia
silver pearl, дано всички здравословни проблеми са вече зад гърба! Heart Виж с какви хубави новини се завръщаш - детето с високи резултати (С2), кротко (не иска бал)... Само да са здрави Hands Pray

dimitrina73, психологът в теб личи отдалече. Постовете ти винаги са били едни успокояващи и мъдри.

За баловете да си пишем тук. Хич не съм поглеждала другата тема и нямам намерение. Форумът въобще не е това, което беше навремето. Благодаря за споделените цени на мъжки аутфит - поносими са. Добре, че не съм с девойка.

# 493
Честито на рождениците! Balloon Wine Glass
Вчера беше родителска среща. Имат нова класна и доста неща каза госпожата не толкова по отношение на правилници и наредби, а за предстоящите държавни изпити. Отговори на всеки зададен въпрос. Темата за бала също отбеляза само с това да не залитат момичетата към скъпи рокли защото след снимки с баби и лели в 17 в 22 вече са с дънки и къса рокличка и на дискотека.

# 494
  • София
Благодаря за споделените цени на мъжки аутфит - поносими са. Добре, че не съм с девойка.
Ани, и това те/ни чака. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт