ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 180
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
Като каза синя рокля - почти всички абитуриентки тази година бяха със сини рокли. И сега ли е такава тенденцията?

# 466
Нали направихме група във ФБ. Там можем и снимки да качваме, а и голяма част сме си приятели във ФБ на лично основание. По-подходящо ми се струва за абитуриентските страсти.

# 467
  • Разпиляна във въображението
Не всички сме там, затова може би по-подходящо е тема

# 468
Мен бал не ме вълнува, но ще се радвам да гледам снимки в нашата си фб група.

# 469
  • София
Здравейте!
Аз, след като си починах няколко години, тотално абдикирайки от каквото и да било образование, се върнах във форума като последна преграда между мен и лудницата.
Имам си една лежерна, спокойна девойка, която май чака някой да дойде да я покани да учи в неговия университет и една огън седмокласничка, която има огромни амбиции, но не спира да мрънка.
Аз уча за джедай!

# 470
  • у дома с любимите си хора
Моля, ако някой се спомня кое беше задължително и кое не за присъствие от СИП,ФУЧ да ми пише.Спешно ми е.

Хич не ми е до балове, на него също. Пак стартира учебната година с онова "чудо", наречено учител, дето дори няма диплома по информатика. И отново се разминават програмите на двете групи по ПП и мисля,че тоя път аз ще взема нещата в ръце и ще пиша до когото се сетя докато се направи нещо по въпроса с това безобразие.

# 471
  • Sofia
Вилиан, съжалявам, че отново проблеми при вас Sad
ИУЧ е задължително, ФУЧ - избираемо.

Подкрепям Шарлот в разсъжденията за ученето - нищо не трябва да е на всяка цена (аз ли казвам това ???). Около мен масово младежи в 4.курс или току-що завършили, които се чудят защо са го записали и учили. Не са ли конкретно и ясно ориентирани, да избират със сърцето, а и това не е гаранция. За моите съм жив пример как на 10 години може да се сменя посоката и никога не е късно да захванеш нещо ново.

etomira, време ти беше да се появиш в седмокласната - много сме там Wink

Ние с Ради сме с рожденици днес. Заедно сме си от бременни, в един ден ги родихме и в една стая в Шейново бяхме. Предварително ви благодаря за множеството поздрави и положителни мисли, които ще ни отправите. Всичките ни деца да са здрави и щастливи Heart (може и просълзена емотка)

# 472
Здрави, щастливи и успешни рожденици! Flowers Four Leaf CloverCakeBalloon

# 473
  • София
Здрави и щасстливи да са ви децата, Ани и Ради! Flowers Rose
Да постигат целите си с лекота и удоволствие.

# 474
И аз съм тук няколко години след седмокласната тема. Във фейсбук групи не смятам да пиша.
Ние със сина ми, както уж балът е последното нещо, което ни вълнува, така вчера се оказахме в магазин за мъжка мода и мерихме костюми ... Всъщност причината беше, че по друг повод трябваше да отидем заедно до мола, което се случва веднъж на високосна година, та използвах случая да го избутам в един Андрюс, за да види що е то костюм, официални дрехи и т.н. Продавачката беше изключително мила и любезна, предложи му да пробва някои сака, колкото да се види с такава дреха, обърна му внимание, ориентира го и синът ми излезе от магазина с думите - "Хареса ми тук, вече само от този магазин ще си купувам костюми!". Моите мъже вкъщи ненавиждат меренето на дрехи по магазините и съм принудена да ги обличам изключително с онлайн пазаруване, така че това беше едно добро начало.
От самите костюми аз не бях особено впечатлена. Най-важното за мен беше информацията, че класически костюм струва 500 лв., церемониален - 700 лв. При закупуване на пълната визия от магазина правят отстъпка от 40%, при което всичко излиза  пак съответно 500 лв. или 700 лв. Церемониалните костюми според мен ставаха само за някой илюзионист в цирка - ламе, блясъци, паети, даже и поп-фолк певците не носят такива.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 17:02 от d&b

# 475
Честити пълнолетни деца, АниК и Ради! Да са здрави и щастливи, с уверена крачка да вървят напред! Чудни са и двамата!

# 476
Привет, дружки!
Не получавам никакви известия и реших, че сте ме баннали! Grinning
Не знам как съм пропуснала темата, едва я намерих от телефона. Ще се връщам да чета по - късно.
Най - сърдечни пожелания за наборчетата, спокойна и успешна учебна година им пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 477
  • у дома с любимите си хора
Колко хубаво!
Ани,Ради,здрави да са! Честит рожден ден! Да бъдат все така прекрасни,много усмихнати и обичани.

Аз пак по моя проблем - няма ИУЧ.Казали са им,че вместо ФУЧ ще има СИП.Това за щерката.Там е такава анархия,че няма оправия. Все още нямат официална програма, учебниците се променят всеки ден,а някои учители още не са избрали учебници.Явно чакат Божията промисъл да ги осени.Иначе се занимават с глупости и дреболии.Сигурна съм,че ако тези хора минат в частния сектор,още на втория ден ще са освободени от работа, да не казвам от първия.

# 478
Честити , успешни и ориентирани да са ни рождениците.
И ние си имаме другарче, с което се родиха на една и съща дата, майката е в темата, но вече пише по рядко и с нея се познаваме от бременни. После обикаляхме паркове и градинки. Даже са в едно училище, само паралелките им са различни.

# 479
  • В средата на времето
Ани, Ради, живи и здрави да са ви рождениците, успешни и щастливи, със собствен път, който да следват с желание! 🎉🍀

Честно да ви кажа, мисълта за бала ме втриса. Нямам заведение все още, не съм ориентирана за бройката хора, за нищо. Направо ми се иска да се събудя след 26.05.🤐 Предложих на сина да му дадем парите, които ще похарчим покрай това събиране, но той си иска сбирката... и така, мъка.🙄

Общи условия

Активация на акаунт