Тук такива екстри не се задържат дълго за жалост.Дани, много добре действа, когато човек направи някоя щуротийка
Съжалявам за другите проблеми, които имаш отново:( Децата как са?Мариска, кажи как е мъжа ти? Приготвил ли е вече гнезденцето за вас с Ади

Вещи, снахата много голяма и хубава, пък и известна вече, по ТВ-тата я дават
Като казах на Тео и щеше да се пръсне от надувки каква мадама си има
Jul, така се стекоха нещата, че февруари се прибират за седмица само Тео с баща му. Аз ще се опитам да си дойда март и ще оставя малкия при нашите за 2 месеца. След това на 25-ти май искам да си дойда и дано успея. Всъщност, трябва да успея, че тогава ще си взема Тео обратно при нас. Та такива са плановете засега. Дано не се провалят!
Весело изкарване на срещата довечера! Миналата седмица вие завиждахте за салсата, сега аз завиждам

До скоро
Много ми се искаше и аз да се присъединя, но уви... Утре се прибирам в Сф за 2 дни
. Зайчето ми е болничко и още е в София с баба и тате.
GALL, аз нямам уговорка за храна на бавачката
Плащам си заплата, осигуровки...да се оправя с яденето. Мен кой ме храни на работа 
Аз сега отивам на масаж. Малко ми е съвестно да си угаждам докато Габче е в Сф болничък, но пък досега винаги е бил неотлъчно с мен.
и мъжа.Заварвам щерката спи до гаджето или по точно един върху друг-краката на гаджето върху Ронката и нейните върху него и се хванали.Не можах да ги снимам защото мойта ме усети и се
Е не успях да легна до тях на креватчето да ги приспя и стана една
Попитах какво е станало но след две минути и аз бях по тениска ,то жената надънила печката до дупка да им е топло на младото
ама те дъртите били в съседната стая и стената се нагряла та затова били така почти голи.
Допих си с тях жулнах де чаши
и към 1 часа долазихме до вкъщи с Ронката.Сутринта таткото стана за работа нахрани 
метнал и няколко играчки в леглото и си излязъл за работа.Мойта
ме остави до 10 часа да си поспя.Игра си ,но по едно време реши да ми прави
серенада.Натиска това от Пипи67 дето ни се падна на коледното парти.То не бе
мяукане и крякане на жаба.Не й стигна това ами от баба си има едно като волан и като го натиска издава звук като от линейка,пожарна и полиция и когато трудно пали една кола.Това бе завършеха и започна да вика "Айде авай. Само дето не ми посочи
Сега си изпих
но се въздържах.
Вече знае ли с какво слънчице чаката
Почивай.Елито ще те разбере.После ще си я гушкаш
някой кг.Такива много ги обичам най вече за закуска.
Аз се заприказвах с Цомбето(мнооого готина) и не и дадох май и салатата да си хапне докрай
Снимките от мойто фото не са много, но Роси ще ни отсрами от към фотографски материал(както винаги)