В пухкавия сняг, СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА тъй игриви ще лудеят пак!

• 10 362
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Дейзи, няма вече сняг  Sad Тук такива екстри не се задържат дълго за жалост.

Дани, много добре действа, когато човек направи някоя щуротийка  Joy Съжалявам за другите проблеми, които имаш отново:( Децата как са?

Мариска, кажи как е мъжа ти? Приготвил ли е вече гнезденцето за вас с Ади  Heart Eyes

Вещи, снахата много голяма и хубава, пък и известна вече, по ТВ-тата я дават   bouquet Като казах на Тео и щеше да се пръсне от надувки каква мадама си има  Heart Eyes

Jul, така се стекоха нещата, че февруари се прибират за седмица само Тео с баща му. Аз ще се опитам да си дойда март и ще оставя малкия при нашите за 2 месеца. След това на 25-ти май искам да си дойда и дано успея. Всъщност, трябва да успея, че тогава ще си взема Тео обратно при нас. Та такива са плановете засега. Дано не се провалят!

Весело изкарване на срещата довечера! Миналата седмица вие завиждахте за салсата, сега аз завиждам  Joy

До скоро

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 17:25 от Пепа

# 166
  • Sofia
Аз за съжаление ще пропусна днес Sad Пожелавам Ви весело изкарване и наздраве!

# 167
  • Sofia
Мацки, весело изкарване и от мен и УМНАТА!!!  Naughty Много ми се искаше и аз да се присъединя, но уви... Утре се прибирам в Сф за 2 дни  Sad
И аз съм се наточила довечера да излизам, че сега съм сама в Банско, а това не ми се е случвало от не знам колко време  ooooh!. Зайчето ми е болничко и още е в София с баба и тате.
Хубавото при мен е, че намерих 2 детегледачки, които ми харесват и от вторник Габче ще е с бавачка в Банско, а мама спокойно ще работи. То няма много рабита де...сезонът направо си е... #Cussing out GALL, аз нямам уговорка за храна на бавачката  #Crazy Плащам си заплата, осигуровки...да се оправя с яденето. Мен кой ме храни на работа  Crazy
Дани, готино е да направиш нещо за себе си, макар и щуро Simple Smile Аз сега отивам на масаж. Малко ми е съвестно да си угаждам докато Габче е в Сф болничък, но пък досега винаги е бил неотлъчно с мен. 

# 168
А защо не информираш модераторите да затрият регистрацията на въпросния потребител ако се появи регистриран тук и продължи да те заплашва егати хората  #Crazy Луди за връзване навсякъде...

Тайги страхотна ви е къщичката!

Момичета аз съм предимно на легло извинете ме за известно време  Mr. Green Добре сме, но корема боли малко повечко и го почиваме Whistling

# 169
  • София, в полите на Витоша
Срам, срам никой не докладва за срещата!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Това е защото накрая учтиво ни помолиха да приключваме, че затварят  Crazy

А аз ,като грижовна майка, донесох сега два хляба у дома, че челядта без хляб останала Joy

Срещата беше страхотна, не напразно казвам ,че в нашата отчетна са най- печените мами! Hug

Вещи, я дай я насам тази съфорумка, да я изядем с парцалките таман.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Казвай й ника, да я смотам набързо!

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 170
Мами, срещата беше чудесна! Радвам се, че се запознахме!  HugПипи, отде тоя хляб посред нощ? LaughingИви, полягвай си повечко, всичко ще е наред HugВещи,   Shocked Shocked що за човек е тая жена ShockedЯ по- спокойно, куче, дето лае, не хапе. Ама те тормози, децата намесва, хули те, я дай ника й  #Cussing out

# 171
Ivy   и да я изтрият тя пак може да продължи да 4ете и да пише ...
Вещи незнам дали не ти говори празни приказки ... това за децата прецени си дали може да спретне нещо. Все пак мом4етата са ти големи а малката е винаги по4ти с теб. Покажеш ли един път 4е това те кара да се чустваш зле няма да те остави . Разбираш ли ? За глупостите дето ги говори да си ги говори ... Нали те видях изобщо не е права Simple Smile изглеждаш прекрасно като една горда майка  и жена. Определено си си ти е на място 4ервената коса Simple Smile и определено не останах с впе4атление да си пъп4асала Simple Smile
А за това кога ще спреш да раждаш то си е твоя воля не ги гледа тя и не ги ражда тя ... Ние сме с теб няма да се даваш. Истрии снимките но не и постингите си. Всеки има право на глас тук споделяш и няма от какво да се срамуваш Simple Smile ОК ?

Момичета аз не пиша защото съм грипава кашлям ужасно и имах малко проблеми из нас . Вече съм малко по добре като изключим кашлицата .. На Денис афтите му минаха за един ден с мед и сода . И го пратих на ясла да не го заразя отново.
Последното изказване от НОИ е че наистина спират майчинството на майки които не работят и са си дали децата на ясла. Направо кошмарна история.

# 172
  • София, в полите на Витоша
Добро утро от нашият отбор! Hug Мнооого ранобудни има тук днес! Crazy

Уо, вие не се отървахте от болести, да се оправяш по- бързо!

Светлили, то не че няма денонощен Фантастико в Студентския  Mr. Green, но аз го бях купила преди да дойда...

Вещи,я наистина я дай насам тази мадама, че като те знам че не си от най-конфликтните, може и да й премълчиш!

# 173
  • София, Младост 3
Привет от мен!
Използвам момента докато дребното се е залепил за  тв-то и се опитва да гепи бате Енчо за ушите, да драсна някой ред ....

Много благодаря на организатора на срещата снощи, и на всички присъстващи за страхотната атмосфера - на мен лично ми действат силно зареждащи тези срещички! И с нетърпение вече чакам следващата!

Бъдете здрави всички, че без това нещо всичко друго губи смисъл!

# 174
  • Пловдив
Мерси, момичета, ако тръгна на война ще ви викам  #2gunfire

А къде са снимките ви от снощи, аз влязох с надежда да ми правите компания на сутрешното кафе, а никой нищо не е пуснал още, не ви ли е срам, не само че се веселите без нас, ами и не ни показвате да видим какви ги вършите Wink

# 175
  • Sofia
хайде напишете нещо повече за срещата дееееееее!!!!!!! пуснете снимки!!!!!  Praynig  Praynig  Praynig
Вещи, чета и не вярвам на ушите си, че съществуват толкова лементарни хора  #Cussing out

# 176
Ааз също се излюпих, нахраних гарджето и уж оправям бърлогата приседнала пред компаSimple Smile))

Снощи беше много весело, аз за сефте останах до края и ми беше много КЕФ! Леко подпийнах, затова и не се записах тука снощиSimple Smile Сега ще ме смъмрят Сънито и Марис, ама като не мога да нося на пиене и от малко ликьорче клеквам Joy Joy В тая връзка фотоапарата си го разнасях... но пияна глава изобщо не се сети да го ползва Twisted Evil ooooh! ooooh! Twisted EvilЧакам с нетърпение снимките на Мама Роси, Мечо Пух - която беше във вихъра си снощи и беше голямо удоволствие човек да и се радваSimple Smile), Рошко и който е снимал ощеSimple Smile
Наистина момичета, това е много добра идея с тия сбирки. Действат зареждащо, очовечаващо, разтоварващо и адски положително!:-))

Поздрави и ще следя кой, какво ще пише след снощи Laughing

Вещи - много гадна ситуацияSad( С теб сме се надявам, всичко да е само на празни думи.

Иви - почивай, миличкаSimple Smile Много целувки на тринки ви дамиSimple Smile)

# 177
 Laughing Grinning Stuck Out Tongue newsm68 newsm44 newsm03 yes  bigdance2 kiss bye  food010  remybussi 55  Wink
Мараба преди час се излюпих
Снощи деуси ме остави на Раковска,но аз отидох да си прибера  smile3522 и мъжа.Заварвам щерката спи до гаджето или по точно един върху друг-краката на гаджето върху Ронката и нейните върху него и се хванали.Не можах да ги снимам защото мойта ме усети и се  1cribЕ не успях да легна до тях на креватчето да ги приспя и стана една  #Crazyмамамия.Приспах я с трист зора.В другата стая мъжа се съблякал по тениска,приятелката с една раздърпана блуза,мъжа и по къси панталони. #Silly #ShockedПопитах какво е станало но след две минути и аз бях по тениска ,то жената надънила печката до дупка да им е топло на младото  marriedама те дъртите били в съседната стая и стената се нагряла та затова били така почти голи. ShockedСпокойно нямаше оргии hahahaДопих си с тях жулнах де чаши  Wine Glassи към 1 часа долазихме до вкъщи с Ронката.Сутринта таткото стана за работа нахрани Confounded
  261uu метнал и няколко играчки в леглото и си излязъл за работа.Мойта  pletka newsm56 babydust7 ме остави до 10 часа да си поспя.Игра си ,но по едно време реши да ми прави  Whistling fiuuuuuu серенада.Натиска това от Пипи67 дето ни се падна на коледното парти.То не бе   animal037 kyllmg мяукане и крякане на жаба.Не й стигна това ами от баба си има едно като волан и като го натиска издава звук като от линейка,пожарна и полиция и когато трудно пали една кола.Това бе завършеха и започна да вика "Айде авай.  Само дето не ми посочи  clockСега си изпих   food010 конска доза за да се събудая и след малко ще кача снимките
Мечо пух   bouquet.Снощи като влезнах в заведението бая мислех да кажа резервация за Мечо пух Joy Laughing  Stuck Out Tongue Winking Eyeно се въздържах.
Иву тамън си мислех за вас как сте?Расте ли  preggoВече знае ли с какво слънчице чаката  stork-girl stork-boyПочивай.Елито ще те разбере.После ще си я гушкаш
Вещи понеже си добра я дай ника на тази да я  Confounded  Hamburger af newsm29 newsm66  341uu smile3540 eat bash tantrum Rage Rage са се парцалите.ТАман ще  badscaleнякой кг.Такива много ги обичам най вече за закуска.
Сега ще пусна снимките стига да работи снимка.бгАз хубаво снимах до 11 часа а след това някой снимали пияните физиономии. Laughing
Имахме две нови попълнения в нашта среща-Светли и Цомбето гърбева на Пипи67 една приятелка.
Само да попитам преди това снощи забелязахме че на РОнката ноктите на краката са като мойте-демек че се забиват навътре независимо че в момента са малки.Мъжа ми каза че се е надуло до пръста и недава да се пипне.Бихте ли ми казали освен с рязане как друго яче да го оправиме.Не ми се иска да я водиме на хирург защото само като се сетя за ВЕщи и настръхвам цялата..
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99289
А гледайте са

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 12:38 от mama rosi

# 178
Привет и от мен.
Роси, чакаме снимките.
Момичета, радвам се, че ви видях, макар и за малко.
Аз станах в 9:30, а снощи си легнах към 4:30. Тази вечер пак ще се излиза и не ми се мисли утре как ще изглеждам  Crazy.
Отивам да се къпя - досега тренирах и съм вир вода.
поздрави на всички

# 179
Добро утро morning
Вчера беше супер-страхотни сте момичета, много весело изкарахме и така се бяхме разприказвали всички, че сервитьорката по 5 пъти питаше поръчката за кого е JoyНикой не и обръщаше внимание, всички  lalalalaАз се заприказвах с Цомбето(мнооого готина) и не и дадох май и салатата да си хапне докрай Crazy Rolling Eyes Накрая верно ни изгониха, но не и преди да ни кажат, че сме най-свежарската групичка която ги е посещавала bowuu bowuu  superuu Снимките от мойто фото не са много, но Роси ще ни отсрами от към фотографски материал(както винаги)  bouquet Wink
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6825&AlbumId=85265
Добре че таткото си остана днес вкъщи, та аз поспах до към 11, много добре ми се отрази.
Вещи- Shocked #Crazy Направо не знам какво да кажа. Каквото можем, ще помогнем. Абе кви са тия хора бе, полудяха ли, кво им стана?  33uu
АниК-чакаме да чуем и за твоето излизане вчера-весело ли беше?Бързо оздравяване на Габчо Praynig
Роси-чакаме снимки Laughing А тва с името за резервацията, и аз си мислех така да се представя, ама щяха много странно да ме изгледат май hahaha

Общи условия

Активация на акаунт