В пухкавия сняг, СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА тъй игриви ще лудеят пак!

• 10 360
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
ИИИи как ме е яд че не можах да дойда Cry.Изкарали сте виждам супер! Grinning.Много хубави снимки,ама какви сте сладуранки всичките!
Чакам още снимков матерял!
Лек ден на всички!

# 181
Привет Simple Smile Супер беше, то няма смисъл да казвам, май де,,,ама нищо
Мерси на Мечо  Hug
Разгледах снимките. Много са хубави, само имам забележки към коментара на мама Роси малко  Joy
Не съм ви чела, че Ади не ме оставя но след малко се захващам и с това Wink

# 182
  • Пловдив
Супер сте!!! Продължавам да завиждам  Laughing
Роси, дано на Ронката и няма нищо на крачето, вижте по-внимателно и заведете непременно на доктор, ако може да се оправи преди да е станало късно. Много е мъничка още , дано се размине само със зачервяване.  Praynig

# 183
Роси- и на Иво ноктите на палчетата на краката са като подгънати и май се опитват да се забиват навътре.За сега ги режа, но и аз се замислям да го заведа на доктор да видим какво може да се направи.За сега като че ли не го боли, но аз се притеснявам. Дано се оправи Ронката и без хирург, но ако се наложи по-добре я заведете-просто за консултация.Да каже какво може да се предприеме за да се избегнат усложнения.  А снимките са страхотнииии Hug Hug Hug  bouquet

# 184
Мале Вещи, не мога да ги разбера някои хора. Абе те собствеи проблеми нямат ли си ами са тръгнали да се занимават с чуждите хора!!! Ще се бием с теб ако трябва. Няма страшно - много сме, силни сме .... само ти недей да се панираш и панароираш  Joy /ако има такава дума  hahaha
Роси, не са ли им още меки ноктенцата, че да се забиват така...ако толкова те притеснява по-добре отидете до личната лекарка да я види...
аз мисля да водя Ади на очен лекар. Прави ми впечатление от няколко дни, че като си гледа филмчетата на компа примигва много странно, все едно че му е замъглено и като мига се оправя...ама това си е моя интерпретация де...
Уф на мен нали ми падна акумулатора и ми е мнооого тъпо, а мъжът който ще ми го зарежда е болен и се надявам скоро да се оправи, чеееееееееее  Twisted Evil

Иви, и аз скоро се присетих за теб как ли сте? Щом трябва да лежиш, ще лежиш...почивката не  лошо  Hug

# 185
# 186
Такааа, за малко разведряване на форума и малко лична информация бих искала да задам ей тоз въпрос:

КОЙ КАКВО ИМА ЗА ЧЕТЕНЕ НА НОЩНОТО СИ ЩКАФЧЕ?

Аз сега чета разкази на Николай Хайтов, но ми се иска след нея да си купя някоя нова книжка, та да ме открехнете малко кой в какво се е зачел. Малко по-интелктуален въпрос май за нас, ама карай....  Joy  Joy  Joy Следващият може да е кой каква бутилка последно е отварял  hahaha

# 187
  • Пловдив
Задължително ли трябва да е на нощното шкафче? Защото аз чета в банята, като си напълня ваната и в тоалетната  Embarassed Напоследък съм се отдала на стари сантиментални книги - вчера завърших "Отнесени от вихъра" - не знам за кой път я чета, най-малко за 20-ти и започнах "Двама срещу ада" на Цончо Родев - българска, историческа, действието се развива по времето на цар Борил. Малко е юношеска, но аз си ги обичам историческите книги.

# 188
Готини снимки  Mr. Green Марис, ама наистина си треснала един мразовит поглед на едно място  Joy Joy Joy
Вещи, малко ме втрещи с това  Shocked тази жена според теб способна ли е да ти посегне наистина  Outta Joint иначе да си говори каквото си ще  Close
Ами аз също не съвсем на нощното шкавче, но в тоалетната  Embarassed Embarassed Embarassed довърши Дан Браун, че много ме заинтригува и сега съм на Вяра и Безумство на Фокнър, но определено ми тъпее и май ще я сменям  Wink

# 189
Вещи, не знам какво да ти кажа, но тази е някаква психарка явно и просто не й се връзвай.

Роси, много хубави снимки, а тази за която споменаваш (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99289&photo=10 ) - много ми харесва  Heart Eyes. Ама аз нямам нищо лично към твоите снимки, просто почти никога не излизам добре на снимки, независимо кой снима.
По-добре заведи Ронката на хирург, поне да я види специалист.

Марис, много си готина бе, жена  Flutter.

Гери, как става тоя номер с тоз хубав бюст и толкова слаба фигура. Аз като отслабнах тези дни повечеко и гърдите ми се постопиха много  Confused.

Иви, пази се, мила и почивай повечко, ако можеш  Hug

# 190

Гери, как става тоя номер с тоз хубав бюст и толкова слаба фигура. Аз като отслабнах тези дни повечеко и гърдите ми се постопиха много  Confused.

Дани- аз винаги първо от бюста свалям когато слабея. Rolling Eyes Преди имах доста по-голям бюст, но и бях с десетина кила отгоре.Та като отслабнах, и бюста ми се стопи-е пак е големичък, но не като преди.И добре, че са сутиените, че гравитацията си влияе доста..... #Cussing out Twisted Evil То общо взето бюста ми изглежда по-добре под дрехите. Tired

# 191
  • Остров Приятелство
Здравейте Дами,
прекрасни сте.Вчера разпуснах мнооогоооо.За чудещите как съм си доизкарала вечерта..........няма пък да кажа smile3534

Днес учих, овършах къщата, сготвих, на пазар ходих и мъжо ме гледаше много подозрително и накрая не се сдържа и вика, на майтап разбира се"Абе снимки от партито няма ли, нещо много си уфатна, припряна и май май........" Joy Joy Joy

А колкото до спалния вагон, то направо си е някакъв хотелски будоар, колкото е тъмно да не казвам мрачно червено Mr. Green
И аз нямам ли някоя по-нормална снимка.Много страшна изглеждам Shocked Maris Не казвай мила, кой ти каза, че само изглеждаш hahaha Знам си аз smile3533

Чакам снимките на Ruxi, там може и да съм малко по-свят - Maris иска ми се, нали?! smile3532 ама немаааааааааа Mr. Green
Вещи Смело напред.Съвеста е чиста.А пък тази калпазанка, за да не казвам идиотка да си яде дупето! #2gunfire
mama rosi И ние сме така и доколкото знам това се води наследствено.Ходи се на хирург за да се изреже живеца, но Вие сте малки и съм убедена, че ще ви кажат да изчакате и сега за сега да режеш ноктенцата само направо, без да правиш извивки.На Калоян му ги оставям да израстат, те сами се оправят и тогава ги режа или в краен случай ако забере слагам риванолово памуче и така докато спадне.
IvyСигурно ти е много трудно и тъжно като гледаш на малката колко и липсваш, но всичко ще влезне в релси.Ти си почивай и се наслаждавай на красотата която се случва с теб! Hug
Womantika Давай му някакви имунностимулатори.Аз вече давам и съм доволна.Вярно е и, че всяка сутрин давам прясно изцеден лимон.Кисело не кисело да пие там и това е!Сигурно вече си на прага да луднеш, много тъжно - прегръщам те Hug Бързо да се оправяте Praynig
Хайде до утре Hug
Прекрасна вечер желая на всички!

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 18:58 от s_sunny

# 192
Вещи, не спирам да се учудвам на безумието на хората.  #Crazy #2gunfire
Линка, който си пуснала ми хареса много. Ще го покажа на сестрата на мъж ми, нали е художник. Ще и е интересно да го види.

Иви, съчуствам ти много за неразположението.

Софиянки, снимките от партито са страхотни. Ама как няма да са, като вие сте толкова чаровни жени  Hug

Марис, скоро не съм чела никаква художествена литература.  Confused  До леглото ми в момента е Investment science и на бюрото ми са подобни четива.  Embarassed

Роси, дано да няма проблеми Ронката с крачето. Дано не се наложи да се ходи при хирург.

Мъжо пък днес получи много силен кръвоизлив от носа. Изплашихме се доста, защото преди години се наложи 2 пъти в болница да ходим, за да се спре кръвоизливът. Добре, че сега спря от самосебе си.

Тео току-що се кротна в леглото и заспа. Щях да пиша още нещо, но забравих какво  Embarassed

Лека вечер, здраве за всички и до скоро  Hug

# 193
Абе знаех си, че въпросът с книгите не е за нас  Joy  Joy  Joy
Пепа, сигурно е било мътна и кървава, добре че не се е наложило да ходите до болницата. това от кръвното ли му става така?
Съни, то има една приказка - магаре се снимало, магаре излязло /или нещо подобно Simple Smile/ А ти си изпращай мъжа стига си висяла в нета  Naughty А Яни пие ли лимона и само лимон ли му даваш!? Аз слагам малко на Ади ама в чая.
Дани, мерси  Embarassed
Аник, видя ли? да не излезеш една вечер и ти и почнаха лавини по Банско!
Ле ле от утре го дават стуууд. почна се

# 194
Maris в момента имам 3 книги .Чета Колелото на времето вече съм на 8 книга накрая . Чака ме 9-тата книга също такава тухла като останалите / чета ги всичките за 5 пъти много ме кефи / и другата е Изкуството да бъдеш Бог ааа има и 4-та .Правилата или принципите на егоиста Simple Smile / последните две ми ги даде една дружка каза че спомагали за по лесен живот   newsm78 ще видим /

s_sunny   мерси за подкрепата ама сега аз съм болна Simple Smile дечко рино фарингита го мина без антибиотик ама аз съм с голямаааааа кашлица и пия Биокс тими и си правя компреси на гърдите от ракия и диви кестени ще видим колко помага . Много ми го хвали свеки и го домъкна в нас било чудодейно за бронхит също ама аз да го изпитам иначе не хваля Simple Smile

Дечко днес спи при баба си на вилата ... трепери ми всичко под лъжичката звъннах и три пъти вече спят обаче Simple Smile за сега всичко е гладко ще видим утре. Целувки страшно парти сте си спретнали .... РЕВНУВАМ искам и аззззззз.

Вещи я моля ти се пак отиди на гости в раднево ама се обади предварително да те 4акам на гарата и да си спретнем ей такова парти като госпожиците Simple Smile Па макар и по скромно откъм у4астници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт