Евичка съжалявам за неприятностите
В тази връзка да ви кажа, че варицелата е мутирала, защото повтаря и потретва, вече няколко познати повториха...говорихме с педиатъра на Елито и тя каза, че и сред нейни познати има доста повторили и един потретил
Също хомеопатичното за варицела предизвиква по обилен обрив отколкото, ако не се даде...никой не ми вярваше, а аз бях сигурна, че от това стана така...педиатърката ни каза, че има същите наблюдения
Толкова ме е яд, че и дадох...за първи път съм страшно бясна, че си позволих хомеопатично...дано не и останат белези, защото няма да си го простя
Милото човече толкова са много и все още не минават...Момичета залозите са обявени 1:1 са кой ще наддава
Днес случайно се натъкнах на едно септемврийско мамче, което чака бебче...отдавна не е писала, но си призна, че ни чете...Толкова и се зарадвах, че не мога да скрия радостта си и от вас. Смятам да оставя детективите да работят или тя да си признае

Споменах ли ви, че нашата темичка си е най-хубавата
Аз съм още под мъъъничък въпрос де, но се надявам да не ми мине котка път.
каката (март на 3) ходи на градинка,а малкият по4ти на 1г 5 мес е плътно залепен за мен,вади ку4ешките зъби и ми е като безопасна игла
за сега се справям добре,като изклю4им ужасното гадене в на4алото и 4естите боледувания на малките,сега вси4ко е наред и нямам търпение април месец да си доидем до Бг за малко 
morning