Пазаруване от HМ, тема 63

• 45 172
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Верно, че стана и без код, а това винаги ли е така или е някаква кампания с краен срок.

# 136
Винаги е така. Като събереш 400 точки, ще имаш БД.

# 137
  • Mostly in my mind
Избрани детски рокли. 50% на втората. Как успяха да я измислят тази промоция точно не знам.

# 138
В реала има много намаления. На бански - съвсем прилични цени и доста модели. Джапанки по 8 лв., в детското също много неща.
Не, че ми трябва много, но за 3 лв. взех тази блуза
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1081709004.html
И един гердан, златен, за 4 лв. Joy Оказа се, че имам и същата гривна, от преди, не съм я слагала изобщо.

# 139
  • София
В реала има много намаления. На бански - съвсем прилични цени и доста модели. Джапанки по 8 лв., в детското също много неща.
Не, че ми трябва много, но за 3 лв. взех тази блуза
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1081709004.html
И един гердан, златен, за 4 лв. Joy Оказа се, че имам и същата гривна, от преди, не съм я слагала изобщо.

може ли да споделите за кой град и магазин Simple Smile

# 140
Пловдив, Плаза.

# 141
  • София
Здравейте,
Искам да попитам, приемат ли торби с дрехи, че съм посъбрала и колко трябва да се занесат, за да се отчете отстъпка? Между другото в момента нещо сайта е бъгнат и не мога да си вляза в акаунта .. Дрехи само на моите момчета, взимам и спално бельо .., останалото не ми представлява интерес - или по-точно няма добро съотношение цена - качество ...
teta75 Не са рекли, не съм им взела Satisfied

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 12:02 от pilito

# 142
Е как - вземи им по една роклА на момчетата, на промоция са. Сал роклите Satisfied

Да не готвят нещо на сайта. И така да е, нямам интерес. Вече.

# 143
Pilito, работи нормално сайта, ако все още не можеш да влезеш в профил, виж да няма нещо за махане - бисквитки, кексчета 😃 и др.подобни.
В любими са качили безобразно цените на детски дънки с подплата, ще трябва да им търся на есен/зима алтернативи.

# 144
И за възрастни са качени цените на някои модели дънки. Един от моделите, които следя даже е с 20лв отгоре.

# 145
И мен от вчера не ме пуска с никой профил. Само през приложението мога.

# 146
Да, дрехи си приемат.
В The mall има до -50 процента на избрани. Взех дрехи за синковеца. Ползвах талон за 5лв. + Талон от върнати дрехи за 10 процента. В понеделник ще наказвам мъжкото. В дамското нищо не ми хвана окото...

# 147
На мен ми е странно, че онлайн няма нищо .. Дали ще пуснат

# 148
Може би от утре, че текущите цени за лоялни клиенти са до 09.06, поне така пише.
В нашия магазин има намалени неща, взех за децата основно, но и за мен една рипсена рокля от юношеската секция. Хванах и 2 за 3, та с дъщеря ми ще сме с еднакви рокли.
В дамското нищо не ме впечатли.

# 149
От дамското банските бяха интересни, но аз имам 2. И тези чехли и джапанки.

Общи условия

Активация на акаунт