В топли януарски дни, МАЙ-чето навън стои!

• 13 857
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Честита месечинка на Велизар-Икати да ти е жив и зздрав и само радости да ти носи!Нацелувай го от мен Heart Eyes
При нас беше тежка нощ(и вечер),но аз по някое време изключих от умора и добре че беше баща му да поеме бебчо.Явно пак зъби го почват,ама да избиват по-бързо,че ще хващам вече гората-то това не се трае Twisted Evil
Весел и спокоен ден от мен и целувки от Алекс!
(а болничките да се отчетат,че да не ги мислиме)

# 91
Добре завърнала се на Екатерина Simple SmileЕдна голяма прегръдка за изтърпяната мъка Hug
Пусни снимчици на Адела,че ни е домъчняло за готината и косичка(а ако ви е разлюбило гаджето от предишното сватосване ние сме на среща Grinning)

# 92
  • Пловдив
Екатерина, искрено ти съчувствам за това, което си преживяла!
Моята майка я оперираха от дискова херния преди 8 години и знам колко много се мъчеше  Cry
Възхищавам ти се и за усилията да запазиш лактацията   bouquet
За обувките за прохождане и на мен би ми било интересно да споделят по-опитните  Peace
За цикъла - аз съм от още неоциклилите се, но доколкото знам в началото не е редовен
За свекървите - без думи съм  smile3505 Само ще ви кажа, че за малко да дойдат да ни провалят романтичния уикенд в Копривщица и повече няма да говоря  smile3513

# 93
Екатерина- добре дошла!!    bouquet  bouquet   Радвам се,че вече си тук и дано повече да нямаш здравословни проблеми. Praynig  Пусни някоя снимка на Аделка ,да я видим сега.
За проходилките-аз ползвам.Обувки за прохождане -в момента в къщи сме с едни от естествена кожа от всякъде на Некст,подметката е от дебела ,мека кожа.Също гуменки с мека подметка..и  подобни обувки и пантофки..Кожени терлички от ест. кожа-мекички и прочие..

# 94
  • София
Добре завърнала се на Екатерина Simple SmileЕдна голяма прегръдка за изтърпяната мъка Hug
Пусни снимчици на Адела,че ни е домъчняло за готината и косичка(а ако ви е разлюбило гаджето от предишното сватосване ние сме на среща Grinning)

Ааа, да си имаме уважението!  Crossing Arms Ние бяхме най - първите и лични ергени!  bowuu И съвсем не сме я разлюбили, сладурката! Аз и сватята и снахето си ги заплюх още в Шейново! Wink
 Joy Joy Joy
Екатерина, мила, радвам се, че се разписа! Дано неприятните моменти останат там някъде в миналото и НИКОГА повече да няма такива неразположения при вас. По така поставените от теб въпроси, ако наистина имаш постоянен достъп до рс, мисля, че в предишната тема имаше дискусии по всички твои питания.  Peace
Велиса, на Аделка сложих снимчица на първа стр. + линк от едно нейно албумче, може да разгледаш и да и се полюбуваш. Hug
Иначе, да се похваля, поприлъгваме се с нашето прословуто цокане, но си хвърчат пак нерви и си е мъка, но майка му на дребньо си е инат и с нея на глава не се излиза! Twisted Evil Цяла нощ се буди с писъци и ръцете са в устата, явно много го боли, милото...  Sad Засега малко Калгел, мазнат на бибата оправя работата, да видим докога. Praynig
Накрая една усмивка, поздрав за месечинката на адаша, иКати, да ти е жив и здрав бонбона!!! Heart Eyes

Няма ли навити за среща???  Rolling Eyes Crossing Arms newsm78

# 95
  • София
Аз да кажа, че съм за среща. Ако позволява времето в Южния парк ако не МОЛа
Трябва да се разсея с вас момичета и да се заредя с положителна енергия.
Че ако тези дни не чуете за пребит Асен по Пловдив, ще чуете за пребита и застреляна свекърва в Красна поляна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И накрая преди малко ми се обадиха, че баба е починала smile3518
Хайде чао, че стъжних темата
Весел и усмихнат ден на вас

# 96
nMihailova- Моите съболезнования Sad

Ето снимчици за гаджетата, че и не знам с тези моногамни родители Simple Smile 9 годишна връзка преди да се оженим...кава ли ще стане дребната
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/kooky_bg/album?.dir=23c9re2& … ooky_bg/my_photos

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 12:44 от Екатерина

# 97
nMihailova, приеми и моите съболезнования. Аз вярвам, че когато хората които обичаме починат, отиват на Небето. И ще се видим пак с тях след време.
Аз съм ЗА среща(много ще се радвам да се видим), само да успея да стана...
А ако е в Южния парк ще ми е удобно. При нас вече няма сняг и сега ми е много по-лесно излизането.
Екатерина, дано се оправиш от тази дискова херния и дано повече да не се повтаря. Представям си колко много те е боляло. Браво на теб, че не си се отказала да запазиш кърмата си.

Ужасно ми се спи. Мъжа ми ще бъде в къщи до събота и Макси не ходи на градина.
Приятна разходка на всички.

# 98
Здавейте момичета!!!
Моите съболезнования за nMihailova.
На болните да пожелая бързо оздравяване и на празнуващите - весел празник!!!
И аз не съм се оциклила още и си ми е много добре да ви кажа макар че намалих кърменията на две за деня като едното и нощното което продължава да е през час два (знам ли вече го правя на автопилот). Все още няма зъби и не ми се мисли какво ще е като почнат и те да я мъчат.
Аз ползвам проходилка и купих обувки на Колев и Колев.
За мъжете просто незнам какво да кажа - при нас нещата не са цветущи и аз съм изнервена (Мариса не е лесно дете), а и той и много му се дразня и често се заяждам с него,  изнервям се като не помага и казва че неговата задача е само да изкарва пари пък детето си е моя грижа направо побеснявам, но все се надявам да е просто период и да оцелееме като двойка че да може бебка да расте с двама родители.
За свекървата също само добро или нищо - така че....моята живееше с нас като се роди малката на бързо намери начин да се изнесе и сега живее другаде, а това си има и добри и лоши страни.

# 99
Здравейте!

Екатерина, много съжалявам за това което си преживяла. Радвам се че вече си по добре. Ние ползваме проходилка, но последно време вече не му е интересно. Проходилки му купихме на Колев и Колев.

НМихайлова, моите съболезнования за баба ти!

[Давам му коричка на Марти да гризка, защото се дразни като ядем, а тя и останалите /баща му и баба му/ недей му дава ще се задави - как може да му даваш, то така не може, каква е тази безотговорност -  Close  Обяснявам им, че всеки ден му давам и той е свикнал и че АЗ съм му МАЙКА на това дете и АЗ решавам...  Close Ама да не ви занимавам повече... [/color]

Ние пък обратно! Моята свеки все ми говори за някакви корички хляб да му давам, но аз не давам. Едно да не се задави и друго да не ми прави боклуци. Но вече се убеди че корички няма да яде.

Да ви кажа колко съм безотговорна към себе си. За утре си записах час за гениколог  - за първи път след раждането. И то защото нещо ме понаболява корема ниско доло. Ама време си беше вече да направя един контролен преглед.

# 100
  • София
недче, моите съболезнования!

какво да ти кажа - дядо ми почина, когато бях на 5, а бабите, когато бях малко момиче, преди тинейджърските години. липсват ми, дори и заради идеята да имам баби... но така е, идваме и си отиваме. и аз, като страйпър вярвам, че някои хора отиват на небето. но това е друга тема.

екатерина, аделка е толкова сладка, дори и сега с по-малко коса, страхотна госпожичка е Simple Smile, а ти се оправяй по-бързо! удоволствия и почивка му е разковничето.

за свекървите, моята е многооооооо добра, та в малко повече, ама я контрирам лекичко така, международно, както казва Мамалев Simple Smile  Mr. Green

лека вечер!  bouquet

# 101
  • Плевен
Момичета, влизам да ви призова за положителни мисли за Божидара и Сиска !!! И  Praynig Praynig Praynig !
Днес тъкмо решили да ги изписват, защото бронхиолита е излекуван, вдигнала пак температура и сега е с разстройство и повръщане . Дано по-скоро свършат тези мъки и малката душичка и Сиска да са здрави и вкъщи !  Praynig Praynig Praynig
Неде, моите съболезнования !
Екатерина, радвам се, че си по-добре ! Мъжа ми лятото му поставиха същата диагноза - дискова херния и 1 месец беше болнични вкъщи ! Доста неприятно, но...
Лека вечер и дано това са последните лоши новини ...

# 102
Моля се по скоро да приключат мъките на Божа и Сиска!  Praynig
Аз си мислех че вече са си у тях.  Rolling Eyes

# 103
  • София
Стискам палци на Сиска и Божидара, ох дано да е за последно с това боледуване, че се измъчиха и двете. Praynig Praynig Praynig

# 104
И аз стискам палци да оздравява по-бързо сладката Божа! Днес са обявили епидемия в някои градове, та може и вирусно да е нещо...

Аз се каня цял ден да пиша и все нещо става...
Ние сме от вчера на памперс-гащи. Такова шило е, че не мога да му залепя лепенките на памперса  Tired Като Килиан - 2-ма не можем да го усмирим  hahaha Изключително съм доволна, взех на Памперс и на Либеро. Ние сме така или иначе на Памперс 4 и щях да минавам на 4+ ... та така е идеално!
Олче, дано по-скоро му избие зъбчето на сладкия Велизаркин! И на теб доста ти се насъбра... ама то на хубавите хора все лоши работи им се случват  Sad
Като чета напоследък - все някой е болен или наскоро е преживял нещо лошо... Дано скоро свършат лошите новини!  Praynig Искам да си споделяме само хубави неща и на никой да не се случват гадости!!!

Нещо ми е много нервно на мен напоследък и отивам да си лягам. Лека нощ на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт