🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LX 🎬

• 42 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Новият Трансформърс не е ли вдъхновен от сериалчето Войната на зверовете? Не съм сигурна дали е така, но този сериал ми беше сред любимите в детството.

# 181
О, не съм запозната със сериала, иначе знам, че има такъв. Просто на мен ми изглежда изсмукан.
Скрит текст:
Оптимус праймъл, кръстен на Оптимус прайм
, колко оригинално.
Може и сериалът да е също толкова изсмукан.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 14:54 от Нарцùса

# 182
  • Галифрей
Новият Трансформърс не е ли вдъхновен от сериалчето Войната на зверовете? Не съм сигурна дали е така, но този сериал ми беше сред любимите в детството.
Ол да помня го и на мен ми беше. Тази анимация на времето си беше върха. Накрая винаги се обединяваха и ставаха един гигант робот. Поне в мойте спомени бе така. 😁 Беше много хубово дублиран
Игралната му версия явно не е кой знае какво но анимацията си беше супер.
Сетих се за Фантастичната четворката анимационният сериал от 90-те беше неворятен. После направиха филмови версии които бяха боза аз се опитах да гледам единият филм от 2005 пълна скука и нямаше майтапите.

# 183
Едва сега открих темата!
Обичам европейско кино, в частност испанско и френско. Американски филми отдавна не съм гледала.
Последно гледах Close (белгийски) и не беше лош. Новите филми ми идват една идея по-дълги...

# 184
Те там си вадеха някаква част - искра (едно като блестящо топче) - Оптимус прайм смени поне 3 тела в рамките на сериала. Та може да си е един и същ, просто с друг външен вид.

# 185
Във филма
Скрит текст:
не е един и същ

# 186
Накрая винаги се обединяваха и ставаха един гигант робот. Поне в моите спомени бе така. 😁
И аз така си спомням, само че за Волтрон- защитника на вселената. Там бяха в едни роботи- лъвове (зелен, син, черен, розов и оранжев) и винаги накрая се обединяваха в голям робот. Хубаво би било да направят филм и по него.

# 187
  • Галифрей
Познайте какво Дисни ще правят лайв версия на Бамби…е не се спряха

# 188
Като се има предвид, че напоследък само губят пари, вече си мисля, че до няколко години може да станем свидетели на фалита им.

# 189
  • Галифрей
Това е огромна империя още от 20-те години на миналият век. Те винаги ще печелят много пари. Фалит не мисля,че ще случи.

# 190
В момента са в криза и то много сериозна - има слух, че това сега е била само първа вълна от съкращения, както и че ще продават Лукасфилм и ще затварят един от парковете в САЩ.

# 191
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
За Лукасфилм и аз вече от няколко места чета. Дано Дрисни продадат обратно SW франчайза на чичко Джордж. Спасят ли се войните от тази гнусна компания, следващото което се надявам да им се случи е разпарчетосване и забрава. Прекалиха, станаха арогантни, прокарват абсолютно вредни неща и промиват мозъците на децата. Нямат уважение към феновете, открито показват, че ни се подиграват и ще се гаврят с любимите на малки и големи филми/поредици. Ами тогава чао и у канала #соринотсори#.

# 192
Да, а по повод написаното в друга тема - дати на нови МВ филми, да си кажа, че не вярвам - Дисни изкарват такива дати само, за да залъгват инвеститорите си.

# 193
  • Галифрей
В момента са в криза и то много сериозна - има слух, че това сега е била само първа вълна от съкращения, както и че ще продават Лукасфилм и ще затварят един от парковете в САЩ.
Не знам аз не ги следя,винаги има кризи. Вместо да се захванат да направят нова смислена продукция те само лайф верси. Едиствено от новите анимационни филми харесах много Лука ( 2021) Филмът е прекрасен и старата италианска музика. Перфектно е. Толкова красиво са го направили,че ми иска да се гмурна в кристалната вода. ❤Като една малка капсула на времето в едно малко селце в Италия през 50-те години.

# 194
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Същата бройка заглавия, пак 11 опции за глас.
Класират се топ 10!

Подбрах най-великите франчайзи за мен (два филма не се класират за понятието, трябва да са минимум три, като съм направил изключение за Аватар, защото следващите филми са готови) от различните жанрове. Сигурно ще имам някои пропуски, но гледах да са колкото в предната анкета и да обхвана хем касово и известно, хем култово и запомнящо се. Дори и да се сетите за други франчайзи, то не мога да редактирам (защото темата е пусната вече и отдавна са минали 24 часа), така че каквото-такова. 😀😉

Ето и резултатите от предната анкета

Класират се:

1. Матрицата 41 гласа
2. Стар Уорс: Епизод 5: Империята отвръща на удара 31
3. Интерстелар 29
4. Аватар 28
5. Генезис 26
6. Дюн 25
7. Джурасик Парк 21
8. Терминатор 2: Денят на страшния съд 20
9. Завръщане в бъдещето 19
9. Гатака 19