🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LX 🎬

• 42 116
  • 736
  •   2
Отговори
# 195
Снощи гледахме Писък 6. Не беше никак лош, 6/10 по моя оценка.

# 196
  • София
Оф, забравих за Сам вкъщи и Кошмари на Елм Стрийт. Ядец. Веднага се сетих, буквално секунди след като си пуснах поста, ама късно вече. Така или иначе не вярвам да попаднат в топ 10. 😊

Живот и здраве, следващата седмица мисля да гледам Флаш и Трансформърс в един ден, като втория е малко под въпрос. 😉

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 19:42 от Diavolo

# 197
Ама Мад Макс новият или старият? Защото аз харесвам класиката Simple Smile

# 198
  • София
Класиката, ама към нея може да си добавите и новия филм. 3+1 примерно. Подразбира се, че е класиката обаче.
За Джеймс Бонд нямаше как да уточня. Твърде много филми. Simple Smile
Допуснах и грешка с Борн (на мен ми е много любим).
Просто трябваше да напиша: Джейсън Борн. Дано се разбере. Защото съм написал името на оригиналния филм.
Абе мисля, че всички филми са гледани и достатъчно известни и всеки ще разбере. Simple Smile

# 199
  • Бургас
Ee,жалко за Кошмарите! Щяха да имат задължително глас от мен.Като малка много ги харесвах.Все се надявах да го сънувам Фредито,за да се саморазправя с него Laughing Иначе любимите ми Индиана Джоунс-първенци във всичките ми класаци, следвани веднага от Карибски пирати и нататък всякаки приключния и фантасмагории.Благодаря за готината анкета!

# 200
  • в сърцето на един мъж...
Мерси за анкетата Simple Smile Личи си, че съм по-древна - Блейд, Матрицата, Мисията, Бързи и яростни, Пръстените, Х-мен, Трансформърите Simple Smile

# 201
Като цяло не харесвам продълженията. Определено развалят филмите.

# 202
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Супер анкетка, мерси Дяволо.
От мен оригиналната трилогия и прикуъли Star Wars /Анакин фен до живот/ и Индиана Джоунс.
Ако имаше повече опции щях поне още 6,7 да посоча, но най-любимите са тези.

# 203
  • в сърцето на един мъж...
Ако имаше повече опции щях поне още 6,7 да посоча, но най-любимите са тези.

Има възможност за до 11 отговора

# 204
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
О, не знаех. Отивам веднага отново да гласувам, мерси.

# 205
  • София
Уф, това в скоби на анкетата го написах не като брой гласове, а като мое определение/дефиниция за класирал се филм (т.е. три филма поне ; оригиналния филм да е имал поне две продължения). 😊

# 206
  • Berlin
Аватар са все още само 2 филма, нали?

Аз гласувах за Хари Потър, Alien и Ice Age.😂 На първо четене са тия.

# 207
  • София
Да, в момента са 2 филма за Аватар, но всички останали са направени вече.
Ох, хора, имате 11 гласа. И аз не знам за какво го сложих това 3 в скоби. То е просто дефиниция за франчайз.

И благодаря за помощта, добавени са най-отдолу -> Сам вкъщи и Кошмари на Елм Стрийт! 😊
Който иска може да гласува за тях, но трябва да си изтрие предните гласове и да гласува отново!
Явно могат да се добавят имена най-отдолу, но не е възможно да се коригират вече написани неща + бройката мнения да се променя. Това беше полезно.

# 208
Star Wars  и шестте, аз много харесвам прикуълите, Индиана Джоунс,
Матрицата,  Терминатор, Умирай трудно, Пришълците и Ледена епоха. Властелинът на пръстените го уважавам, но не харесвам заради прекалено много разлики с книгата.

# 209
  • Галифрей
Аз гласувах за Индиана Джоунс,Джурасик Парк,Властелина на пръстените, Ледена епоха ,Хари Потър, Карибски пирати, Играта на играчките и Шрек.

Общи условия

Активация на акаунт