Хайде на театър - 10

• 89 002
  • 896
  •   1
Отговори
# 120
Гледали ли сте Декамерон и играе ли се някъде? Направо настръхвам като знам, че ще се учи в 8 клас. Искам да заведа тийна, но не намирам нищо в нета.

# 121
Аз все по - често се питам как тези блестящи актьори се съгласяват да учат, репетират и играят подобни тъпотии.  По - добре да вземат сюжет от някой филм, отколкото да правят халтури граничащи с пошлост. От зимата ме е хванал каръка и все на такива попадам, а никак не са евтини билетите вече. Понякога наистина се чудя на какво се смее публиката.

# 122
  • София
Давам отзив за Neoдачници - прекрасна игра на актьорите и неразбираема за мен пиеса, фрагментирана и твърде дълга - 2,5 часа. Възможно е проблемът да е в мен, но Горки очевидно не е моя автор.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 09:58 от Olive

# 123
Някой гледа ли "Премахни от приятели" в Театро отсам канала?

# 124
Презаверих едни билети от несъстояло се представление за тази събота вечер. Ще гледаме Шърли Валънтайн, дано ни хареса. По принцип харесвам Албена Колева.

# 125
Привет, имам 2 свободни билета от промоцията по 10 лв за "Хъшове" за събота от 19ч. (ред 9ти по средата), ще се радвам да не отиват на вятъра.. Simple Smile

# 126
  • София
Привет, имам 2 свободни билета от промоцията по 10 лв за "Хъшове" за събота от 19ч. (ред 9ти по средата), ще се радвам да не отиват на вятъра.. Simple Smile
Привет. Имам интерес, пуснах и лично съобщение.

# 127
  • софия
Камен Донев напуска "Животът е прекрасен", заради атмосферата, която е създадена от директора на НТ.
Договорът на театралния фотограф на театъра Стефан Щерев няма да бъда подновен без обяснение и причина.
Този гнусен червей откъде се появи?

# 128
  • София
Вчера гледах "Животът е прекрасен" в Народния театър. Изключително много ми хареса. Мащабно разработен, сложен спектакъл, който използва пълните възможности на театралното пространство. Има някаква разточителност, необузданост (в хубавия смисъл) в този тип режисура. Пиесата е многопластова, с голям диапазон на емоции - от битова комедия до трагичен фарс. Беше ужасно смешна на моменти, в други те стиска за гърлото. Камен Донев беше страхотен, просто изпълваше сцената. Много силна актьорска проекция, която стига до последния зрител на последния ред! Чудесни Рени Врангова, Светлана Янчева, Иван Бърнев, Руси Чанев! С две думи, спектакълът е великолепен!

За съжаление май ще се окаже последното представление. Много лошо впечатление ми направи, че не се продаваха програми. Все едно нямат пари, за да ги отпечатат....А залата беше пълна. Този човек ще съсипе театъра.

П.П. Добавям и мнението на мъжа ми, който за разлика от мен не хареса постановката и я нарече "комерсиална, плоска, направена с цел да се хареса на публиката". Съгласна съм, че имаше моменти, в които сатирата граничеше с пошлост и лош вкус. Мисля също, че Морфов обича да се заиграва с публиката. Но това като че ли е част от неговия режисьорски почерк. Във всеки случай усетих спектакъла като дело на човек, който много обича театъра, обича актьорите си и щедро използва всички възможни художествени средства, които има на разположение.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 16:23 от sweetkids_mama

# 129
Камен Донев напуска "Животът е прекрасен", заради атмосферата, която е създадена от директора на НТ.
Договорът на театралния фотограф на театъра Стефан Щерев няма да бъда подновен без обяснение и причина.
Този гнусен червей откъде се появи?
Снощи видях видео на Камен Донев, направено вероятно от гримьорната му, в която казва, че е станало пожар на сцената или зад сцената не разбрах, но димът отишъл и в салона при публиката. Оказало се, че изобщо няма пожарникар в целия театър. Успяли с общи усилия да потушат без да спират Живота е прекрасен, дори част от зрителите не разбрали какво става....
А относно уволнението на фотографа Стефан Щерев, чиито снимки са просто великолепни, се коментира, че той е автор на документален филм за Хъшове, който е снимал години наред. От там са взети кадрите, ако си спомняте, когато Морфов нарича Евгени Будинов - Гербаджийски боклук. Обаче всъщност на тези кадри е и самия директор Василев, който се хили и също го обижда... И в тоя снимачен материал имало доста унизителни действия на тоя директор. Явно гледа да се застрахова, и да няма доказателства за нещо свързано с него.

# 130
След като представленията с Камен Донев се пълнят с публика,той ще може сам да прави театър...

# 131
  • софия
Деф, очевидно идеята Народен театър е поредната, която ти бяга.

# 132
  • София
Снощи видях видео на Камен Донев, направено вероятно от гримьорната му, в която казва, че е станало пожар на сцената или зад сцената не разбрах, но димът отишъл и в салона при публиката. Оказало се, че изобщо няма пожарникар в целия театър. Успяли с общи усилия да потушат без да спират Живота е прекрасен, дори част от зрителите не разбрали какво става....

Да, имаше дим по едно време, но аз също не разбрах, че нещо се е случило. Майсторски са го отиграли. Това, че е нямало дежурен пожарникар,  е сериозно нарушение.

# 133
Ние също гледахме Животът е прекрасен, както и Хъшове, с което закриха сезона.
Жалко е, че и двете представления отпадат от репертоара през новия сезон.
Изключително талантливи са всички, беше огромно удоволствие!
Това е театърът, който искам да гледам!

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 18:34 от Blacknwhite

# 134
Няма ли има Хъшове пак наесен?

Общи условия

Активация на акаунт