Хайде на театър - 10

• 92 453
  • 896
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Да и аз потвърждавам за това че импровизациите в "Горката Франция" всъщност изобщо не са импровизации. Преди около месец гледах постановката в Пловдив. По същия начин се обясняваше защо кроасаните не са истински и накрая по време на аплодисментите как всичко извън сценария ни се предлага напълно безплатно. Явно цялата тази игра е отиграна отдавна и съвсем не е импровизация. Иначе да, постановката е забавна.

# 151
На Sofia Summer Fest гледах още "Жена ми се казва Борис". Не го препоръчвам. Изключително муден, без особено развитие на историята, с тъпи смешки, играта на актьорите (изключвам Угрински) беше изключително слаба и дървена. Толкова много препоръки съм имала за него... чак не можах да повярвам, че едва го изтърпях.

От друга страна, горещо препоръчвам "Баща ми се казва Мария", но гледайте да бъде със специалното участие на Асен Блатечки. Два пъти съм ходила да го гледам - и двата си струваха, залата се пръска от смях! Purple Heart

# 152
Подкрепям мнението за  "Жена ми се казва Борис", че е посредствена постановка с много тъп хумор!

# 153
  • Пловдив
Обявена е програмата на фестивала "Сцена на кръстопът"
https://www.stageatacrossroads.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80 … D0%B0%D0%BC%D0%B0

Продажбата на билети започва на 15.08.23 г.
Мисля да взема билети за "Великденско вино".

# 154
  • В царството на игрите:)
https://www.stageatacrossroads.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80 … D0%B0%D0%BC%D0%B0

Къде ще се продават билетите?

# 155
  • Пловдив

Къде ще се продават билетите?

Продажбата на билети за фестивала ще стартира на 15 август на www.tickets.dtp.bg и на 1 септември на касата на Драматичен театър - Пловдив.

# 156
Добър отзив за "Внимание любов" с главно действащи Аня Пенчева и Влади Въргала. Започна малко мудно, но след това развиха сценария, вкараха и останалите актьори и се получи много весело Simple Smile

# 157
  • София
Някой може ли да ми каже билетните каси на театрите дали работят този месец?

# 158
  • София
Последното представление на "Животът е прекрасен", обявено за 28 септември, се отменя поради отказа на Камен Донев да играе. Подробности за връщане и замяна на билетите - на сайта на Народния театър.

Мнения за "Съседите отгоре" с Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев? Има представление на Sofia Summer Fest.

# 159
Мнения за "Съседите отгоре" с Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев? Има представление на Sofia Summer Fest.

На мен ми хареса.

# 160
  • Пловдив
На мен също ми хареса "Съседите отгоре".

# 161
и на мен. свеж хумор. Иван Бърнев беше приятната ми изненада, много добър

# 162
Не знам дали тази е темата, но мюзикълът за Семейство Адамс беше феноменален, възхитителен, очарователен, прекрасен! Много труд са вложили, 50лв дадох за билета, мисля и другия месец пак да ги гледам!

# 163
  • София
Абсолютно е в темата, благодаря, че споделяш! Все повече ставам фен на Пловдивската опера. След Евита и Исус Христос суперзвезда, които също бяха страхотни, много се чудех и за Семейство Адамс, но отиване в Пловдив през седмицата ще ми е трудно. Дано да дойдат скоро и в София!
Едит: Единствената ми забележка за представлението Исус… в Античния театър е за екраните, които бяха сложени много неподходящо - силно встрани и назад, част от публиката трябваше да се обръща назад, за да чете текста.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 08:43 от Olive

# 164
Някой ако търси два билета за забраненото шоу на Рачков във Варна за 28.08 да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт