Хайде на театър - 10

• 92 341
  • 896
  •   1
Отговори
# 690
Честита Нова 2024 година на всички, влюбени в театъра!
Идвам с отзив от снощи - “Камбаната” с Деян Донков, в Народния!
Невероятен, разтърсващ спектакъл! Изключителен Деян Донков! Най-доброто, което можехме да си подарим в навечерието на Нова година беше това преживяване! Пълна зала, страхотна публика!

# 691
Супер! И мен ме чака скоро, имам високи очаквания към Динката!
И между другото адмирации, че с такива здравословни проблеми играе и се раздава на макс. За мен този човек е в топ 3 на най-добрите ни актьори в момента.
ЧНГ! Да сте здрави и щастливи всички! И да ходим много на хубав театър и да си споделяме впечатленията тук! Simple Smile

# 692
  • София
Аз не знаех, какви здравословни проблеми да има , не изглежда болен или не съм чула.. млад човек.. с малки деца Confused

# 693
Аз не знаех, какви здравословни проблеми да има , не изглежда болен или не съм чула.. млад човек.. с малки деца Confused
Има дискова херния, много сериозни проблеми с кръста и болки. Бил е на санаториум по Коледа да се лекува и на Нова година е играл. А като знаем колко е активен на сцената, това си е сериозно предизвикателство. Затова му свалям шапка! Истински професионалист.

# 694
Ами как няма да има. На Антигона 20мин лежа неподвижно в локва вода. Още тогава си го помислих.

# 695
А на Орфей тича около 1 час на място... А в Калигула пълзя по сцената с наколенки и какви ли не чупки и стойки прави... Много е експлоатиран. В което и представление да съм го гледала, го изнася на гърба си. Трябва повече да се щади.

# 696
Има една шепа много добри артисти, които са редовно експлоатирани,
с цел точно изнасянето на спектакъла на техен гръб. Поне трима от тях в момента да сериозно болни и играят....

# 697
Кои са другите завалии? Heart
На мен примерно не ми хареса, че в "Орфей" всички се поклониха заедно без да излизат един по един, защото определено смятам, че Деян Донков отново се открои и беше единственият артист с истинска роля, макар и безмълвна, другото беше бутафория. И ми се искаше да има аплодисменти персонално за него, заслужаваше ги. Обаче йок. Може би словенският режисьор така е казал. Simple Smile

# 698
В Сатирата има промоция  50% от 3 до 7- ми януари

Сатиричен театър "Алеко Константинов"

Празниците продължават! А ние, в Сатирата, обичаме да подаряваме подаръци!
🤩В първата работна седмица на празничния януари всички заглавия от репертоара на Сатиричен театър "Алеко Константинов" ще са с 50% отстъпка от редовната си цена!
🎭Предложението важи само при покупка от билетната каса на Сатирата, от 3 януари до 7 януари вкл., между 10:00 и 20:00 часа!

# 699
  • София
Вчера гледах "Убийство без убийство" в 199. Като цяло приятна постановка, но краят, който уж трябваше да е изненадващ, не бих казала, че беше такъв за мен. Grinning
Много се надявам тази година да успея да ходя повече на театър, защото ми липсваше предните години.

# 700
Вчера гледах "Убийство без убийство" в 199. Като цяло приятна постановка, но краят, който уж трябваше да е изненадващ, не бих казала, че беше такъв за мен. Grinning
Много се надявам тази година да успея да ходя повече на театър, защото ми липсваше предните години.

Споделям мнението Simple Smile Иначе беше разтоварваща

# 701
  • София
А някой знае ли дали намалението на Сатиричния, включва представления, които ще се играят февруари? И също така някъде дали пише кога им е обедната почивка?

# 702
А някой знае ли дали намалението на Сатиричния, включва представления, които ще се играят февруари? И също така някъде дали пише кога им е обедната почивка?

Нямат обедна. Без прекъсване работят. А намалението им е за февруари също.
Дано съм била полезна. Simple Smile

# 703
  • София
Много, благодаря ти. Simple Smile

# 704
В Сатирата можеше плащане с карта, нали?

Общи условия

Активация на акаунт