Хайде на театър - 10

• 92 309
  • 896
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да, на едната каса само, обаче. Тъкмо бях там.

# 706
  • София
Здравейте, бихте ли препоръчали постановки за тийнове на 13 и 15г.

# 707
Здравейте, продавам билет за "Сирано дьо бержерак" в ТБА петък (12ти) за 12 лв. ред 6 по-отдясно.

# 708
  • София
Да, на едната каса само, обаче. Тъкмо бях там.
какво взех те, т. е. Ако имате добър отзив за постановки, кажете...

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 22:37 от Cabo San Lucas 40

# 709
Аз взех за" Светици и перверзници "...все хубави коментари съм чела като за добра комедия...нищо друго обаче не си харесах...Исках "Влюбеният Шекспир" , ама ми е на неудобна дата...

# 710
    • София
    Аз взех за" Светици и перверзници "...все хубави коментари съм чела като за добра комедия...нищо друго обаче не си харесах...Исках "Влюбеният Шекспир" , ама ми е на неудобна дата...
      И аз за тях. Общо взето все едно този коментар аз съм го писала. 🤣
      Иначе от текущите представления, които дават в театъра май нищо не съм гледала.

# 711
      Здравейте! Какво ви е мнението за Нашенец

# 712
      Страхотна постановка, въпреки че чарът за мен се губи от големината на залата. Но той е велик

# 713
      Давам отзив за Мъжът ми е виновен- моноспектакъл на Силвия Лулчева. Не мога да кажа, че беше нещо уау, но беше като цяло забавно. Според мен Силвия Лулчева е много добра актриса освен с този запомнящ се глас, с който е дублирала толкова филми и реклами, и на сцената е страхотна. Времетраенето е 1 час, за първи път съм на толкова кратка постановка, но предвид, че е моноспектакъл, е разбираемо.
      Използвам поста да попитам( че нямам спомен дали е коментирано) има ли отзиви за Фиеста? Звучи много интересно и различно.

# 714
      “Нашенец” ще го чакам да влезе в театрална зала. Направих грешката да гледам юбилейния му спектакъл на открита лятна сцена и въздействието не е същото.
      Вчера бяхме с детето на “Откачена фамилия” в ТБА. Забавно и динамично, но си имаше известно преиграване. Като цяло ни хареса. Напомни ми на “Съблечи се за вечеря” в Младежкия театър, но Вечерята за мен е по-доброто от двете.

# 715
      • София
      Тази вечер бях на второто представление на авторския спектакъл на Тея Сугарева "От какво се страхува Вирджиния Улф" в пространството за независим театър "I Am Studio". За първи път ходя там. Самото място е малко мизерно - няма обичайните удобства като гардероб, фоайе, тоалетна за зрителите ( една-единствена зад кулисите), но си има своето очарование. Представлението много ми хареса - динамично, смислено, чудесен диалог и актьорска игра. Интересни режисьорски и сценографски решения в това ограничено пространство. Пиесата няма общо с "Кой се страхува от Вирджиния Улф" на Едуард Олби; заглавието е донякъде малка закачка, но повече свързано със съдържанието, защото текстът е опит за художествено-документален прочит на вътрешния свят на писателката и нейните страхове.

Следващите представления на тази пиеса ще бъдат през март. Препоръчвам. Трябва да се следи фейсбук страницата, защото местата са малко и билетите свършват бързо.

Участват: Александра Димитрова, Камелия Хатиб, Мартин Димитров, Йордан Ръсин

https://iamstudio.bg/produkt/ot-kakvo-se-strahuva-virginia-wofl/

# 716
      Гледахме "Контрабасът" в Народен театър "Иван Вазов" https://nationaltheatre.bg/bg/predstavlenie/kontrabast
      Моноспектакъл с Валентин Ганев.
      В началото постановката не започва много атрактивно така да кажа (не мога да намеря точната дума), малко ми се стори мудно. Играта на актьора е чудесна, сюжета ни хареса, но определено сме гледали и по-добри постановки.
      В публиката имаше един пян режисьор, който не спря да се обажда на риторичните въпроси на актьора.
      Накрая се сетиха да му направят забележка. Може би това малко развали настроението в залата.

# 717
      • София
      Искам да питам за новата промоция на Сатиричния театър за билетите в неделя за представленията в 17.30 ч. Пише, че при покупка на един билет, се дава един безплатен за член от семейството. Как изобщо се очаква да се докаже това? 🤣

# 718
      Ами законовият начин е с удостоверение от служба ГРАО на общината.... Joy

Абе чудят се как да напълнят залата в неделя...все пак и цените им не са ниски...
      Предполагам, че трябва да се разбира, че при покупка на билет за тези представления втория е безплатен....

# 719
      Ние си купихме. Просто си купуваш един и вторият ти е на нулева стойност като покана. Не са ми искали да доказвам кой какъв роднина ми е.
      Simple Smile
      И пред нас на опашката имаше и други за промоцията, това се случи вчера Simple Smile И на тях не са им искали удостоверения Simple Smile
      Просто казахме, че сме за промоцията със семейния билет. Аз взех за мен и майка ми, например. Тя е на 70 и така ни е по-изгодно. Защото пенсионерските са им на фиксирани редове, а така ще сме заедно, а и е и по-евтино определено.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 15:56 от PoshSpice

Общи условия

Активация на акаунт