Хайде на театър - 10

• 92 335
  • 896
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Някой водил ли е тийнове на Влюбеният Шекспир, чудя се, че го похвалихте тук. Дали няма да се отегчат?

# 676
Някой водил ли е тийнове на Влюбеният Шекспир, чудя се, че го похвалихте тук. Дали няма да се отегчат?

Доста е дълго, малко над 2 часа и половина. Имайте то предвид. И е по филма, буквално едно към едно. Нямаше и антракт.
Иначе костюмите и грима са много красиви.
И много сладко куче се появява на сцената.
Но аз бих предупредила тийновете за дължината и тогава бих взела билети.

# 677
Като стана въпрос за Сатирата с "Влюбеният Шекспир" искам да похваля "Последният страстен любовник"  пак там. Подчертавам, че е в Сатиричния  театър, защото гледах  и на театър София , но въобще не ми допадна. Но от Сатирата  си тръгнах много доволна! Всичко беше премерено , без преиграване. Блестящи актьори! Много ми хареса! И не само на мен. Режисьор е Антон  Угринов, а в ролите Георги Спасов( на който съм фен от 199), Рада Кайрякова, Деница Даринова и Ани Вълчанова!

# 678

Около мен беше пълно с тийнове, които много се изкефиха макар да хихикаха през цялото време. Представлението е в топ  представленията за   тази година за мен, само времетраенето е дълго.

# 679
Като стана въпрос за Сатирата с "Влюбеният Шекспир" искам да похваля "Последният страстен любовник"  пак там. Подчертавам, че е в Сатиричния  театър, защото гледах  и на театър София , но въобще не ми допадна. Но от Сатирата  си тръгнах много доволна! Всичко беше премерено , без преиграване. Блестящи актьори! Много ми хареса! И не само на мен. Режисьор е Антон  Угринов, а в ролите Георги Спасов( на който съм фен от 199), Рада Кайрякова, Деница Даринова и Ани Вълчанова!
Много харесвам Рада Кайрякова

# 680
  • В страната на бурите

# 681
"Блажени са блажените " беше меко казано досада. Най-меко казано. Откъде ги намират тези сценарии, чудя се. Запчвам да имам  съмнения, че съм повърхностна, но не съм.   Скука, скука.

# 682
Абсолютно също и моето мнение за "Блажени са блажените"...Аз ли нещо съм се променила...театъра ли отива в друга посока...не знам...А театър 199 рядко ме е разочаровал...Гледала съм и други неща на Ясмин Реза...Светлана Янчева е моя любимка също, но понеже я гледах пролетта в "Боклук" сега ми хареса много повече...и като игра, и като физическо излъчване...дано всичко лошо при нея да е минало... 
Въобще този сезон нещо не ми се получава избора на постановки...Открих сезона с "Великденско вино"...тук само суперлативи...добре, че преди време прочетох и други мнения ...Не казвам, че е лошо...просто мен не ме докосна въпреки брилятната игра на Владо Пенев...След това гледах "Неведение"...отново почти само хубави отзиви...Аз сигурно пак отидох с големи очаквания ...ами не беше лошо, но не ме остави в размисли след като свърши...
Хората сме различни и е нормално да имаме различно мнение, а и аз съм съвсем обикновен зрител, но някакси напоследък не откривам удоволствието , което обикновено оставя една постановка поне за седмица след като съм я гледала да я мисля , преповтарям, разсъждавам...
Дано през 2024 успея да избера повече хубави постановки...

# 683
Кативита, търсената постановка е СИНЪТ. Преди повече от месец я гледах и още я мисля. Изключителна!

# 684
Идвам с отзив след "Кафе с претенция". Бях чела много хубави коментари, но аз останах разочарована. Много слаба и скучна постановка. Никъде не се разсмях искрено. Добрата игра на актьорите не може да спаси слабия сценарий.

# 685
Идвам с отзив след "Кафе с претенция". Бях чела много хубави коментари, но аз останах разочарована. Много слаба и скучна постановка. Никъде не се разсмях искрено. Добрата игра на актьорите не може да спаси слабия сценарий.

И аз бях със същите чувства след постановката.

# 686
  • София
Аз днес гледах "Игра за двама". Ами не ми беше много смешно. Втората половина беше с една идея по-добра и забавна. Не ми харесват лиготии и плосък хумор.

# 687
  • София
Аз гледах "Дон Кихот" в Младежкия театър. Впечатлена съм от актьорската игра, музика, сценография. Много ми хареса. Имаше доста тийнеджъри. Моето дете очакваше, че постанновката ще следва романа и беше малко разочарована. След това го обсъдихме, за да го разбере съвсем.

# 688
  • София
Предполагам всички сме били с по-големи очаквания, но мен ме разсмяха (имам един подобен приятел и имаше доста препратки към житието му). И да, актьорите бяха чудни. Продължителност - 1 час, доста кратко ми се стори.
Културата на публиката ме потресе обаче, то не беше ръкопляскане посред реплики, то не бяха звънящи телефони, снимки по време на представлението, а съседът ми по място си разглеждаше социалните медии докато най-накрая не му направих забележка (за литъра евтинджос парфюм, който беше изсипал върху себе си, не можах нищо да кажа)

# 689
Само заради актьорската игра си заслужава гледането на "Кафе с претенция".

Общи условия

Активация на акаунт