Хайде на театър - 10

• 92 253
  • 896
  •   1
Отговори
# 765
  • В страната на бурите
Гледали ли сте "Извън контрол" на Рей Куни? Сюжетът ми е много познат и се чудя дали не съм я гледала под друго име (и с други актьори)! Случвало ми се е такова нещо и след първите 5 минути се сетих какво се случва и каква е развръзката...

# 766
Мнение за Отчаяни съпрузи? Забавна ли е?

# 767
Пак въпрос на вкус. Гледахме го 4 приятелки, аз умрях от смях, другите не бяха толкова екзалтирани. Бих го гледала пак! Просто моят тип хумор.

# 768
  • софия
На нас (семейно) ни беше забавна, харесваме Бойко Кръстанов. "Пеенето" ни дойде ненужно шумно и излишно. Неангажираща постановка.
Гледахме го по-миналата година на София съмър фест, т.е. на открито. Пиша това, защото от личен опит постановките се възприемат по различен начин в различна среда.

# 769
С моята приятелка, както и с повечето жени наоколо, много се смяхме на "Отчаяни съпрузи".
На мъжете и на младите девойки никак не им беше смешно.
И ние го гледахме на открито, в Борисовата градина.

# 770
Това е хубавото на изкуството,  че е субективно. На един ще му хареса, но на друг не.Все пак всички сме различни и Слава Богу, че е така.

# 771
Според мен постановките за брак и изневяра изискват определен минимален житейски опит, за да бъдат усетени и разбрани. Когато съм на такава, винаги хвърлям по едно око на хората наоколо и ми прави впечатление кой на какво се смее или не се.

# 772
  • София
Смятам, че с 30-годишен брак имам житейски опит, но "Отчаяни съпрузи" не ме разсмя или впечатли по никакъв начин. Актьорите, които участват, са ми симпатични, но самата постановка ми беше изключително скучна.

# 773
  • София
Играе ли се още "Една българка" на Снежина?

# 774
И аз да питам за "Театър, любов моя" дали се играе?

# 775
Смятам, че с 30-годишен брак имам житейски опит, но "Отчаяни съпрузи" не ме разсмя или впечатли по никакъв начин. Актьорите, които участват, са ми симпатични, но самата постановка ми беше изключително скучна.

И аз така- с житейски и брачен опит съм доста, но нищо не ме хвана в тази постановка - нито хуморът, нито актьорите. Бойко Кръстанов ми е голямо недоразумение. За последен път се хващам на такова хоро.

# 776
"Отчаяни съпрузи", "Мъжът ми се казва Мария", "Жена ми се казва Борис" са от типа халтура.
Има си почитатели, но не са нещо особенно.

# 777
Фрай К, права си. Това са разтоварващи постановки, без смисъл и послания.
Ако някой очаква повече - няма да го получи.
Нормално е да се смеем на различни неща. Не си спомням името на пиесата, но беше за стара мома, която най-сетне се отървава от бремето да се грижи за възрастна дама и решава да си намери съпруг. Пуска обява и започва да се среща с мъже като Геро беше един от тях. Залата се заливаше от смях, а на мен ми се ревеше като гледах на какви компромиси е готова една жена, за да не е сама.

# 778
Такъв тип постановки определено не са моето нещо. Излизам си с усещането за едни пропилени часове от живота си. Определено искам послание, нещо малко по-дълбоко, което да остане в съзнанието ми и да го разчовърка. И вулгаризми не ми харесват, но съм склонна да ги преглътна, ако заемат малка част от постановката, защото разбирам, че много хора ще се смеят и са включени с цел разтоварване от драмата, както например беше в "Камбаната". Там петте минути с пошлости на фона на двата часа постановка не ми се отразиха на положителното възприятие, а и имаше защо да са там - за автентичност на образа, един вид ненапудреност и искреност. Т.е. - дозата прави отровата. Grinning Цяло представление с такива неща категорично не бих понесла.

# 779
Не знам. Аз харесвам дълбоки неща с послание, но "Баща ми се казва Мария" бих го гледала отново определено. Много ми хареса реализма - едното семейство на пръв поглед нефункционално - двама мъже, единият арабин, отглеждащи дъщеря бунтарка, а другото уж за пример - простаци с големи претенции, мераци за политическа кариера и пълни расисти или поне царе на фалша. Краят беше захаросан и нереалистичен де, но хепиенд да има поне в киното и театъра.

Общи условия

Активация на акаунт