Хайде на театър - 10

• 92 258
  • 896
  •   1
Отговори
# 750
То май всичко на ДТП си заслужава. Аз съм си набелязала няколко постановки и дебна пак да гостуват в София, ама надали.

# 751
Може ли отзиви за постановката Перфектни непознати дали е интересна и забавна?
Мисля, че съм гледала филм с такъв сценарий.

# 752
Снощи, при трагични обстоятелства е загинала актрисата Емилия Ованесян от Смолянския театър. Изключително добра и талантлива актриса, носителка на Аскеер. Да почива в мир!🖤🥺

# 753
Бог да я прости!
Аз вчера бях на "Камбаната" в НТ и както обещах, идвам за отзив.
Ами, хора, голям е Деян Донков, много е голям. Всеки път се чудя как успява да събира толкова талант в себе си. Моноспектакъл 2 часа и 15 минути, цял роман разказа, невероятен труд и магия. В началото дори гласа му не познах като тембър и на лек диалект говореше. Много автентичен, много органичен. Има и хумор насред драмата, и любов дори. Много замислящ и силен спектакъл. Талантище огромно е Динката! Heart
И пак беше бос, и пак имаше лупинги на сцената, как няма после да има болки в кръста. Grinning
Залата беше наполовина пълна, но аплаузите бяха силни и продължителни, извикахме го и на бис. Мен лично ръцете ме заболяха да го аплодирам, но заслужаваше. Blush
Завършвам с негов собствен цитат и един на героя му, снимах ги от програмата, която си закупих преди представлението:

Няма да сбъркате точно с това представление, уважаеми любители на театъра. Simple Smile

# 754
Изключително представление е.
Но малко хора го харесват. Никога не го препоръчвам, защото само трима човека то харесахме от много близки и роднини. А имаше и разсърдени, че са ходили.

# 755
Изключително представление е.
Но малко хора го харесват. Никога не го препоръчвам, защото само трима човека то харесахме от много близки и роднини. А имаше и разсърдени, че са ходили.
Сериозно? Ти ме уби. Защо? Как може да не им хареса? Единствено според мен можеше да бъде спестена частта с пъпешите Grinning, но за цвят, хумор и леко разпускане са го сложили, пък и масовката се смя, значи за болшинството зрители е било ок.
Аз на такива бурни аплодисменти скоро в театър не бях присъствала... Половин зала, а аплодирахме като за три пълни. Simple Smile

# 756
Аз го гледах два пъти и нямаше бис, само леки аплодисменти.
Защото го определят, като вулгарна и неприятна постановка. Не си ли чела лошите мнения, преди да гледаш?

# 757
Не съм чела. Имаше само един хумористично-лош отзив, публикуван тук, пренесен от интернет, който грам не отговаряше на истината, като например това, че се развявал по "камбанки", което изобщо не е вярно. Joy Няколко души бяха писали хубави неща, включително потребителката, която каза, че това бил най-хубавият подарък, който можели да си подарят за Нова година. Simple Smile
За мен беше дълбока и разтърсваща постановка.
Едит: Динката си е качил биса в инста. Blush
https://www.instagram.com/reel/C2R7uStIn2s/?igsh=NGFxNzZzeGR4c3Ax

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 23:59 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 758
Момичета, никога не сме били в Театър на българската армия, а много искам да го посетим. Коя постановка бихте препоръчали там? Simple Smile

# 759
Сестра ми ми препоръча “Стъпка по стъпка” там. Каза, че никога не е гледала по смешна постановка. Заболя ли я скулите от смях.
Нямам търпение да отида.

# 760
  • софия
И тук сме писали за "Стъпка по стъпка". Ингилизова е пожар. Ние също много се смяхме.
"Кафе с претенция"
И за двете имаше и негативни отзиви. И двете са забавни, не са с претенция за дълбок текст и смисъл. Смешните неща от ежедневието.
Препоръчаха ми да следя за "Боряна" на ДТД.

# 761
За Военния театър препоръчвам Една нощ с теб, Вкус на мед е също приятно, Сирано дьо Бержерак, Много шум за нищо... А сега очаквам с нетърпение премиерата на Племе - интересно изглежда анотацията.

# 762
Аз бях на Сирано миналата седмица и ми хареса, Камен Донев пак се раздаде Simple Smile
Но за пръв път виждам на постановка до мен двама души да си тръгват след няма и 20 мин, защото цитирам "не издържам тази глупост".. Може би заради това, че всичко е в римувана реч и на моменти от бързината не се разбираше, знам ли..

# 763
На Сирано, Камен Донев рецитира с такава скорост, че и аз се напрягах да чуя и схвана какво говори, защото се губи идеята на постановката, като не разбереш какво говорят.
Не ми е в топ постановките.

# 764
Привет от един любител на театъра Simple Smile
M.angelova, аз много харесвам там Жена без значение - по Оскар Уайлд е, много приятен хумор, искрено се забавлявахме.

Аз и ти преди ние я гледах лятото - много разочарована бях, не знам дали сцената ( на София филм фест) не беше подходяща или нещо друго, но при все че и двамата много ги харесвам, успяха да ме отегчат, а темата ми се видя доста клиширана.
Орфей за мен е топа на негледаемите постановки, за сметка на това от миналогодишно гледаните Хага много ме развълнува.
Сега ми предстои Моби Дик, много надежди възлагам, защото харесвам Диана Добрева.

Общи условия

Активация на акаунт