Хайде на театър - 10

• 92 233
  • 896
  •   1
Отговори
# 810
Аз искам да попитам освен в Сатиричния театър, къде другаде може да се плаща с карта?

В Народния театър също може да се плаща с карта. Simple Smile

# 811
То май само в театър 199 не може с карта...май навсякъде другаде може...

# 812
  • София
То май само в театър 199 не може с карта...май навсякъде другаде може...

Супер, мерси.

# 813
В ТБА също може да се плаща с карта.

# 814
  • София
"Исус Христос суперзвезда" много ми хареса, но специално ходих до Пловдив да го гледам на сцената на Античен театър. И да, определено Владо Михайлов и Керана се справиха забележително.
За Морфовата "Антигона", бих казала само "изключителна". На места стана леко скучновата за тийновете, които бяха с нас, но смятам, че Морфов им преобърна представите за театър. Подобна трансформация на текст, без да загуби смисъла си, просто не си представях, че е възможна. А Донков е великан.
Не случайно Морфов беше този, който ме влюби в театъра, влюбва и сина ми, и приятелите му.

# 815
  • София
Опитвам да разбера къде се играе "Антигона", но без успех. Търсих в програмата на БТ и в Плевен, но не намирам предстоящи представления. Ако някой има информация, моля да сподели.

# 816
  • Пловдив
На 24 февруари ще се играе "Антигона" в Драматичен театър Пловдив.

# 817
И аз търсих заради вашите отзиви тук, но скоро май няма да се играе пак в София. Нищо де, ще дебнем, все някога ще дойдат пак, защото очевидно няма скоро да го свалят. Simple Smile

# 818
  • София
Антигона в НТ, гостуваща постановка на Пловдивския театър (има Антигона и в Сълза и смях, но не за нея става дума). Декември и януари имаха 2-3 представления, като билетите доста бързо се изчерпват.
За съжаление, постановките на Морфов не се знае кога ще бъдат свалени. Пример е Хъшове, въпреки пълните зали и страхотния интерес и от страна на подрастващите...
Напоследък доста хубави неща чувам за "Коприна", пак на Пловдивския театър, но никъде не я виждам из софийските афиши.

# 819
  • София
Напоследък доста хубави неща чувам за "Коприна", пак на Пловдивския театър, но никъде не я виждам из софийските афиши.
Имаше едно представление в НТ миналата година, което се появи мистериозно за мен (в смисъл, видях го когато вече беше разпродадено, а аз често проверявам). Оттогава и аз следя.

# 820
Забравих да препоръчам и "Това не го казвай" със Захари Бахаров и Теодора Духовникова. Прекрасно представление, състоящо се от много истини, които са трагикомични, но които са в същността на това, че сме хора. Прекрасна игра и на двамата. Страхотна симбиоза на сцената.

# 821
  • София
Антигона на Морфов е на Плевенския театър, не на Пловдивския, но явно до края на януари не е в програмата, а не виждам програма за февруари:

https://www.theatre-pleven.bg/predstavlenia/antigona.html
Това през февруари в Пловдив е някакво отложено преди представление явно.

Иначе, Коприна и аз я чакам с нетърпение да дойде - след Одисей и Едип и пророците /или по-скоро преди тях се подрежда/, които бяха разкошни. Тя е част от трилогията на Диана Добрева за Пътуващият човек. Ако не дойде скоро, аз що попътувам до Пловдив. Blush

Редактирам: Всъщност сега видях във ФБ на НТ Иван Вазов, че вчера там се е играла "Антигона" на Плевенския театър, Призма, изпуснала си го за малко.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 18:26 от Olive

# 822
Забравих да препоръчам и "Това не го казвай" със Захари Бахаров и Теодора Духовникова. Прекрасно представление, състоящо се от много истини, които са трагикомични, но които са в същността на това, че сме хора. Прекрасна игра и на двамата. Страхотна симбиоза на сцената.
"Това не го казвай" ми е в списъка.
Както и "Пистолет в торнадо" - моноспектакъл на Весела Бабинова, и скорошното "Заклеваш ли се в децата" с Бабинова и Владимир Зомбори. Simple Smile

# 823
Колко сме различни хората! Нито мен ме впечатли, нито публиката около мен беше възхитена от спектакъла. Няколко човека дори си тръгнаха. Духовникова крещи много и преиграва, добре, че е Бахаров. Блестящ!

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 19:29 от silan

# 824
  • софия
"Това не го казвай" ми е в списъка.
Както и "Пистолет в торнадо" - моноспектакъл на Весела Бабинова, и скорошното "Заклеваш ли се в децата" с Бабинова и Владимир Зомбори. Simple Smile
Страх ме е да кажа, че имаме билети за "Заклеваш ли..", че на премиерата на" Пистолет... " не отидох, защото се разболях. Дъщеря ми и мъж ходиха и бяха доволни. Щели и с мен да го гледат. Бабинова ни е любима.
"Това не го казвай" все така ми е извън списъка, покрай отзиви в темата на момичета, с които, от споделяното тук, оставам с впечатление за сходен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт