12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 275
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Еми и аз много си ги харесах.Гаджето много нежна и много много усмихната.

# 106
  • София
всъщност белинда, ти май нищо не пусна, а чакаш снимки, а?!
Да бееее, нагла женичка! Laughing
Ще показвам, като се видим.

Марулет, много са хубави и слънчеви Heart Eyes

# 107
  • София
Добро утро!!!
Незаспалите абитуриенти на Испанската са в училище и викат ли викат!!! Много са ми сладки. Явно е традиция балът да е в неделя.

# 108
  • тук-там
Леле Марулет, колко са хубави! Пу пу!
След толкова молби за испанчетата, как ви дава сърце да не ги покажете!

# 109
Такааа с баловете приключихме изпратихме набора,двете племенници сега вече след 11 години за малката 😀

# 110
  • В светлината на слънцето
марулетке, ама много са ти хубави бе! Heart

# 111
  • София
Марулетке, свежари са децата! Дръжте я тази снаха, не е за изпускане😉
Вчера приятелчета разказвали на набора, че на бала на Втора английска е имало официално предложение за брак на микрофона, което е било прието:))).
Та за някои след бала и друго събитие ще има😀.
Вчера в последния момент платихме за изпита по география в СУ (на 18.06.). Наборът имал намерение да учи за него…😂

# 112
  • София
Добро утро!!!
Незаспалите абитуриенти на Испанската са в училище и викат ли викат!!! Много са ми сладки. Явно е традиция балът да е в неделя.
И моята девойка е била сред тях. Joy Прибра се в 9:30, с мехури по краката, но много щастлива.

Леле, Марулетке, колко се е променил /беше пускала снимка преди години/, възмъжал. Страхотни са!

# 113
Благодаря ви! Порасна и тоя хлапак! Предвид това, през което преминахме за сърцето му, /по-старите тук знаят/ за мен е изключителна лична победа това завършване. Защото в детската кардиологична болница, едно светило в прав текст ми каза,че едва ли ще дочака първи клас.
   Тъй, стига толкова с гадостите!
   Много си я харесвам аз момата.Много добре стои до него,като двойка са супер хармонични и балансирани.Тя прие ролята на дама както трябва. Освен това е лъвица и така добре го намества, че ѝ се кефя с какъв финес го прави. От всички гаджета, с които ни е запознал , тази е моята.Засега!
   Вчера почти не го видях, той спи, аз ставам, после обратното. От днес отново в ежедневен ритъм - на работа, той е следобед до довечера и така.
  Чакаме резултати от матури сега.

# 114
  • София
Марулета, чудесен младеж, да ти е жив и здрав, все така оправен и чаровен, отрано работи и си намира гаджета, дето и мама одобрява, браво! На дълголетие и успехи го орисваме!

# 115
  • София
Как излизат резултатите от матаурите? Когато проверят по всички предмети ли?  - Да.
Младежът взе да се колебае за английският в СУ - казали му, че е много по-труден от матурата (B2). Гледахме на сайта какво включва, но не се ориентирам. Някой има ли информация? Казах му, че няма какво да губи, но пак е на кантар, а днес е последен срок. - По описанието на изпита и на мен ме звучи като да е по-труден от матурата, но той наистина нищо не губи, ако се яви.
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … b4VakPuv4uJTeXXY0
На Здравец розов също е интересен въпросът. - Така, както е формулирано балообразуването, наистина излиза, че с еднакъв коефициент участват ДЗИ ПП като първи език и ДЗИ ПП като втори език, т.е. еднаква тежест имат матурите върху В2, В1 и В1.1. Не е ОК, но балообразуването на СУ по принцип е... странно. При медицина например с еднаква тежест приемат училищните оценки от ПП и от ООП от първи гимназиален етап, респективно ДЗИ ПП и ДЗИ ООП. И не виждат никакъв проблем в това. Smirk

# 116
По второто червено, макар че наборът се яви на език В1.1 и евентуално е в негов интерес, това е мега тъпо.Защо

# 117
  • София
Момичета, не мога да смогна с четенето, че покрай вълненията не ми остана време! Присъединявам се към хубавите пожелания за всичките ни пораснали деца! Да вървят смело, уверено и отговорно по пътя на зрелостта!
Изпуснах почти всички снимки, но не се съмнявам колко красиви са били всички деца! Моят юнак е изтипосан във ФБ от госпожата, защото й беше кавалер с още едно момче, но го прие спокойно.
Много е доволен от бала - прибра се в 6 часа. Нашето парти беше предния ден и беше много приятно.
Надявам се, да организираме една среща, за предпочитане в края на юни, че тогава да покажем на спокойствие снимки, като малко се уталожат страстите Simple Smile

# 118
  • Варна
Марулета, прекрасен е младежа и девойката му отива.

# 119
Абе важното е,че аз я харесвам девойката!
   Кажете ми как да намаля снимка, или къде да прочета, да ви пусна и от фотографските.
 Фотографът е приятел на сина ми, каза че за него е хоби да снима. А когато се жени щеркинса, ми го препоръчаха като много свястно момче и не скъпчия, пък прави хубави снимки. И в същност той им снима сватбата. После с моя син попаднаха в една компания и станаха приятели. За сватбата щерката не искаше дежурните снимки, а нещо различно. Той ги е запомнил и сега като дойде у дома, и видя и Кати , с такъв кеф ги снимаше. Нямам търпение да видим всички снимки.

Общи условия

Активация на акаунт