12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 270
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сниии-нки, сниии-нки! Искам на малката перуанска кокошчица и на малкото сахарско камилче Laughing
Цял ден си държа пръста на дупката на небето, от която вали, няма да ми минете само с отчет!

# 91
  • София
На мен ми забраниха да качвам снимки. Smirk Дори не посмях да си призная, че вчера качих такива. Joy

# 92
  • София
А аз не съм питала ☺. Но така или иначе нямам още почти никакви снимки. Не снимах с телефона, чакам утре фотоапарата и ще кача (най-вероятно). Промис ☺

# 93
  • тук-там
Ами без бой не си признаваме Wink

# 94
  • Sofiа
Нашият празник мина. В петък вечер семейното тържество беше чудесно и всички много се забавляваха, вкл. абитуриента. Сестра ми (актриса) беше подготвила програма изненада, която и се получи чудесно.
Снощи им беше училищният бал. Набора много се е забавлявал, после ходили малка група на бар, защото другите ходили на "чалга" и към 5 се прибрал.
Понеже ММ вчера беше шофьор на абитуриента, ходихме на Ал.Невски - приятно бях изненадана от полицаите, следяха за реда и да не стане някоя беля, но бяха много професионални и възпитани!
Отвратена съм от охраната на хотел "Маринела", която се е държала ужасно, не ги пускали да излизат навън (или ги пускали срещу 20лв),проверявали деколтетата на девойките (жена са викали за целта) да не крият алкохол/друго....
Младежът тъй си се харесл с костюма, че даже не се е преоблякъл за бара, въпреки, че си е идвал до вкъщи да разходи кучето Joy

# 95
По всяка вероятност утре ще приключи проверката по Математика- 2 ДЗИ.
Явили се от цялата страна 1727 ученици.
Здравйте, ganis! Имам въпрос:
Можете ли и бихте ли разкрили малко повече относно тази ваша догадка, свързана с ДЗИ-тата. Дъщеря ми Мирелка очаква силни резултати и на ДВЕТЕ матури, защото доста се подготвя през изминалите месеци и ми скъса главата от постоянно говорене за тях. Ще Ви бъда много благодарна, ако наистина можете да ни насочите към конкретна дата, на която ще видим тези прословути резултати на бял свят. Благодаря!

# 96
  • София
Конкретната дата е 9.06.

# 97
  • София
Ганис, изтрий си поста по-добре! Joy

Предполагам, че не очаквате от Ганис да изнесе и съобщи резултатите точно на вашето дете? Или..?

Ако е така, тук сме с връзки и чакаме на опашка - аз, Бора, Мандарина, Бунова, Биби... Ганис половината бройки сме от тази тема. 🤣🤣🤣

# 98
  • На планетата Земя
Конкретната дата е 9.6.2023.
И както крал Теоден би казал на Ганис: You have no power here! 😁

PS Моята не е била математика, обаче няма да се разсърдя Ганис да ни догади нещичко 😄

# 99
  • София
Ама малко по късно се оказва, че има сила Гандалф, упс Ганис! Ей, нещо ми долипсва чакането на резултати, миналата година на НВО 7 клас ни изненадаха, рано, рано. Аз тази година залагам на 05.06., помните ли, че си правихме такива залагания едно време...Абе да излизат по бързо, че цели 10 дни множко  още да се чудим имаме ли валидни и 31 на брой точки по девте, че и повечко ако може Laughing
Аааа, испанките да не се крият, няколко са в темата, да пуснат една бърза снимка, даже и замаскирана, да добием и ние представа за красотата, с която са огрели тази вечер техните момичета и момчета. Почти всички се отчетохме, всъщност белинда, ти май нищо не пусна, а чакаш снимки, а?!
Днес като се прибирах две абитуриентки и един абитуриент прекосяваха нощните софийски улици по официални тоалети, много сладки, влязоха в една кооперация, говореха си че отиват на дискотека, явно ще се преобличат.
Еех, от утре първа седмица без училище, матури, даже балове, нищо. На мен ми домъчня....

# 100
  • 1st floor
Как излизат резултатите от матаурите? Когато проверят по всички предмети ли?
Младежът взе да се колебае за английският в СУ - казали му, че е много по-труден от матурата (B2). Гледахме на сайта какво включва, но не се ориентирам. Някой има ли информация? Казах му, че няма какво да губи, но пак е на кантар, а днес е последен срок.
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … b4VakPuv4uJTeXXY0
На Здравец розов също е интересен въпросът.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 05:34 от НеПоКоРнА

# 101
  • София
Резултатите излизат до 9.06.
Не забравяйте, че от днес започват ДЗИ  по желание. Визирах само математиката.

# 102
Така искам да видя и другите ни момичета!!!!Сигурна съм, че са невероятни! Ние вчера цял ден реанимирахме, аз излязох с двете приятелки майки от нашия клас вечерта.Гледахме снимки,която какво има, спомняхме си какво беше в 1ви клас, та досега.
    И на нашето градинско парти коктейл имаше повече приятели на абитуриента.Забавляваха се много децата, идваха и при нас.Имаше и две дружки на гаджето,много сладки момичета.Те са си приятелки с ММ, защото често идват у нас, а той остава с тях до по-късно/аз си лягам/ .
   Много хубаво да изкарали в ресторанта, до сутринта.

Имам и проф.снимки,но са големи,а не знам как да смаля.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 11:21 от марулета

# 103
Прекрасни са!

# 104
Прекрасни и много лъчезарни! Струи от тях настроение и светлина!

Общи условия

Активация на акаунт