12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 64 914
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • тук-там
Уф, тъпо, веднага след снимките да сложи някакви балеринки - това предлагам аз. Чакаме с нетърпение снимки и стискам силно палци да се появи поне малко слънчице!

# 76
  • София
Всички девойки имаха проблем с обувките. На моята лепенки уж сложихме, но паднали. Като отидоха в ресторанта, на 5-тата минута танците били вече на босо 😂

# 77
  • В светлината на слънцето
При нас нямаше проблем. Но тя си избра стратегически удобни обувки. Ето тези.

# 78
Прекрасни деца. Успех и сбъднати мечти!

# 79
  • София
Наистина са много хубави всички! Дано се пооправи времето за днешните абитуриенти!

Биби, за кога взехте връщането? Наборът щял да има някаква есенна ваканция в края на октомври, но не знае кога точно. И не знам за кога да буквам връщането Rolling Eyes

# 80
  • София
Биби, за кога взехте връщането? Наборът щял да има някаква есенна ваканция в края на октомври, но не знае кога точно. И не знам за кога да буквам връщането Rolling Eyes
На 23.12, а aко имат ваканция, ще го мислим с Раян/Уиз. Надявам се цените да се нормализират наесен.

# 81
Нашия бал приключи вчера. Много емоции изразходих, ше ми трябва месец, за да си възстановя нормалното емоционално състояние. При нас валеше от време на време, та не успяхме да си направим добра фотосесия.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 18:37 от elitsa_b

# 82
  • Б
Е , като са различни нива А2 В1 В2 по английски на матурата имали значение нивото на което се е явил кандидата за приема в СУ? Някой с по висока оценка на по ниското ниво може да измести някой с по ниска  оценка на по високо ниво!

# 83
  • София
По всяка вероятност утре ще приключи проверката по Математика- 2 ДЗИ.
Явили се от цялата страна 1727 ученици.

# 84
  • Хасково
По всяка вероятност утре ще приключи проверката по Математика- 2 ДЗИ.
Явили се от цялата страна 1727 ученици.
Как да го разбираме! Сподели нещо повече...че сме нетърпеливи!

# 85
  • София
Повече на 9 юни. 😆

# 86
  • На планетата Земя
Следили ли сте в годините - винаги ли излизат резултатите на обявената дата или има и случаи за ден по-рано?

# 87
  • София
Миналата година излязоха ден по-рано, но това не означава, че и тази година ще е така.

# 88
  • София
Влизам набързо само да кажа, че си отдъхнах. На Ал. Невски днес- слънце! Градинското ни събиране се състоя с шатра и навес и даже ни огря слънцето и нас 🤩. За мен минА. Само остава децата да се забавляват много тази вечер!🥰

# 89
  • София
Мина и при нас. Беше много хубаво. Почти половината гости бяха нейни приятели, много сладки деца. Копчето на сакото на младежа почти падна, но баба му го чакаше на тяхното парти с игла и конец. Joy Валя, да му се невидяло, но каквото-такова. Поне на Невски като са ходили е било ОК. Девойката ходи, леко куцайки, но ходи. Joy Ще се събуе при първа възможност, а в дикотеката ще е с кецки.

Общи условия

Активация на акаунт