12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 377
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Звучи добре, Sanaka, ама при нас е точно обратното. Момченцето е на татко, а момиченцето на мама Simple Smile. Но ние малко си приличаме май.
Скрит текст:
В тази връзка, ражда се младежът и излизаме на първа разходка с количката. Пред асансьора ни срещат съседите и изумено надничат ту към бебето, ту към нас. Мъжът ми весело съобщава “Имаме си бебе!” А съседката с ококорени очи: Ама ние си мислехме, че сте брат и сестра😂

# 226
  • София
Е, аз не съм виждала таткото и момъкът ми прилича на теб.

# 227
Скрит текст:
В тази връзка, ражда се младежът и излизаме на първа разходка с количката. Пред асансьора ни срещат съседите и изумено надничат ту към бебето, ту към нас. Мъжът ми весело съобщава “Имаме си бебе!” А съседката с ококорени очи: Ама ние си мислехме, че сте брат и сестра😂
ахахаха същата история сме с моя приятел (без частта с бебето lol). Всички ни мислят за брат и сестра и вече почвам и аз да се съмнявам Satisfied Satisfied Satisfied

# 228
  • Варна
Наборката почна работа като аниматор в Албена. От 28ми е там. Днес почиваше и се прибра за малко да се видим. Утре рано пак заминава. А на мен ми е криво 😒
Алмонд, моето момиче ще учи в МУ Варна.
Много, много красиви деца си имаме. ❤️

# 229
Мина балът. Валя, но където децата отиваха, спираше. Все едно коридор имаха😃😃😃Всички млади, красиви и нетърпеливи да се впуснат към нов етап от живота си.Много весело и емоционално.На матурата по желание не отидохме, може би за нея това беше правилното решение.Не може само изпити и празници трябва.Нищо, ще има и други шансове.

# 230
  • Варна
Прекрасни млади хора 😍
Набора е на пътешествие в Италия с гаджето за една седмица, а после ще си починат в Созопол няколко дни. Не ми е съобщено все още дали ще работи нещо през лятото, освен че са поискали да дава уроци по М на една бъдеща седмокласничка.

# 231
  • Бургас
Калпазанчо на Скиорчето изтървах, но видях феите на Станиславова и Биси. Прекрасни нежни девойки Flowers Cherry Blossom.
Много красиви деца виждам в темата.
Биси, освен, че са нежни, мили и красиви момичетата ти ти дадоха много поводи да се гордееш с тях. Успех им желая!
Много успех на всички деца, сбъдване на мечтите, попътен вятър, както казваме тук!

Радвам се, че мина модата на кълченето и цупенето на устни за снимки. Момичетата са естествени, свежи и направо "навлечени" сравнено с голотиите от предходните години.

# 232
  • София
Станиславова, в много нежна елегантност е оформена красотата на дъщерята! На добър час, с много здраве и щастие да върви по пътя на зрелостта!
Савова, хубава програма за младежа!

# 233
Алмонд, моето момиче ще учи в МУ Варна.
приета ли е вече? и аз ще кандидатствам там, дано й хареса университета Relaxed

# 234
Бора, Яна, благодаря ви за милите думи..имам чувството, че канара ми падна от сърцето..като това цялото това чудо с абитуренския приключи..сега се надявам и кандидатстването да е така успешно😃😃😃

# 235
  • София
Още едно прекрасно цвете в темата! Че и амбиционо Heart
Валя, но където децата отиваха, спираше. Все едно коридор имаха
Ей така да се отварят хоризонтите пред тези деца! Като във вълшебна приказва, накъдето се обърнат, да просветва, да се отваря път, осеян с красота и възможности! А те да са разумни и да го оценяват!

Честит празник, лудетини! Не само децата, и вас ви поздравявам. Времето лети (броячът си върти), но както е казал поета, ние го следим, но мнооого по-полека Heart

# 236
  • София
Да се похваля с набор - рожденик!!!

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 09:12 от Super Tedi

# 237
Аа, Санака при нас големият е одрал кожата на баща си

Ама такъв разсеян и неориентиран. Само трябва да му казвам какво да прави! Понеделник започва работа на морето, добре че бях аз да го юрна от миналата седмица да си вади медицински, здравни и всякакъв вид документи. Ми то време отнема това. Вчера извадиха пълномощни с баща си, да можем да му вземем диплома и да го запишем в университета. Ми като влезнах да погледна изискванията за общежитие, то ву трябва Удостоверение от психиатрията. Та замина на Ловеч да си вади. Пратих го да завери при нотариус копието на лична карта, той му казал, че било достатъчно да напише вярно с оригинала и да се подпише. Само да не ми направят проблем при записването. Иначе до неделя е на още 2 бара и приключва с Ловеч. Вчера ми показа клип, който е направила една съученичка - снимки и видеа на най-запомнящите се моменти заедно от началото да края. Аз се разревах, много носталгично, страхотен спомен!

# 238
Честит разник , Хубави и млади!!!
Децата ни са прелест!
 За моя син всички казват, че е одрал кожата на баща си.
   Скиорче, пускай го набора в дебрите на правото.
   Време е да правят своите избори, дори и грешни. Млади са , ще грешат, ще се поправят....
   Писе, ти си като по-голямата сестричка до момчетата!

# 239
Super Tedi, честит да бъде! Прекрасен е!

Общи условия

Активация на акаунт