12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 369
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Теdi, честит да е наборът! Да върви смело напред и да сбъдва мечтите си! Много е стилен и елегантен:).
Принцесите на stanislavova и bissi са невероятни!

# 241
  • София
Още хубави деца!
Теди, честит да е наборът!

# 242
Теди , честит да е наборът! Най-хубавото да му предстои!

# 243
Честит празник, на всички деца!
Може да е пълнолетна, но ние пък си й купихме подаръче. Много му се зарадва.

Прекрасни деца, успях всички да видя. Снимка не мога да покажа, защото яко ще се разсърди.
Ако успея да се включа в някоя среща ще показвам.

# 244
  • София
Пусни го Скиорче това свестно момче да решава справедливо казуси, системата има нужда от такива млади хора, хеле пък съдии!
Bora, като гледам съдебната ни с-ма и ми се реве. (то е ясно от какво има нужда, ама там такива като него или ще са смачкани или неудобни и трън в очите). Добре, че лекарите в тази държава все още не оперират по модел на прокурорите, адвокатите на престъпниците и за капак ВАС (четейки вчерашните новини) Sad. То това си е направо опасна професия. Ако знеш много, те карат да замълчиш по другия начин. ( знам, че има и по-спокойни направления в правото и вие със Санака сте пример.).
Като цяло образованите, мислещи, кадърни и честни хора са осмивани, подигравани и заплашвани от някакви примати и не могат да виреят тук. Това е “новото нормално”.Sad
Затова аз, доколкото успея,  ще го ръчкам към по-конвертируема професия. Нека да се бори в БГ, но да е спокоен, че ако нещата съвсем загрубеят, ще има една отворена вратичка  към широкия нормален свят.
(Много ми е минорно днес…Момичета, чиито деца отиват да учат навън - радвайте се, че към доброто образование ще има и много добавена стойност)
И да им е честит Първи юни - нека винаги пазят детското в себе си!

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 17:18 от Skiorche

# 245
  • София
Скиорче, точно това си мислех днес - нямам никаква причина да тъгувам, че ще замине!

# 246
  • В реалния живот
Привет в темата!
И нашата абитуриентка премина по празничните места в събота. Всичко и с гостите роднини, и в децата от училище е премина добре, даже отлично. Сега вече 5-ти ден релаксираме. И моята дъщеря ще ходи на изпита в СУ, благодаря за инфото тук, не се е готвила специално, ще видим.

Искам да ви питам как изпращате снимките от на близките. Аз се чудя албум ли да направя, по е-мейл ли, по вайбър ли /снимките са с голям размер/.

# 247
  • На планетата Земя
Честит празник!

Теди, здраве и късмет за рожденика!

Таня, може да ползваш google drive, също we transfer.

# 248
  • В реалния живот
Честит празник!

Теди, здраве и късмет за рожденика!

Таня, може да ползваш google drive, също we transfer.

Аз ги получих с we transfer , но ми се иска да ги направя като албум, а да не ги пращам като зип линк. Ще видя в приложенията на гоогле дали мога да направя нещо - някои нямат и гоогле профил, други имат само телефон...

# 249
SkiorcheМислим еднакво,обаче набора е един професор нищо не можеш да му кажеш.Поне се опитвам да му набия в главата че в нашия "град" работа няма.Предупредил съм го че върне ли се тук с нищо не мога да му помогна.А в наше село нямаш ли вуйчо владика си за никъде шуробаджанащината процъфтява.Ще тегли като мен и майка си ☹️

# 250
Ееее, чакайте сега, не така.Нр всички,които не отиват в чужбина са обречени.
  Скиорче, с право може да работи не само прокурор и т.н.в съдебната система.Има толкова голямо поприще за изява.
   Аз не страдам,че моето остава тук, въпреки амбициите ми за студенти в чужбина.Вярвам в него, сигурна съм,че ако не сега,догодина ще напипа верния път и ще е щастлив с избора си.
   За лекарите, я вижте съседната тема за Валя Ахчиева, или репортажите за болницата в Пловдив.Навсякъде има плява.Но има и читави хора. Нашите деца ще са от читавите, казах!
   Успех на всяко едно по пътя, който само на избере!

# 251
  • София
Теди, честит празник! Здраве и щастие за детето ти!

# 252
  • София
Честит рожденик абитуриент, Теди, много е аристократичен! Да е жив и здрав, да е много успешен във всичко!
Наборът баш на 1 юни взел първа заплата и веднага усети колко трудно се харчат като ти си си ги изкарал Smiley, все пак отиде да се черпи със сестра си за детския празник и трудовия повод.

# 253
  • София
Благодаря за хубавите пожелания!
Надявам се, че децата ще намерят подходящите за тях пътища. Дъщеря ми отиде в Германия и докато се усетя, ето че се върна. Сега с телефоните може да говорите всеки ден (е, не по няколко пъти Wink Билетите, колкото и да са скъпи, са възможни.
Тези, които остават да учат тук, също са направили своя избор и трябва да се съобразим с него.

Както обичам да казвам, да подкрепим децата ознавача да приемем нещо, което се различава от нашето мнение. А е важно да ги подкрепяме!

# 254
  • София
Теди, честит да е рожденика, здрав, успяващ, щастлив!

Ще ги подкрепяме в изборите им, естествено, което не пречи да си казваме мнението, да го аргументираме, да привеждаме примери.
Наборът малко "след байряма" откри безметежния живот извън къщи. Не му виждаме очите тези дни. Днес отивали в Пловдив за уикенда, на басейни, да празнуват РД на някакъв съученик, такива неща. Снощи се шегувах с него, че ще разбере какво значи да оцениш нещо, когато го загубиш (усетиш, че го губиш). Съучениците са на път да се пръснат по белия свят и сега използват да са заедно. Не било така, ей го къде бил Айндхофен, на 2 часа и 100лв разстояние, колко му е. Кацаш, пиеш бира с който искаш и се прибираш....
Какво да му кажа. На някои им е трудно да стигнат в съседния квартал, на други - в съседен град, на трети не им е проблем да прескочат в друга държава или континент. Начин на мислене и на възприемане на света. А и трена до Виена тръгва още хиляда осемстотин и някоя си година, та хора с глобализирано мислене още тогава са бродили из Европата. Нищо ново под сленцето Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт