12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 343
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Начи дискотеките в студентски град се пълнят само с провинциалисти?
   Това на шега, не се заяждам. Няма еднозначен отговор. Според мен са периоди. Както казах, синът ми слуша всичко. Гледала съм сторите от купони, и от бала- избухват на всякаква музика. А какви хора се вият, кеф ми е да ги гледам.
   Според мен е рано за резултатите и това е пързалка.

# 316
Теди,  желая много здраве, щастие, любов и разбирателство  между младите както и на младото семейство с родителите!
Наборът слуша различна музика - без класическа и джаз. Много му става интересно като хареса нещо преди да е разбрал кой го изпълнява и се окаже, че не е ново, а  е нещо от нашите младини и на мен също ми е било любимо.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 17:48 от Мари-ана

# 317
Теди, прекрасни сте всички. В мир, любов и разбирателство да тече живота им.

# 318
  • тук-там
Теди, честито!
Аз съм заложила на утре, ама и за днес няма да очудя.

# 319
Аз не вярвам да е реди 08.06 , но познай дали не си вкарах вх номер и кода за достъп и в телефона?
  Не съм казала на набора,няма да казвам, засега.Той работи, имат много работа, а на всичкото отгоре и обучава двама нови колеги. Ако излязат, тогава.

# 320
  • София
По принцип всички работи са проверени, само не знам колко време би отнело разсекретяването, но и то трябва до става бързо. И аз тръгна в очакване, да видя моите какви са ги сътворили.

# 321
  • В светлината на слънцето
Теди, страхотни са младоженците! Heart Eyes Да се обичат и разбират дълги години! HeartHeartHeart

# 322
  • София
Теди, честито на младоженците! Да бъдат здрави и да се радват един на друг!
Влизайки след работа, като видях колко отговора има в темата, реших, че съм пропуснала резултатите... Моите деца слушат най-различни музика и ходят във всякакви заведения. Зависи какво им се прави. Не ги спирам, повечето пъти е период. Всички сме имали.

# 323
  • Варна
Теди, любов и разбирателство за младото семейство!

# 324
  • София
Теди честито ! Да сте живи , здрави и щастливи !
На изпращането в 1 английска си бяха поръчали хора и ми стана много мило като ги гледах как се редят да се хванат на хорото . Като разказвам е се просълзявам . Пред друго училище имаше яко чалга . Зависи ..
Иначе ние още чакаме .

# 325
  • Sofiа
Теди, честито! Страхотни младоженци! При вас доста натовярен месец май 🤣
Да се разпиша и аз за музиката. Набора слуша всичко без чалга, предимно с наклон към хард рок. Но над 90% от випуска му слушат чалга и ходиха в Мегами и 33/66 (забравих му номера 🤣) след бала. Той ходи в "Строежа" с няколко съученици и няколко учители след бала

# 326
  • София
Начи дискотеките в студентски град се пълнят само с провинциалисти?
   Това на шега, не се заяждам. Няма еднозначен отговор.
Ааа, едва ли някой може да твърди такова нещо, Марулетке. 😉  Посещават се от всякакви екземпляри. Но в ценъра има доста клубове и дискотеки, с хубава музика, които също се пълнят с млади хора (не казвам софиянци), а тези в Студ. град са предимно чалготеки. На много от наборите (втч. на моя син и приятелският му кръг) крак не им е стъпвал в този квартал, а тийновете го наричат “Гетото”.
Скрит текст:
Ама пак да кажа - и софиянци си слушат чалга. Например от 28 души от класа на сина ми, 3 момичета слушат .Simple Smile. В други училища съотношението сигурно е различно. (Всеки да си слуша каквото му е на сърцето! Стига да не пречи на останалите. Има хора, които като сина ти “смилат” всякаква музика и сигурно са щастливци, че могат да се забавляват винаги.
И като сме на вълна музика, да се похваля, че си купихме билети за концерт на бандата на Джони Деп (Холивуд вампайърс) в Арена Армеец). Правят страхотни кавъри.
Днес ходих по молба на набора (нали е работник и е много зает:)) до училището да подам заявление, за превод на дипломата на английски.(чудесно, че го предлагат) Реших, че ще е полезно и няма да му се налага да прави отделно преводи и легализации, ако му я поискат извън БГ.
При нас изпитът по география е на 18-ти. Не ми е дал паролата си за системата и няма какво да рифрешвам, затова съм спокойна за сега.

# 327
  • София
Скиорче, преводът на дипломата включва само коричните страници. Не влизат страниците, в които се виждат предметите. На нас в холандско изрично ни искат превод от заклет преводач, а зимата Ушагелов прави РС с 12 клас и тогава той обясни, че диплома издадена от училище на друг език, няма да ни свърши работа никъде. Потвърждавам...
Та, имайте едно на ум, ако мислите  и навън да я подавате някъде и имайте готовоност и за оревод.

# 328
Tedi честито! Да са живи и здрави младите и дълги години влюбени и да те дарят с прекрасни внуци!
Момичета благодаря за отговорите. Моята не слуша чалга и една от причините да иска да учи в чужбина е точно притеснението и , че няма да може да се социализира в София, защото няма да ходи по дискотеки и купони с чалга. Благодаря и за инфото за Студентски град, мислех че там ще и е добре, заради многото млади хора, но явно не е това, което беше по мое време.  Ако се спре на ФМИ ще търсим квартира близо до факултета.

# 329
  • София
Значи, като видях колко страници сте изписали и хлъцнах-  е** си м******! 🤣☺
Честито на младоженците!

Общи условия

Активация на акаунт