12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 346
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Теди, честито! Айде, живот и здраве, догодина и аз ще се похваля. Simple Smile

# 301
Теди, честито на младоженците! Много да се обичат, подкрепят и да гледат в една посока!
   Хубави емоции!
   Лелка, това не е сериозно,нали? По какво си учител, че като такъв  чакаш резултати?

# 302
Аз съм със син-10 ти  клас и дъщеря-12 ти клас.Годината на матурите!

# 303
  • вкъщи
Защо да не е сериозно? По западни езици съм учител и в нашите среди така се говори.

# 304
Супер Теди..наистина си супер и сватба и бал в една година..браво на теб.. желязни нерви трябва да имаш.. Много са хубави младоженците.. на добър път им пожелавам!

# 305
Защо да не е сериозно? По западни езици съм учител и в нашите среди така се говори.
  Защото е едва 05.06

# 306
  • На планетата Земя
Теди, обич и разбирателство желаем на младото семейство! Да им е влюбено и щастливо!

# 307
Теди, честито! Много любов, щастие и разбирателство на младото семейство!

# 308
  • София
Теди, честито, здраве, щастие и благоденствие за младото семейство!
А има ли раздвижване в тоя сайт, някаква индикация, че рошавите IT та нещо качват?

# 309
  • 1st floor
И на моят син вчера някакво момиче му казало, че днес ще излязат резултатите. На мен не ми вярва.
Относно диктовката - и той сподели, че е била много тиха и се е напрягал да чуе думите. Също, че била и бърза.

# 310
  • София
Теди, честито!
Да са живи и здрави, да има разбирателство и да са много щастливи!
На теб ти пожелавам много и здрави внучета! Stuck Out Tongue

# 311
  • София
Захванахме любимата тема да върви по-бързо голямото чакане.😂 Към изброените от Марулета “чалга”-нещо си, добавям и чалга-политика (партии) 😉.
И наборът не направи компромис да отиде в Мегами след бала. Отцепиха се с част от випуска и отидоха в някакъв Rock&Roll Bar. Каза, че не след дълго, доста от съучениците в Мегами са се пренесли при тях. Според мен голяма част от децата в София не слушат чалга. (Дано да не бъркам)
За щастие, сме успели да предадем на децата непоносимостта си към въпросната музика. Малкото скиорче свири на пиано от 5-годишна и има “цедка” на ушите си:) Не, че слуша класическа музика, но определено подбира.
Скрит текст:
Преди няколко дни имахме много смешна ситуация с набора. Някаква мадама от Пловдив, първокурсничка в София и “френдка” в Инстаграм покрай негов приятел, започана настойчиво да му пише, че иска да се срещнат вечерта, защото тя била сама, а имала два платени куверта. И даже: “Ако искаш вземи и твои приятели, ще се радвам да се запознаем”. Нашият я показва на снимка, хубаво момиче и реши-  “що пък не”… Веднага щом разбра, че срещата е в Мегами, я отряза без никакъв шанс за “предоговаряне”.
Докато пиша щуротии съм изпуснала младоженците!
Теди, прекрасни са! Нека да са все така щастливи и влюбени и на златната си сватба!:heart:

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 17:26 от Skiorche

# 312
В сайта няма нищо. Не е по бавен от вчера. Да ги пускат тия резултати, че тва напрежение....

# 313
  • София
В сайта няма раздвижване, ама я виж какво стана в темата. Joy

# 314
  • София
Теди, чудесни младоженци и родителите също  Heart Eyes
Да са много щастливи, единни, влюбени, да се подкрепят и да се уважават. И да ви дарят с внучета Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт