12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 326
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ама айде да ги пускат вече тия резултати! 😂

# 376
  • София
Сърца нямат, нали? Joy

# 377
Уф, много е рано, къде е 09.06, къде е 06.06

# 378
  • София
Търпение, обилно полято с бЕло и  гарнирано с череши!
Рано е още. Четвъртък ми изглежда по-оптимистично.
Завидях за моренцето!

# 379
  • София
Търпение, обилно полято с бЕло и  гарнирано с череши!
Рано е още. Четвъртък ми изглежда по-оптимистично.
Завидях за моренцето!
От вчера се чудя това бЕло защо в кашони, сега чак включих, че явно е вино. Ние сме на червено вкъщи и никак не ми дойде на ум.

# 380
Моята щерка въобще не се вълнува от резултатите. Важното е, че и се махнаха от главата. Вълнуваше се преди тях, сега вече не и пука. То свършило вече, не можеш да ги промениш.
Моят е същия.Над нещата е 🙂

# 381
  • В светлината на слънцето
1 нов отговор. Значи няма още резултати. Joy

# 382
След три часа, ако няма резултат , рЕзко сменям белото с розАво/джин с розов тоник/.Тая мъка се не трае!

# 383
  • тук-там
Само бавят дипломите! Срамота!

# 384
  • София, Младост
Аз днес не чакам. Наааай-рано в четвъртък (вечер).. така ми се дава.

# 385
Лелка ни дължи по една бутилка бело. Липсва ми Белинда - като кажа бело и тя ми изниква.

# 386
  • На планетата Земя
Честно казано включвания тип ЛЕЛКА не ги разбирам. Да се пусне в темата някакво предположение без покритие при наличието на толкова чувствителни майки за мен е престъпление. Smiley Хем е смешно, хем не. Ако ти си човекът, който решава кога да се натисне бутона, да, но иначе .... Може би целта е била да я споменаваме често. Бутилките от нея със сигурност няма да си получим Champagne

A natasha41 се регистрира във форума, само за да се похвали с оценките. Браво на дъщерята на наташа.

# 387
Изобщо не е смешно. Знам, че оценката от ДЗИ По математика ще е максимална. Българският ще е по-скоро за майка ми, учителка и учителката от училище....И все пак. Настройката ми беше за четвъртък . От вчера се напрегнах ненужно.
Пропуснала съм шегата за бялото, но ще пробвам довечера и аз с друг цвят Wink

# 388
  • София
Аз не разбрах, миналата и по-миналата година кога са излезли резултатите? Някой знае ли? За 7ми клас май единия път излязоха на деня, другия 1 ден по-рано. Но може да не помня.

# 389
  • София
Е, бЕлото беше символът на седмокласните ни теми. Няма как да не го знаеш, ако си участвал в тях. После получи приемственост и при следващите набори.

A natasha41 се регистрира във форума, само за да се похвали с оценките. Браво на дъщерята на наташа.
Кой?

Вече писах, че миналата година резултатите излязоха ден по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт