12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 313
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Може да се кандидатства с ДЗИ от предходни години, все пак не кандидатства само текущия набор. Има прекъснали студенти, възстановяващи права, има такива, правили “gap year”, има такива вече завършили бакалавър или магистър и искат да учат още нещо.

# 421
Едва ли има много кандидатстващи във ФМИ, които са си спестили ДЗИ МАТ. А дори и да има такива, те пък ще кандидатстват с резултат от приемния изпит, който се умножава с по-нисък коефициент. Не се знае кое ще се окаже по-изгодно.
Защо да падате с няколко единици? Тройка ли очаквате на ДЗИ?

Треперим до последно дали ще се брои матурата за "премината", защото сме около 30-те точки.

# 422
Наливайте си, не треперете!
Имах неблагоразумието днес да кажа на набора да гледа за резултати. Само си напрягам детето. 
   Лелка, и за него кашонче бЕло!!!!!
 Яна, да дам обратна връзка от студенти- много си харесвана и уважавана, да знаеш!

# 423

В priem.mon.bg има секция "Календар" в която пък се казва, че не до 9-ти, а до 8-ми ще има резултати. Не че е много де, ама един ден по-скоро си е един ден по-скоро. Simple Smile

# 424
  • София
Този календар е за 2022 обаче.

# 425
  • София
Това е за миналата година, 2022. Ще трябва да изтраем още два дни, много е права марулета за всичко! Най-вече за бЕлото, дето и на матуристите трябвада се осигури, с това очакване и тези напразни надежди Laughing
Остава ни да си кажем дружно, че всичко ще бъде наред!
Може пък да са чакали новото правителство и министър в МОН, та да им разпореди да пуснат копчето!

# 426
Тъй- да обобщим: потребител хвърля въдицата, ние, колкото и да сме стабиУни, леко захапваме.Агънца като мен казват на децата, те се надяват, тревожат, нервничат, някои де, на други майките.
  Белото се лее, розовия джин -също.Сигурно и мащерката опасОхме.
   Ще спестя каквото имам да кажа на лелките , и на наташанякояси, форумна хигиена е нужна.
    Айде, дружина, наздраве! Имаме невероятни деца, знаем се от години,някои от вас от десетилетия почти. Бело,розово, кехлибар, ще дойдат и резултатите.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 22:01 от марулета

# 427
Хаха, Марулета, развесели ме! Наздраве!

# 428
Миналата година срока за проверяване на ДЗИ по заповед на Министъра на образованието и науката е до 06.06.2022 г., резултати до 08.06.2022 г.и излезнаха на 07.06.2022 г. Тоест сега срока е до 07.06.2023 г. за проверка, 09.06 за обявяване на резултатите тоест ще ги качат в четвъртък 08.06.2023 г.!

Ако някой има друга сигурна информация нека да сподели!

# 429
Миналата година срока за проверяване на ДЗИ по заповед на Министъра на образованието и науката е до 06.06.2022 г., резултати до 08.06.2022 г.и излезнаха на 07.06.2022 г. Тоест сега срока е до 07.06.2023 г. за проверка, 09.06 за обявяване на резултатите тоест ще ги качат в четвъртък 08.06.2023 г.!

Ако някой има друга сигурна информация нека да сподели!
  Твоята сигурна ли е ,или следваш логиката на миналите години? Щото аз не знам колко дълго ще  издържи черният ми дроб .

# 430
  • Б
А може ли  белото и розов джин с тоник да се заменят с нещо кехлибарено. Щерката на 9 е на изпит по математика.

# 431
Ооо, даже е задължително!Ако кихлебареното е с дъх на опушена бъчва, от малц, да речем.
  Тук сме се сбралЕ все ценители, Ора Естете.

# 432
  • София
А така, МарулетО! ПретопЕле са тА У Монтана! Те т'ва е приказка. 😆
П.С. Марулета знаА и Я откъде съм 😇

# 433
Еее, вЕрно бе! В понеделник имаАме сбор. Секой кът ме види ми вика Честит сбор! Къв сбор бе, аз съм мома плевенчанка.И он се пули -къ така ма, не си ли от МиАЙловград? СмЕтай колко са ме претопилЕ!

# 434
  • София
Абе, шматки,  в командировка съм в чужбина и вчера два пъти ми спирате тока с тия множество отговори в темата!  Sunglasses Пийте си там кротко и те така.

Общи условия

Активация на акаунт