12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 272
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А спомняте ли си “Стената на плача” и какви тълпи от кандидат-студенти и родители се скупчваха пред нея? Ние сега сме си добре с телефончето в ръка:).
Задължително имаше и 1-2 телевизионни екипа, които нагнетяваха напрежението с безумни въпроси и разбира се, се хвърляха с микрофона най-често към някое притеснено и насълзено момиче.😟
Взе да ми става напрегнатко и ще изискам паролите за системата да надничам докато набора работи.Simple Smile. Както очаквах, избра тежката физическа работа с градинарстването пред шофирането. Иска да е на въздух, на слънце и да се движи. Излиза в 7:30 и се прибира към 17:30.
В 18:30 днес се натовари на колата и се качи на Алеко. Обади ми се от Черни връх и се прибра в 22:00. Утре е пак със същата програма, но ще води други приятели на върха. От къде му идва тази енергия…Не се е метнал на мен.😉

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 10:38 от Skiorche

# 481
  • На планетата Земя
Скиорче, имаш уникално момче! Жив и здрав да е, все така деен, с енергия!

# 482
Аааа, Скиорче младши е железен!Един Черен връх ли ще му се опре?!
    Браво за работата!  Силно адмирирам това, младежите да се трудят през ваканциите.
   Помня Стените на плача.Но на мен ми идваха писма и по пощата дали съм приета някъде.Аз кандидатствах на доста места.
   Определено сега е по-добре -онлайн можеш да свършиш почти всичко.Аз доволен.
  Дали днес ще е ДЕНЯТ?Имам усещане,че да.

# 483
  • 1st floor
Скиорче, браво на енергичниат младеж! Залезите от Черни връх са уникални (ако ги има Simple Smile ).
И аз залагам, че днес ще има оценки. И пусто следобед съм в една мноогоо дълга среща, която не знам колко време ще продължи и не мога да цъкам на сайта. Grin

# 484
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добро утро! Сигурно резултатите ще излязат днес около 2ч, защото по-това време ще съм в среща и няма да мога да ги проверявам, да знаете! Satisfied

За работещите и аз съм много за и помня стената на плача от едно време. Точно вчера си мислех, колко по-добре сме сега с резултати онлайн, определено го предпочитам.

# 485
  • 1st floor
Добро утро! Сигурно резултатите ще излязат днес около 2ч, защото по-това време ще съм в среща и няма да мога да ги проверявам, да знаете! Satisfied
Писали сме заедно! Да нямаме двете среща? И моята е от два! Joy

# 486
Девойката и тя започна работа от понеделник. Караме се всеки път, защото на мен все ми се струва,че не е сега момента и има по-важни ангажименти. Има пак да се явява на сертификат, защото по едното умение не и достигат точки.Амаа..тя си решава вече...големи са.Две години работи в кухнята на едно заведение и за нея там е отворено да се върне по всяко време, но сега си е намерила работа като аниматор с деца в център за рожденни дни.Вчера се върна много доволна, каза ,че е водила целият рожден ден дори и игрите на микрофон на английски.Върна се с 80 лева  и с две кутии пица.Вкъщи беше всички задължения изпълнила, тях ги беше позарязала заради изпитите.И  даже и тези на брат си който сега е пред матури.Мълча си..ама ме човърка отвътре,че по-добре енергията си да я насочи към сертификата.

# 487
И мен ми се струва, че ще е днес Денят.И моят почна работа, с шофиране, ако не друго, поне това ще усъвършенства.За дипломите нищо не знае още, кога долу горе е раздаването?

# 488
  • София
Работни деца, браво!
Моето засега няма такива желания.
Но много иска догодина, живот и здраве, да отиде на бригада в Америка.
Много вода има да изтече дотогава, рано е да го мисля.
Вече има съквартирантка и стая в общежитието в АУБГ. Едно момиче, с което се познава покрай разни обучения и което е 2 курс там, я покани да са заедно и тя прие. Дано се разбират. Въобще тая работа с общежитията ми е доста притеснителна на мен. Но няма друг избор.

Дано днес е Денят, да.

# 489
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Писали сме заедно! Да нямаме двете среща? И моята е от два! Joy
Значи, щом се събираме повече хора със среща по това време, значи баш тогава ще излязат! Smile Още повече, че аз чакам и 4кл.

Моят работи миналата година в Макдоналдс, щеше да е за 6м, но изкара 9, защото не искаха да го пускат, те постоянно търсят хора. Добра школовка си е, но той си беше преценил, че тази година няма да може и да работи, и да учи за матури (не, че изобщо е учил, ама това са подробности) и да прави дипломна работа по професията, та щат, не щат, ги остави с 300 зора от тяхна страна. Сега мисли да се прехвърли някъде по веригите, в някоя от техните програми за младежи, които са подходящи за студенти. Ама, кога ще е, не се знае, вероятно след дипломирането. Тяхното ще е в края на месеца.

# 490
  • София
За дипломирането класната е казала на децата, че ще е между 20 и 22.

# 491
  • София
Мисля, че бях повече от търпелива. Гък не казах тези дни, обаче днес вече си чакам резултатите. Казах!

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 10:03 от sanaka

# 492
  • тук-там
Дипломи при нас не по-рано от 23.06

# 493
Здравейте! Дипломите при нас ще се дават на 20-ти, поне според информацията към момента.

# 494
  • тук-там
Само нашето елитно у-ще не може да се справи до 20.06 Sad

Общи условия

Активация на акаунт