12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 266
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък съм наопаки на вас относно работата. Няма такъв филм да НЕ работи. Няма по-добър учител от живота. Сестра му има дете на 1г6м , работи с американско време, гледа дете и завършва магистратура. И върти къща. Да не е по-лесно?!
   И някак си не си представям моят син да чака днес да му оставя пари за кафе,  да му поддържам колата, да му пълня резервоара. Много добре знае, че и ако го приемат да учи пак ще работи, голяма част от издръжката му ще си е негова работа.
   Аз съм на работа ,ама мога да рефрешвам сайта за оценки, така че , споко, ще наглеждам.
   MTZ , отговорът при нас за дипломите  е -рано е още. Тъй че , ние сме по-елитно.

# 496
При нас дипломите на 21-ви;

# 497
  • София
   MTZ , отговорът при нас за дипломите  е -рано е още. Тъй че , ние сме по-елитно.
Joy
Ние се оказахме най-неелитното значи.

# 498
  • На планетата Земя
Добро утро!

mtz, немските дипломи ще се дават на 20.6, но за българските още нищо не съм чула.

# 499
да вземем да пишем на министерството..то вече не се издържа..какво е това мотаене. Обаче според хороскопа "В края на деня не е изключено да получите неочаквана приятна изненада или ще научите щастлива новина." Днес ще е!

# 500
Аз пък съм наопаки на вас относно работата. Няма такъв филм да НЕ работи. Няма по-добър учител от живота. Сестра му има дете на 1г6м , работи с американско време, гледа дете и завършва магистратура. И върти къща. Да не е по-лесно?!
   И някак си не си представям моят син да чака днес да му оставя пари за кафе,  да му поддържам колата, да му пълня резервоара. Много добре знае, че и ако го приемат да учи пак ще работи, голяма част от издръжката му ще си е негова работа.
   Аз съм на работа ,ама мога да рефрешвам сайта за оценки, така че , споко, ще наглеждам.

Марулета, ако те прочетат "холандските" майки - война ще стане. Laughing Там скоро имаше ожесточени спорове как наследниците съвсем ще сдадат багажа, ако и работят и учат (и то в страна, където почасовата работа е нещо съвсем лесно да се намери). Но аз съм на твоето мнение - работя още от 15годишна, моите деца поработват летата от малки. А голямата от есента и втора работа заедно с учението ще стартира.
Иначе мъж ми заложи за днес в 15ч. за резултатите Smirk

# 501
Само нашето елитно у-ще не може да се справи до 20.06 Sad

Нашето дипломиране беше за 26.06- изместиха го за 23.06./НТБГ-София/.
Моят младеж работи от 16годишен и не е спирал.Тази година му беше тежка определено-работа, уроци, шофьорски курс…Ама няма лесно.
Дъщеря ми е 3 курс в СУ- не е спирала да работи от 11 клас, всяко лято е на бригада и в САЩ.
Да свикват, че живота е тегав.

За очакваните резултати- тийна вятър го вее, аз съм тази,която проверява на всеки половин час 😁

# 502
Моята бачка от 16 годишна ,честно казано не разбирам хората ,които са против ...
Чакам и аз матурата профил математика ...малко ми е тегаво ,защото аз я накарах да го запише този профил ,а се оказа доста трудно...дано я мине 🙄

# 503
Да ме четат холандските майки, все тая.  Много мога да мрънкам от набора, но това, за което не мога е , че е научен на труд и финансова дисциплина.  А това учи на отговорност. Той работи от 14 годишен, реди това си гледаше животни - зайци.Част от тях продаваше. От тогава аз нямам ангажимент за неговите дрехи , маркови боксери и маратонки. Давали сме джобни, но не досгатъчно.
  Съвсем скоро,до 2 седмици, предстои да се отдели да живее сам.Да, на втория етаж на къщата, който кака му ще освободи, но си е съвсем отделен апартамент. С водомер, електромер, интернет и тв. Той знае,че ще трябва да си поеме разходите./аз ще му взимам парите за режийни, но ще ги отделям.То не знае, но в един момент ще съм му спестила някаква сума. И наем няма да му взимам, което си е голямо перо в бюджета/. Не му се иска да живее на общежитие , ако го приемат да учи, иска квартира.Ами айде да потренира лятото, защото квартира в нашия град и квартира в София не едно и също като цифра.
     Сигурно звуча като коравосърдечна майка и негрижовна.Но това за моите деца работи , и то доста добре. При каката вече берем плодовете на този тип възпитание, при малкия също. И смятам, че е готов да заживее самостоятелно и независимо и е научен да разчита само на себе си. Естествено,ние винаги ще подкрепим , но у нас мама меси тати носи е тема табу.

# 504
  • София
Мисля, че бях повече от търпелива. Гък не казах тези дни, обаче днес вече си чакам резултатите. Казах!
Хайде дано и днес да те чете, който трябва 😂!
При нас връчват дипломите на 22.06. на официална церемония във Военния клуб.

# 505
Резултатите тук ли ще проверяваме https://infopriem.mon.bg/?
Оказа се, че преди няколко дни снимах на телефона само код, който е посочен след този линк. Служебната бележка не е при мен и не мога да се ориентирам какъв акаунт или вх. №  трябва да се въведе. Сега пробвам и на лаптопа излизат автоматично попълнени данните, с които сме проверявали в 7-ми клас като пише, че са невалидни. Ядосвам се, че от бързане не прочетох цялата служебна бележка, а чак утре мога да я видя.

# 506
  • София
На бележката, освен код за достъп, има и вх. номер, който също трябва да се попълни.

# 507
Него съм пропуснала да снимам. Ако днес излязат резултатите, ще се наложи да мина 50 км., за да взема бележката от нас след като не помислих навреме.

# 508
  • София
Него съм пропуснала да снимам. Ако днес излязат резултатите, ще се наложи да мина 50 км., за да взема бележката от нас след като не помислих навреме.
Няма ли никой у вас? Или някой с ключ, съсед, роднина?

# 509
  • Б
Щерката каза, че утре след изпита щяла да гледа резултати.  Аз и викам направо като им раздават дипломите тогава да гледа. Дано бързо да минава!

Общи условия

Активация на акаунт