12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 251
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мари-ана, детето няма ли снимка на цялата бележка? Нали можеше да се явяват и със снимка на бележката, та моята си я щракна цялата, с адресите на училищата. Номерът е в горната част.

# 511
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И моят си щракна бележката за всеки случай, аз също, точно за да ако я загуби, да я имаме.

# 512
Напразно ви занимавах. Оказа се, че наборът има данните за вход. Съмнявам се обаче, че ще ми ги изпрати чак когато сам си провери. То балове, морета и т.н. От един месец сме само на писане и говорене по телефона - не можем да се срещнем. Все едно не живеем все още заедно.

# 513
Още си стоят двата реда с "Оценките не са обявени", току-що влизах в сайта.

# 514
Сра-мо-та! Разбирам да не ги пуснат в понеделник-вторник, ама вече е четвъртък!
Ай, че се ядосвам.
  наборът снощи вика -нямам търпение да видя резултатите,да знам дали да се прибирам. Щото ако не е взел матурите, нямало да му дадем да се прибере.Баща му вика Аааа, споко, просто няма да има КСК, ще си бачкаш и тва е.Даже може да вземеш и нощни смени. Знаеш ли колко нерви ще спестиш на майка си?!
    Ако не съм на работа, или поне не бях с колата , щях да сипя един бърбън.

# 515
  • София
Има време, бе! Миналата година ги пуснаха в 15:48. Ама после бързо ги свалиха за около час. Joy

# 516
Е, Санака, като в 7 клас класирането....нормално

# 517
  • София
Е, значи за да не повтарят глупавите грешки от миналата година, ще си изчакат крайния срок.😉

# 518
  • Wonderland
Има време, бе! Миналата година ги пуснаха в 15:48. Ама после бързо ги свалиха за около час. Joy
. Няма да се учудя ако пак оплескат нещата. Помните ли класирането на нашия набор след 7 клас? Обявиха резултатите, поздравихме се, че сме приети и след час го свалиха, като ни оставиха в невидение дали сме приети или не. Това бяха най-дългите няколко часа в живота ми 😂

# 519
Не, Skiorche,  моля ти се, настроила съм се вече да е днес, така че да ги пускат

# 520
Е, значи за да не повтарят глупавите грешки от миналата година, ще си изчакат крайния срок.😉
   Начи , ако взема една щека .....

# 521
  • На планетата Земя
Помня я аз тази времева черна дупка. Дали при оценките на някои ученици нямаше разлика преди-след? Имаше ли такива случаи?

# 522
Имаше разлики в класирането на децата, при които балообразуването беше различно (НПМГ като пример)

# 523
  • Бургас
Голямо чакане пада.
Помня го и аз 7ми клас, дано не повтарят. Но сега имат просто да обявят един резултат, не да правят и обявят класиране.
Не ми идва на ум какво точно отнема вече седмица.

# 524
Предполагам, че може да има връзка с ДИППК. Формално крайният срок за неговото провеждане в частта му по практика на професията беше вчера. Разцъках произволни училища, всички бяха обявили график най-късно до 2. юни, което не изключва възможността някъде да се е провел по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт