За съжаление ми мина имения ден, Честито на теб и хубав празник, въпреки лошото време

вече ще изперкам.
Егати простотията
Аз за това ги зарязах

Тук всичко е много улеснено. В петък се взимат купоните за следващата седмица от мястото, където се взима храната и по същото време. Бурканчетата ние си ги носим и въобще нямаме такива проблеми. 

аз сега се замислих ,че трябва в понеделник на всяка цена да отида да запиша Алекс на ясла защото искам от септември да тръгне. Разбрах ,че второ дете е с предимство т.е. щом Симона е в същата градина би трябвало да го вземат ама все пак ще подам молба по от рано пък да видиме дали ще потръгнат нещата там. Аз Мони на 1 и 4 месеца я пуснах на ясла и бях много доволна защото тя много бързо свикна и до ден днешен ходи с голямо желание ама малкия е голямо лигленце та незнам дали ще е толкова лесно.
. Купих ги ама съм в голяма чуденка дали да давам - знам, че доста мами са против, ама не смея да пусна търсачката, че сега като излязат страхотиите и няма и да помисля!
. Купих ги ама съм в голяма чуденка дали да давам - знам, че доста мами са против, ама не смея да пусна търсачката, че сега като излязат страхотиите и няма и да помисля!