Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече!

• 8 733
  • 272
  •   1
Отговори
# 45
Танче, мерси, но аз се казвам Екатерина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За съжаление ми мина имения ден, Честито на теб и хубав празник, въпреки лошото време  Grinning

# 46
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ ДНЕС!
  bouquet

Вики вече има 2-ро зъбче отгоре. Видях обаче, че е тръгнало още едно и сигурно до една седмица ще имаме още едно. За сега сме с 4-ри.
Мерси, за комплиментите! Всички мартенски бебоци са ни големи сладурковци! Да са ни живи и здрави!
За кухните - аз съм против държавната. Просто много ме притесняват тези бурканчета. Иначе точно до нас е детската градина, но няма да я запиша. За Джуниар - трябва да ходя до Младост 3 и не ми е много удобно. Ние сме в Младост 4  и сме почти до Бизнес парка. Мислех си да пробвам с Ози и да си я поръчвам през ден - понеже единия ден ще й давам пюрето, а другия супата, вечер АМ. Още се чудя обаче. Тя не е злояда, даже е много лакома. Човек едно кафе не може да изпие с нея. Като види чаша или чиния и почва едно мляскане, едни лиги и едно пищене да дам и на нея. Така че според мен от всяка кухня ще яде, но още съм пред дилема Ози или държавната.
Майчета, това лято 2 месеца ще съм детегледачка. Зълва ми ще ми изпрати нейните деца от Америка и сигурно ще полудея накрая. Големия е на 12, малкия на 8 и моята Вики на годинка - ще е голям купон в къщи. Дано не лудна само. Лошото е, че ще ги гледам почти сама, мъжа ми няма да може да излезе отпуска по рано от Август. Ама ще се оправя някак.

а Благито е станал нетърпим, иска на всякъде да пипа, по цял ден да го водя да ходи, всичко пипа и като го дръпна или кажа не, настава пищене и тръшкане  smile3511 вече ще изперкам.
И ние сме така от няколко дни насам се държи по същия начин и изобщо не мога да я накарам да си играе с играчките. Ще им мине и този период, ама незнам кога Simple Smile
Лек ден от нас

# 47
Ади, мога да ти пожелая само голяяяяям запас от нерви и енергия през лятото  Mr. Green
А за кухнята си мисля, че ОЗИ ще ти е по-удобно. При държавната трябва да ходиш всеки месец до Мл1 да си взимаш купоните. А те се раздават 1 или 2 дни за два часа  Close Егати простотията  #Cussing out Аз за това ги зарязах  Crossing Arms

# 48
  • Варна
Честит рожден ден на reks!  bouquet
Честито и на имениците!   bouquet
Тася, темичката е супер, както винаги! Hug
Наистина ви е много сложна организацията на кухните в София, бе! Какво е това чудо! ooooh! Тук всичко е много улеснено. В петък се взимат купоните за следващата седмица от мястото, където се взима храната и по същото време. Бурканчетата ние си ги носим и въобще нямаме такива проблеми. Peace
Още не съм записвала Преско на ясла. По принцип нямам намерение да го давам, така или иначе ще съм си вкъщи още известно време. И с тези болести, ще започне в къщи да ми ги носи зарази. Ама ако видя зора с двете у дома, ще видим каква ще я къдрим. Но определено на детска градина ще ходи
(ако успеем да го запишем). Praynig

# 49
Танче, мерси, но аз се казвам Екатерина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За съжаление ми мина имения ден, Честито на теб и хубав празник, въпреки лошото време  Grinning

опааа грешката е моя Embarassed Embarassed Embarassed
на Туити исках да честитя, но съм сбъркала никовете

# 50
Мами от София, може ли някоя да ми каже къде мога да видя столчета на Конкорд освен в Бебе маркет? Явно не са много разпространени и нещо няма много инфо за тях в нета  Rolling Eyes Не им знам и ценита. Май са скъпички  Money Но, ако ще го ползвам 10г. ще прежаля 500лв за свястно столче.

# 51
Здравейте  Hug аз сега се замислих ,че трябва в понеделник на всяка цена да отида да запиша Алекс на ясла защото искам от септември да тръгне. Разбрах ,че второ дете е с предимство т.е. щом Симона е в същата градина би трябвало да го вземат ама все пак ще подам молба по от рано пък да видиме дали ще потръгнат нещата там. Аз Мони на 1 и 4 месеца я пуснах на ясла и бях много доволна защото тя много бързо свикна и до ден днешен ходи с голямо желание ама малкия е голямо лигленце та незнам дали ще е толкова лесно.

Честит рожден ден на reks   bouquet
честито на всички именници  Hug

# 52
Здравейте аз отдавна не съм писала, бързам да честитя на всички именници, месечинки и въобще които празнуват   bouquet
Ние продължаваме да си имаме здравословни проблеми, но не искам да ви занимавам с това.
Поздрави и ще пиша като имам повече време

# 53
бяхме на консултация - вече сме 9100 и 76.5 см. Демек наддал е малко над 100 грама и 1 см. Забелихме пишката - аз очаквах някаква голяма драма да стане, той въобще не разбра за кво иде реч. Въобще не зарева, кървища въобще не е имало, сега е весел и доволен. педито предупреди, че може и да не иска да пишка, че го боли ама сега проверих - имаме си памперс половин кило. Хили се като ряпа... Абе изобщоооо... май имаше файда от чакането до 10-ти месец - никъв стрес и негативни емоции. За награда го водихме в пикадилито на хемус и се вози почти половин час на детските колички -мммм, страшна далавера, ви казвам! Върти кормилото и крещи като спем нещо да вземем между щандовете. А то това нещо 2 метра дълго - няма маневриране отвсякъде - абе разбрах кво им е на мамите с близнаци! Педито ни предписапо 4 капки зимафлор - каза, че принципно не е голям фен на тях, но било хубаво да се прави профилактика по 2-3 месеца годишно. Вие кво мислите - дава ли някой...  newsm78 newsm78 newsm78. Купих ги ама съм в голяма чуденка дали да давам - знам, че доста мами са против, ама не смея да пусна търсачката, че сега като излязат страхотиите и няма и да помисля!

# 54
Педито ни предписапо 4 капки зимафлор - каза, че принципно не е голям фен на тях, но било хубаво да се прави профилактика по 2-3 месеца годишно. Вие кво мислите - дава ли някой...  newsm78 newsm78 newsm78. Купих ги ама съм в голяма чуденка дали да давам - знам, че доста мами са против, ама не смея да пусна търсачката, че сега като излязат страхотиите и няма и да помисля!
Давам на Вики от 5-я й месец. Но не ги давм редовно. Понякога забравям и пропускам т.е. не съм много стриктна. Повече наблягаме на млякото и сиренето, не само заради зъбите ами и заради костите.

Всички болнички бързо да оздравяват!

# 55
Мили мами благодаря за хубавите пожелания.Честит празник на именници да са здрави и много щасливи.  bouquet Hug  love001

# 56
немога да не се похваля
Благо тази вечер направи първите си крачки сам
newsm44
в тон с темата сме

# 57
  • Варна
Честити ходещи крачета на Благо!  bouquet

# 58
Момичета искам да ви се похваля че Ангел досега правеше по една две крачки самостоятелно но от днес прави много повече и се отпусна направо учудващо за нас.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ.

# 59
Честит имен ден на именниците!

Във връзка с паданията. Ние купихме на Лора ето такава каска за прождане http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_id=1983
и от тогава е такова спокойствие не се удря, не плаче от удари, като се катурне става и продължава. newsm32

Зимафлуор не давам.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт