Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 635
  • 752
  •   1
Отговори
# 240

Общо взето не виждам светлина в тунела. Дано не ги  заженят,но нещата на там отиват. Цял сезон ни чака. Confused

Ако решат да ги женят , това е края на СейФер. Ферит може и да се разведе /пак/. Сейран обаче няма мърдане. Това психо никога няма да я пусне. Ще си стои затворена в някоя стая и ще вегетира. Освен някой да гръмне Тарък , ама кой ли ще се жертва. Това значи затвор.  А и като бивша снаха , пак може да не излезе от онази къща.
Аз мисля ,че ще има разни отвличания на Сейран. Ако има и наследник и него  ще  включат в сметката.

Забавлявам се с рускините  . Питат : Защо с Буче е гол ,а със Сейран с тениска ? 
Бельото и е същото и когато се съблича пред Ифакат. Сигурно е служебно.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 22:23 от Kami_J

# 241
Сватби няма да има в този сезон, нито на СейФер, нито техни с други хора.
Саффет наистина могат да го разкарат безболезнено от сериала, но те и Фуат с Асуман можеха да ги пратят в  нова къща с осиновено дете, но нямаше да ревем цял епизод на погребението и на емоциите на всичките му близки. Не, че за Саффет ще се натъжим, но Гюнтер леко хора от сериала не вади, та смятам, че ако ще му се случва нещо ще е драматично.

За Буче идвам аз да адвокатставам. Joy Не знам, какво се е случило с това момиче, че лицето му прилича на маска. Единственото ми обяснение е да се е гипсирала с ботокс. Очевадно е, че има филъри, но те не дават такъв ефект.
Сега случайно я гледах в някакъв сериал с Къванч, не знам, в колко епизода е участвала, но точно в този я застреляха. Ами не беше нещо уау, но не беше и това, което гледам в Рибарчето. И страх имаше, и усмивка. Съвсем прилично си играеше момичето. Що така тук се излага.

Търо е голям образ, преди 6 дни си качи снимка с надпис: Замисляш инцидент с Фуат, нали? Ела си признай! Joy

# 242
Ферит Корхан през моите очи от последните епизоди...

# 243
Kami J Тъкмо дойде голямото начало на Сейфер,няма да ги зануляваме,като двойка.
Неприятна е ситуацията в която главните се женят за други. Но историята познава не един или два сериала с подобно развитие..
Мисля,че и тук не е изключено, просто затягам колана и за подобен сценарии. Hug
Очаквам го,за да не си разочаровам прекалено много ако стане факт.

# 244
Сейран в последната сцена за първи път поиска нещо от Ферит
Да не я изоставя Как ще тръгне Ферит  да се жени за Пелин ?
На моменти доста дразни сценарият ,признавам им обаче,  сцената със Сафет и обувката и Пела зад прозореца Само тя знае пълната версия Joy

# 245
Сейранка Simple Smile

# 246
Без коментар! JoyJoyJoy

# 247
😂😂😂😂😂😂

Ох, ще го оценят Ферит.. Спеше си той послушно на дивана..

Липсва ми този Ферит 😂

https://vm.tiktok.com/ZGJxd2GJ1/?t=2

# 248
Сафетко дано само с това се задоволява.

# 249
Мисля,че трудно ще видим този безгрижен Ферит вече да не кажа,че не е възможно дори.Драмата те първа започва при него...

Само с очи....и вече е друг.Гневът го няма.
Правя гифове и си казвам има кадри които минават всякакъв вид кекс - не съм фен на такива сцени ,но ще ги огифя защото ми хареса как и целуваше гръбчето.

# 250
Окей, но този клип е доста уаууу
https://www.tiktok.com/t/ZGJxdLX7g/?t=1

# 251
Оф, тая Буче не я понасям от дъното на душата си. Мисля, че иска не на шега мястото на Афра и се бори със зъби и нокти за него...та сигурно си е изискала тя , да са голи с Мерт. Това и е единствения шанс да се  докопа до него.

Общо взето не виждам светлина в тунела. Дано не ги  заженят,но нещата на там отиват. Цял сезон ни чака. Confused

Ако решат да ги женят , това е края на СейФер. Ферит може и да се разведе /пак/. Сейран обаче няма мърдане. Това психо никога няма да я пусне. Ще си стои затворена в някоя стая и ще вегетира. Освен някой да гръмне Тарък , ама кой ли ще се жертва. Това значи затвор.  А и като бивша снаха , пак може да не излезе от онази къща.
Аз мисля ,че ще има разни отвличания на Сейран. Ако има и наследник и него  ще  включат в сметката.

Забавлявам се с рускините  . Питат : Защо с Буче е гол ,а със Сейран с тениска ? 
Бельото и е същото и когато се съблича пред Ифакат. Сигурно е служебно.

# 252
  • Яко в Матрицата...
https://twitter.com/urazbulbeni/status/1662920995185782787

А някои броят целувки Kiss

# 253

Ами много се раздадоха .. по принцип можеха да минат с 5-6 целувки и то по-леки , да се завъртят в разни ъгли дето нищо не се вижда и айдее сутринта с дрехите.
Аз затова си мисля , че в реала има нещо , щото доооста са се поцелували.То колко материал е изрязан , кой знае още колко е имало 😂

# 254

За целия сезон на куп ни ги дадоха .. за всяка караница по една 😄

Общи условия

Активация на акаунт