Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 648
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Чаршафа го развяха много отдавна , затова никой не подозира , че това им е първия път.
Ферит май се беше ударил и беше изцапал чаршафа им като беше пиян и Султан помисли , че се е случила работата.
Помниш ли в кой еп. е било, искам да видя тази сцена 😄

В края на 4 епизод

# 256
Дано само не означава, че следваща целувка ще видим в епизод 60.
Че предния път им ги броиха и бяха 32, а се случи в 33 епизод.

# 257
Е не вярвам чак и броя целувки да ги пише сценариста 😂😂😂

# 258
С оглед, че определенията за Гюнгюр са от психар, мразещ жените до гений, всичко може да се очаква от него.
Единият туитър акаунт, дето чета, още като е видял сцената с предложението за брак към Пелин е писал: само не прави самоубийството й красиво и има обяснение какви подсказки има - някаква картина, на която не иска да прилича самоубийството й, защото това било красиво и цветята пред Пелин на масата.

# 259
Гюнайдън Coffee

Рени, не можахме да ги закръглим на 60 значи Stuck Out Tongue Winking Eye

Много хубави анализи има в туитър, с удоволствие чета Heart Eyes

Гюнтер го плюем, обаче успява да ни изненада всеки път. Ако не четем и спойлерите...

# 260
Добро утро докато правя гифчета се вгледах в разни детайли....
Когато Сейран влиза в стаята си спомня защо си тръгна и когато влиза вижда,че нищо не е покътнато не е променено но това което я шашка,че Ферит който чупи,блъска и троши при гняв е толкова смазан,че е нямал сила да бутне дори и възглавниците.Защото още тогава тя там разбира - "Той вини себе си..."
Сега точно като показват гробовете има още 3 броя които не са разкопани което означава че Ферит ще преживее още три загуби свързани с Корхан.Направо без да съм видяла това нещо излезнах права като беше сам на столчето,че ще остане сам за съжаление.Гюлгюн може би има съдбата на баба му което ще е много трагично за него.Черното перде в огледалото също не вещае нищо хубаво.Орхан и Халис са следващите...
Ферит има лоши усещания все повече скри бележката и? Как ще опази всички тя е адресирана до него? Вместо нещата да се оправят малко поне те станаха хептен трагедия асъл драма. Но ако исках комедия щях да гледам ромком. Иначе тази гад Халис какво толкова намрази Сейран,че му прасна един телефон ли? Хайде Сейран разбирам ами Ферит как може така да говориш на внука си при положение,че преди час си заровил другия в гроба?
И Орхан този човек нищо не става от него казва на Кязъм ,че бащите не трябва да слагат пръст върху децата си а какво прави с другия си син?
Свирчовци живи и Кязъм същия прегръща Ферит и се намира на работа ,но има слабост към Ферит не само към мангизите им на Корхан.
Хареса ми как Феро ги прати подяволите онези двенките да си събират круши чудя се какво още ще видим от Султан мен двете змии не ме плашат толкова колкото тази скрита кобра.
Сега ми е чудно къде ще снимат в Антеп като имаше толкова разрухи? Онази не се отказа като ги видя как се любят не знам кога ще се откаже.Единствения хубав детайл е вазичката с момченце до Ферит което най-вероятно ще е сина му от Сейран.Хатуч и тя Сейран и Суна били виновни за смърта на Фуат ако не ги е срам да кажат,че те са го блъснали и това са ти роднини...Нямам думи! Прости и изостанали във времето хорица еййй...
Сафет Ага в момента ми е по симпатичен от Халис въпреки всичко загърби враждата и отиде да изкаже съболезнования ще видим колко откачалка е и той.Суна жива я ожалих с този 36.5.Но асъл жива ще я ожаля с Тарък.

# 261
Ако и споделите кои акаунти четете, ще бъда много благодарна. Оказва се, че общата ми култура е много ниска, поне да я повиша доколкото мога.
Нито коя картина какво изобразява знам, нито кое цвете какво символизира, нито какво означава слагане/махане на часовници, верижки и т.н.

А тази сцена Ферит на стола сам, са писали кой смятат, че първо ще загуби. Никога нямаше да се сетя, че това искат да кажат с тази сцена.

# 262
Аз след последната сцена където ги разделят , просто се моля втори сезон да е отмъщението на Сейран и Ферит .. да са заедно , да са един до друг и един по един да ги накажат.
Как ги гледат без да им трепне нищо , какъв дядо или баща си , да виждаш , че детето ти страда , че обича .. а да разделяш ръцете им.
Ще има наказания , кои смъртни , кои още по-страшни.

# 263
Сейран с влизането си в стаята,  осъзна,  че нейната душа се е върнала отново у дома Очите и усетиха мястото , където е оставила сърцето си. Там е нейният единствен и любим човек на света Там е нейната история Историята на настоящият и живот и може би бъдещият такъв

# 264
Пелин направо удари дъното. Не може да седиш и да гледаш двама души докато правят секс. Айде на летището се целували, добре. Ама това вече беше прекалено. Наистина липсваха Търо и Юсуф до нея и да грабнат по едни пуканки. 👿

# 265
  • Яко в Матрицата...
Тере, можеше да е по-зле... Да поиска да се включи Joy

Добро утро и хубава седмица Grinning

# 266
Добро утро.

Хубавото е,че няма публика на прозореца на Саффет. Там си е истински хорър.

А Пелин си заслужава унижението. Зя нея ще  е ободряващ душ и още повече, ще иска Ферит Joy Чудя се какво ли могат да измислят сценаристите, върха на мазохизъма.

Хубава седмица дами.

# 267
  • София
Е, цял епизод без общи снимки ли? Ще ги изядат феновете, ако не са почнали вече 😁
Скрит текст:
Арабите рекли, че до края на сезона, ще има още един халвет 😁

Аз продължавам да гледам с бг букви, какво ми прави впечатление - Ферит пак казва на Сейран, че усеща нещо много по-лошо, че се случи.
А на Пелин - не си ми никаква и няма да бъдеш, пък да го жени дядо му.

Ааа, а Зеринка нямало да си ходи, като се омъжи щерка й. Тоест, ако напуска сериала, значи щерка й, не се е омъжила, аз така го разбирам.
Цели два даже се очертават. Според спойлерите той отива в Антеп в 37 епизод, а тя заминава в края на 35еп, като той отива на автогарата, но изпуска автобуса т.е. 2 епизода без общи снимки, ако са верни спойлерите.

# 268
Халис пак ще го заключи сигурно ама този път някъде където не може да избяга това видях като теория този хептен полудя и той внука му е пълнолетен не е на 5г.
Пелю ако ще се трепи да кажем той ще я посети ама няма да стои при нея тъй,че не знам ако заминава 35 еп в края Сейран.
Аз друго си мисля Тарък дали ще играе открито да я заплаши,че ще убие Ферит...

# 269
Днес ще има фрагман.
Наистина има много интересни анализи. Честно казано не съм прочела някъде сценариста да го наричат гениален, за разлика от АфРам. Но е факт, че гледаме, коментираме и са с най-висок рейтинг. Значи проблемът е в нас.
Има и някакви анализи, в които смятам, че зрителите търсят под вола теле. Един от тях е тази сцена.

Разсъждение по картинка. Позволявам си да го коментирам, защото вече сте писали за предполагаемия опит за самоубийство на Пелин.

Доказателство- в тази сцена Пелин е притисната в ъгъла, Сейран, която не я изслушва до край си тръгва, а Пело остава, явно ще доведе до крайни действия от нейна страна. Дали?

Светлини в стаята, разположение на вещи по шкафчета, дрехите, с които са облечени, толкова символики намират, че трябва да гледаш целия сериал на стоп кадър, за да видиш всички тайни подсказки и знаци. Нищо не виждам аз. Много семпъл зрител съм, ако някой не ми ги разясни, хич няма да забележа, че в три от сцените на подземния паркинг Сейран била в синята светлина, а Феро в червена и на четвъртата ги били сменили.

Общи условия

Активация на акаунт