Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 564
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Не  , с автобуса се оказа някаква случайност на снимки
Имам впредвид , когато Сейран го върна 13 еп

# 541
Още снимки зад кадър на летището.

# 542
Аз честно казано имам притеснения за финала, още повече след думите на Ферит към Сейран, че нещо още по-лошо ще се случи.

# 543
Феро и Сейро са го закъсали на всички фронтове 🤦😂

# 544
Да идва тоя финал , че не се издържа.Ама ако е много гаден , не знам на есен дали ще им се иска на хората да гледат.

# 545
А това е от днес с фенка 😜

# 546
Такаа идвам със спойлер.
Сейран ще напише в писмото “Ферит , върни се при семейството си и забрави за мен.”
Предполагам , ме Орган й е казал , че ако не го остави , заплашват да убият и него.Иначе не си обяснявам тези думи.
Ферит е съкрушен и плаче на летището и тогава получава новината за самоубийството на Пелин.За антеп ще замине в 36-37 епизод.Щял и да предложи брак на Сейран.

# 547
А бебешор🤔
То трябва някакво време да мине да разбере.

# 548
От следващия епизод най- ще се накефя на смелостта на СейФер да обърнат гръб на хаоса и да побягнат от всички и всичко.  Може и да не им се получи от първия път, но е важна заявката.
Щом са решили да бягат, това означава, че нито бруталният бой на Кязъм, нито тежките психоатаки на Халис, нито размятането на оръжието на пауна Тарък ги плашат. СейФер вече са неразделими.
И това, ако не е изключително градивна промяна и в двамата, здраве му кажи. А, и дълго чакана от нас.
Неусетно изчезна мантрата -"нямам ти доверие" Smirk?

Халис и Кязъм изпускат юздите и го виждат. Ето, защо стават все по- безмилостни.
Ако, преди два епизода някой ми беше казал, че Кязъм ще шамароса Сейран пред хората, нямаше да повярвам.
Да идва фрага!

# 549
Бих попитала тези, които знаят турски. Името на Кязъм дали произтича от турската дума kiz. Дали преносно не означава бащата на момичетата " или нещо подобно.
Забелязала съм, че с имената на героите в турските сериали обичат да подсказват за същността и характера на съответния герой.

# 550
  • Дъблин
Здравейте!

Аз съм новичка тук! От 4 дни гледам сериалчето и направо се побурках по него. Бях се зарекла, че вече такива залитания по сериали да не правя, но този СейФер ме побърка още повече!
За 4ри дни изгледах всичките епизоди!!!
Много са ми забавни СейФер! Ама много! Но последните епизоди малко ме вкочениха от ужас!
Аз съм си научила урока, когато двамата главни си кажат, че никой няма да ги раздели.... ела и стой и гледай какво се случва.
За сцената от 34ти епизод, дето не остави никой да спи...... малеееее малеееее малееееее... чудих се това дали са те.... тази музика.... УФФФФФФФФФФФФФ

само се чудя на Пилито.... що не си взе пукакни вместо само да стърчи като пръчка.

Видях и спойлерите за епизод 35, но аз си мисля, че писмото е от Пелин. И май май Ферит тогава ще се върне към болницата. Той няколко пъти каза, че тя била с него 3 години.... не вярвам да не иска да върне. Знам какво си мислите, той я мрази за това което направи..... но все пак Ферит има глупостта да прощава на всички.

Охххххххх да идва вторият фраг.... немога да седна спокойно да чета книжка.. само из нета се ръчкам......

Пак се филмирах май май!!!!

Да попитам.... Втори сезон сигурен ли е ?

# 551
Да ще има втори сезон !

Здравейте!

Аз съм новичка тук! От 4 дни гледам сериалчето и направо се побурках по него. Бях се зарекла, че вече такива залитания по сериали да не правя, но този СейФер ме побърка още повече!
За 4ри дни изгледах всичките епизоди!!!
Много са ми забавни СейФер! Ама много! Но последните епизоди малко ме вкочениха от ужас!
Аз съм си научила урока, когато двамата главни си кажат, че никой няма да ги раздели.... ела и стой и гледай какво се случва.
За сцената от 34ти епизод, дето не остави никой да спи...... малеееее малеееее малееееее... чудих се това дали са те.... тази музика.... УФФФФФФФФФФФФФ

само се чудя на Пилито.... що не си взе пукакни вместо само да стърчи като пръчка.

Видях и спойлерите за епизод 35, но аз си мисля, че писмото е от Пелин. И май май Ферит тогава ще се върне към болницата. Той няколко пъти каза, че тя била с него 3 години.... не вярвам да не иска да върне. Знам какво си мислите, той я мрази за това което направи..... но все пак Ферит има глупостта да прощава на всички.

Охххххххх да идва вторият фраг.... немога да седна спокойно да чета книжка.. само из нета се ръчкам......

Пак се филмирах май май!!!!

Да попитам.... Втори сезон сигурен ли е ?

# 552
Оставаше с тези рейтинги да нямаме втори сезон 😂

# 553
  • Дъблин
Емииии тогава както се казва,на есен с песен Simple Smile. Оффф ама първо да видим сега какво са ни подготвили за десерт!

# 554

Общи условия

Активация на акаунт