Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 568
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Ама те наистина им съвпадат .. егати!
Мерт има една много яка бенка на дясното ухо , първо мислех , че е дупка за обеца , ама си е бенка.

# 526
А Мерт защо се крие и беше облякъл тениска на сутринта?
Сигурно е пуснал Пупето 😂😂

# 527
Има клип как Ферит е на летището.Чака Сейран , били се разбрали да избягат.
Самоче Сейран я хващат и я пращат директно в Антеп.
Ферит някакси разбира и той тръгва за Антеп.
Нямам търпение вече за този Антеп .

# 528
# 529
Направо ми омръзна от тази Пелин чесно изключително противна ми е… и още един сезон ще я гледаме ужас направи !

Явно е толкова "талантлива", че не могат да й намерят друг проект и тя като се е залепила за този и си мисли, че ще я направи търсена. С всеки епизод все повече и повече се набива в очи некадърността й.

# 530

Привет девочки, качвам и аз една теория от нета Simple Smile

# 531
Чакам с най-най-голямо нетърпение сцените в Антеп. 🥰
Казват, че утре екипът щял да пътува натам, а в петък да започнат снимките.

Edit:
Ето го и Орхан, на летището се появил

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 13:54 от bellie_ellie

# 532
Ох, забавни са ми с тези разгадавания и вглежданя. Да внимават, че накрая да не се окаже, че са роднини 😆
Цитат
Благуна,  всички изрязани сцени ги има в преведения на български епизод. Понеже няколко пъти го споменаваш, да споделя и аз Sunglasses    
Еве и групичка, надминахте Емрулах! Kissing Heart Heart Аз, за разлика от Благунка си гледам епизода най-чинно с буквички и още в началото нещо ми се видя съмнително....Така, че да си кажа - тази серия три пъти я гледах, за да се уверя, че сте поставили всичко изрязано! Евала ви! Yum
А днес - фрагче май се задава...Дано видим със Суна какво става...Все пак не остана....малко по малко всички се отправят към Антеп и финала....дано ни пощадят и ни оставят да мечтаем за нещо хубаво през лятото!
А феновете продължават да разкостват пиксел по пиксел сцените, та чак бенките открили, че им съвпадат Joy Joy

# 533
Орхан дава писмото от Сейран на Ферит и си тръгва.

"Ферит четейки писмото"

Ферит ще тръгне след Сейран към Антеп.

# 534
Спойлер

Скрит текст:
Уж писмото не го дава Орхан, а някакво малко дете. Предполагат, че зад това стои Тарък. Иначе Орхан се е опитвал да го разубеди, на което Ферит е казал, че никога няма да се откаже от Сейран.
Сега пък уж промяна в сценария имало и Ферит изобщо нямало да разбере, че Сейран е заминала за Антеп и ще ходи при нея чак в 36 епизод.
Уж го носи дете в синя ризка писмото, след като го прочете пада на колене, плаче и се намира в състояние на шок Ферит. Изобщо не било сигурно, че писмото е от Сейран.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 16:21 от Бл@гуна

# 535
Какво четох миналата седмица
Скрит текст:
Според информацията изтекла миналата сряда, Орхан би следвало да е говорил със Сейран да се откаже, а тя да напише бележка/писмо на Ферит за сбогуване. След прочитане на бележката, Ферит би следвало да получи и инфо за оная заспалата. Може и да са променили нещо от тогава до сега.
Тая преди да реши да се самоубива, би следвало да се е хвърляла в краката на Ферит да го моли, че й е казал, че обича/иска Сейран
Би следвало да покажат разговор между Сейфер, намекнаха го във фрага.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 16:00 от stasha_s

# 536
Мерт от вчера.

Няма никаква промяна на сценарий, имаме 3 епизода до края на сезона, финала им е ясен, ние само трябва мирно да седим, да чакаме и да гледаме.😊

# 537
Привет
Имало два екипа Афра ще снима в Антеп 36 еп , а Мерт и в Истамбул и после в Антеп
Някак не виждам логика Ферит да се върне отново след летището в имението ,каквото и да е прочел в писмото  Един път се върна вече Вчера не снимките у Пела Ферит беше с тениска

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 16:30 от KrasiAnna

# 538
Може да е от Тарък това писмо .. да го е написал уж от името на Сейран.. кой знае какво пише там.
Или пък ако му кажат за самоубийството на оная бездарната , пак може да се върне.
Абе дано не се връща, вече Антеп си чакаме.
Нямам търпение за момента когато се срещнат.

Не им дадоха да си доизживеят даже специалния момент.

# 539
Ако под един път се върна вече, се има впредвид снимките с червения автобус - това с автобуса, не би следвало да е било връщане.

Общи условия

Активация на акаунт