Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 695
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Сега пък Буче защо? Joy
Толкова драматичен епизод, а така да се изложат. Сега гледам снимка, на която едноръкия майстор хваща ръката на Ферит, който явно посяга да удари, поне така ми изглежда. Проблема е, че се вижда "липсващата" ръка на майстора.
Емрулах явно след монтажа на халвета е дал  на късо

Разбрах защо я хейтят Буче

Сцените, които ние гледахме и тези, които са били спестени. За повече екранно време на Бу са изрязали мега драматични.

Ето го "безръкия" майстор. Много грешки при монтажа. Зор да бързат, да снимат, да монтират и накра беля.

И още от изрязаните сцени

Токова усилия са положили, толкова са се раздали да ги снимат и накрая двете мумии, седнали на дивана. Не е виновна Буче, а който й е дал екранното време.

Гледах изрязаната сцена с Орхан и Ифакат. Орхан отива в нейната стая и плаче, оплаква се, че Гюлгюн не го пуснала в стаята, казала му, че е убиец и го ненавижда и той се ненавиждал. Ифакат го успокоява, че вече са преживели подобна скръб, когато брат му е починал, тогава двамата си помогнали, така както той я поддържал тогава, така и тя сега нямало да го остави сам. Казва му, че много го обича, прегръщат се и плачат.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 22:49 от Бл@гуна

# 151
Аз не знам защо и дават толкова екранно време? И тя да се излага с такива сцени... само и само да е във "вървежния" сериал... същото е и в сериала.. Пелин не иска Ферит, Пелин иска да е Корхан... и тя има същата мания като Тарък.. това не е обич а обсебване... да гледаш през терасата как го правят .... и после да се самоубиваш заради това??????
Тарък пък още 1вата вечер нагази Сейран в коридора.... абе Търо и Пела са един за друг.. маниаци...
А относно Антеп, не знам дали се е оправил града след заметресението..ама до миналия месец имаше трусове все още... и май май продължава да се люлее... трябва да внимават, защото.. да пази Бог от такива неща вече...

# 152
От туитър
С влизането на Сейран през терасата, сме започнали нов цикъл в сериала. Предният път влезе дъщерята на прислужницата.

Само че сега нещата са наобратно - тогава момичето е с черен топ, а Ферит гол, а сега той с черна тениска, а Сейран гола. Тоя път имаме две черти на възглавниците/бременност/

И двата пъти идва Латиф, тогава майка й, сега - баща й.

Тогава - Намерете Добро момиче от Антеп
Сега отиваме в Антеп
Цикълът завършва в Антеп - там ще се взема решение.

Метресата си остава все навън.

Според друг потребител веригата обаче не е прекъсната. Да, ще имат връзка, която ще бъде неразрушима, заради бременността, обаче стои въпроса със самото поставяне на момичето в леглото на Ферит. Това давала насока на втория цикъл.

Имат опасения, че ще има цикъл женитба Ферит-Пелин. Дядото очакват да се меси.
Стоял и въпроса с верижките - тогава той имал, сега тя. Уж била различна или той й я е дал. Съвсем се омотах от разсъжденията им.
На него, ако е - минало, болка, на нейния - няма го миналото, няма болка. Обаче май Тарък ще я преследва, така както Пелин него 😂 как ги виждат и навързват тези неща. А и сценариста как му идват такива неща.
Друго за верижките - вече я няма на врата на Ферит, той е скъсал своята верига, сега ще е пътуването на Сейран - тя трябва да скъса нейната верига.
По спомен Бурджу беше писала - дори и да се оженят за други, няма да са женени, мисля има впредвид така, както бяха Ферит и Сейран, преди развода.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 23:47 от stasha_s

# 153
Сега гледах качения епизод в  youtube,  в него е качена пълната версия на халвета и си мисля : Добре , че Тарък не е надушил че има стълба .И тоя щеше да е нареден до Пело и да воайорства. Единия с тел , другия с пистолет. Голяма "романтика" щеше да е . Тъкмо подходящ момент да се запознаят с Пело , че и да се харесат.И двамата маниаци , обсебени  - един за друг.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 23:13 от Kami_J

# 154
Гледам рускините как се шегуват Simple Smile

А забелязахте ли, че калъфките на възглавниците вечерта са чисто бели, а сутринта, когато се събуждат - на двете имат по една ивица цветна , чертичка като от на тест на бременност. Това също се коментираше при рускините.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 23:45 от ilenkata

# 155
# 156

Стана ясно какво си е мислил, всеки път когато я е пипал тази косичка 😄

# 157
  • Яко в Матрицата...
Сцената на сутринта е много сладка Heart Eyes Даже я гледах няколко пъти Joy Смутената Сейран, загриженият Ферит, целувката за увереност, че не е било сън… Heart Eyes

Но мога да гледам вечно как Феро гони Пелин от стаята си. Боже колко е тъпо това едноклетъчно същество 🤢

# 158
  • София
Суна убивала Сафет, Тарък предлага сделка на Сейран да спаси сестра си като каже, че бебето е негово. Феро пристига в Антеп да прибира Сейран барабар с наследника и се оказва, че бебето "не е негово". (рускините) Scream

Тук какво си говориха?

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 00:04 от missence

# 159
  • Яко в Матрицата...
Добре ли е Сейран, това си говореха Grinning

# 160
Спойлери каквито щеш. Направо с лопата да ги ринеш, всякакви съчинения по темата за 35 епизод.
Гледам  да се подготвя  за всякакви  варианти.
Но безценна е тъпата физиономия на Пелин.  Joy Има много майтапи с нея,свети им с фенер . Колко пъти ще я гледаме  да се унижава? Това не е нормално, трябва  да я освидеталстват  и право в  лудница.
Ще си отива с един от Саффетовите внуци.Heart Eyes

# 161
Суна убивала Сафет, Тарък предлага сделка на Сейран да спаси сестра си като каже, че бебето е негово. Феро пристига в Антеп да прибира Сейран барабар с наследника и се оказва, че бебето "не е негово". (рускините) Scream

Тук какво си говориха?

Има някаква логика с глупостите им но все пак мисля че на финал ранен ще единия от СейФер и лелята Хатидже ще пострада също, щом няма да взима участие във втори сезон.

# 162
  • София
Скрит текст:

Тук какво си говориха?

Има някаква логика с глупостите им но все пак мисля че на финал ранен ще единия от СейФер и лелята Хатидже ще пострада също, щом няма да взима участие във втори сезон.
Лошото е, че гадните спойлери засега излизат 1:1.

# 163
Добро утро.
Явно не се четем, но това написаното като спойлер от Мишенце, режисьорката го опроверга за отрицателно време. Писа, че става наобратно. Опровержението й липсва, защото каза, че ще го изтрие. Направих аз лично скрийншот. Качила съм го по-напред.

# 164
Значи това, че някое бебе е на някой друг, така се изтърка вече, че не е истина. Силно се надявам да не отидем в това клише🙄
Ферит трябва да е страшно тъп да повярва в такава глупост 👿

Общи условия

Активация на акаунт