Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 674
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Бл@гуна, Афра е не повече от 50 кт...вярно , че Кязъмчо до Зерин седи като недоразвит...ама поне 70 кг има...няма как да са едни килограми.
 Аз продължавам да мечтая, че тази последната сцена е кошмар..или пък дъртия гъз ще ги спре да я изнасят....
Егати безчуственито говедо.

# 181
Дядото нищо няма да спре, отиваме в Антеп, там от където всичко започна/е започнало/Халис-Хатуч-Сафет/.

# 182
На Дъртия лешпер проблема му е, че някой му се опълчи, а не му каза "Да, веднага се прибирам" 🙄 не го е очаквал от най-малката снаха и направо му се заби като шамар в лицето.
Ужасен, ужасен образ.
Кязъм каква му е целта да обяснява къде отиват?

# 183
Зачудих се Юсуф какво още прави във филма... 🤔 сигурно и там ще излезе нещо, на него пък екранно време му дават 1-2 минути... е нали Буче е по-специална с физиономията си

# 184
На Дъртия лешпер проблема му е, че някой му се опълчи, а не му каза "Да, веднага се прибирам" 🙄 не го е очаквал от най-малката снаха и направо му се заби като шамар в лицето.
Ужасен, ужасен образ.
Кязъм каква му е целта да обяснява къде отиват?

Както вече писах,мисля,че нарочно каза на Ферит къде ще отведе Сейран4
Можеше да премълчи и да я търсят
Но,като,че ли това е неговият начин да защити Сейран от Сафетове
Ще видим

# 185
Колата на Ферит била на автогарата 🤔😄😍

# 186
Последно Афра в Антеп ли е вече или тепърва ще я изпращат?
АфРам няма ли да ги изловят днес, когато отидат да гласуват. Доста актьори са ги снимали.
Тя явно си е в нейната кола с кучето, та ако има снимки в Антеп явно не е там в момента.

# 187
Сега снимат 35 епизод, значи трябва да е в Истанбул.

# 188
  • Яко в Матрицата...
Извън темата,
Скрит текст:
но много се радвам на наградата от Кан на Мерве Диздар. Много харесвам тази актриса Heart

Какво казва Кязъм? Връщаме се в Антеп...

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 12:28 от Reni 🧿

# 189
35еп ще бъде заснет в Истанбул.. 36,37 в Антеп
Феновете видели отражението на Мерт в очилата на Афра 😂, но това е нейното отражение..

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 12:40 от Николета Кирилова 736837

# 190
Феновете вече и те не знаят какво виждат 🙄😂
То гласуването не е ли според адреса, като при нас? Защо да ходят заедно?
СейФер са ми дерт, АфРам да се оправят😂😂😂

# 191
  • Яко в Матрицата...
СейФер са ми дерт, АфРам да се оправят😂😂😂
Точно така Joy

# 192
Не съм казала, че заедно трябва да гласуват. И по отделно да ги снимат, все тая. Интересно ми е, защото преди 2 седмици сигурно 20 актьора бяха снимали, а АфРам, които в момента са в сериала с най-висок рейтинг никой не беше снимал.

Рени, нали начисто да започват все коментирахме. Да се връщат там, от където започна всичко и този път по любов да се взимат, а не по принуда.
Суна дали ще успеят да я върнат и нея в Антеп? За нея нищо не се чува май. Има да я гъделичка по краката Мечо.
Така ми се заби тази сцена в главата, че не е истина Grinning

От гробищата са изкарали снимка, че бабата  на Ферит се е казвала Фазилет и правят някаква асоциация с друг сериал на Афра. Не съм го гледала.

# 193
Майката на Нюкет коя е?

# 194
спойлеры:

▪Уже была отснята сцена прощания Сейран и Хаттуч с Казымом и Эсме, перед отъездом в Антеп.

▪Сейран уедет в Антеп в 35 серии.
Возможно, у Пелин будет сцена попытки самоубийства (неточно)

▪В 36 серии у Ферита и Пелин дело дойдет до свадьбы, но в последний момент Ферит во время бракосочетания оставит Пелин за столом одну.

▪Он поедет в Антеп за Сейран и сделает ей там предложение.
(примерно конец сезона)

▪Ребенок Султан не от Ферита, а это ребенок Орхана и Ифакат. И те слова Султан «так легко выгнать меня не получится» имели в виду именно данный факт. Турки ликуют, и говорят, что спойлер на 70% правда, если сценарий не перекрутят

Общи условия

Активация на акаунт