Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 642
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Тя нали Хаттуч искала в Антеп да умира, сега е момента 😁

# 226
  • София
Скрит текст:
Изгледах епизода и с бг суб. Отново благодаря , момичета !
И усещам ,че започвам да се дразня  яко.  Как ти ще жертваш детето си ? Някой писа , че в Кязъм имало нещо добро - няма ! Само  алчност и страх!  Как цели 4 жени  немогат да му се опрат на  тоя надут пуяк. Само като го гледам как се пъчи и ми завира булгура. Вярно традиции , травми от детството   ама защо  причиняваш същото и на децата си. Това ли е бащината обич?!
Халис! Много смел го раздава , много авторитетен ,ама Сафетови му склониха главата. Ти ще имаш сметки за разчистване - лични , и ще позволиш това да влияе на щастието на внука ти ! Къде е този силен и могъщ Корхан? Та той нищо не прави,за да  се справи с врага си ?  Разделяме децата , защото видиш ли на Сафет внук му си харесал бившата снаха. А Ферит можел да умира от любов , ама какво значение има. Така ще пазим семейството. Така ще пазим Ферит. Пълни глупости ! Сега много хитро прехвърли вината на Сейран , за смъртта на Фуат.  А на Хатуч се сърдим , че общува със Сафет !
Тия тримата старци , да вземат да се съберат в Антеп и да си разрешат проблемите на местна почва Ще се бият ли , ще се гърмят ли - тяхна си работа !
Време е сценариста да ги разреди малко !

Каквито и да са мотивите на Ферит , ако се стигне до сватба - няма да го разбера. След всичко , което преживяха е време да се опълчи вече на деде. Стига толкова мачкане !
И аз усещам така нещата. Някак няма да ми е ок след думите, които си казаха и това, което преживяха, той изобщо да стигне до сватбена маса с Пелин. Ами, ако Сейран не е забременяла, какво правим? Значи бебето го спира, ако е така, де, нека видим какво са измислили.

За Сейран, Тарък и бебето изобщо не ми се коментира, че това ще е абсурд на абсурдите. Дано наистина опровержението да е истина.

Речта на Халис на масата беше мега лицемерна. Думи за този, който бил носил само красота в това семейство. Направо се ококорих. Той самият го руга на същата тази маса, изгони го, че на изпроводяк му удари и един токат.

Не ми се връзва изказването на Асуман, че иска да остане в семейството, а пък актрисата да не участва във втори сезон.

# 227
Кралят умря. Да живее краля /Ердоган/. Но се вижда, че е грохнал.  Така и ще продължава. Мюсюлмания... Коран....А кога са следващите им президентски избори? Гледах в уикипедия, не можах да схвана.

# 228
И тази Пело - какво ли вече не съм писала за нея ! То няма достойнство , няма гордост. Той не я иска в стаята ,тя по терасата се качва ! И защо Ферит тръгна да и отваря ,след като предположи че е тя ? Остави я да си виси там като паяк  ! Имам чувството , че ако майка и беше казала , щеше да влезе и да легне между тях.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 19:38 от Kami_J

# 229
Имам чувството , че ако майка и беше казала , щеше да влезе и да легне между тях.
JoyJoyJoy

За сватба между Пелин и Ферит може да се стигне и ако Сейран по някакъв начин я принудят да се жени за Търо или някаква друга гадост, тогава Ферит пак ще изпадне в депресия, пак крясъци и депресии. Въпреки че тя му каза, че докато той не пусне ръката й, тя няма да го пусне. Но пък наблягането на това как им разделиха ръцете дали не значи, че те и да искат да се държат за ръка, околните ще намерят начин да ги разделят.
 Не знам, струва ми се твърде тъпо, но пък Гюнтер е способен на всякакви психарии.

Наистина ли Е пак печели? Ужас!

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 19:50 от Бл@гуна

# 230
Обсебеност до жестокост ,житейска изостаналост от съвремието , лицемерие ,алчност .....същността на повечето герои в сериала .

Това  ,което Пелин каза ,когато  отиде в парка вместо Ферит е почти 100%  вероятно .
Жалко ,че Сейран се натресе в това блато .Ферит все още не е човека ,на когото може да се разчита ,особено сега .....смъртта на Фуат . Не си представям да се  опълчи на дЕдЕ ....

Халис такъв смерч ще му завихри ,че няма да слезе на земята ....
Как аГаТа ще приеме отново  тази ,която ги "опозори " ..... а и стратегията на Ифакат  да  отиде на вятърЪ ...олмаз....!!! Оръдейна канонада от всякъде и от всеки !

Кязъм и бебето ще продаде ,ако  евентуално се появи ....а и Халис няма да се спре ...Да  остави негова КРЪВ в Антеп .....
...
За Саффет-ови ...същото ....отмъстителност 100% ,че и повече.
/Какво поведение  на помена ....дори и в този момент подлостта,злобата  беше на 1-во място /

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 19:54 от sofia26

# 231

Жалко ,че Сейран се натресе в това блато .Ферит все още не е човека ,на когото може да се разчита ,особено сега .....смъртта на Фуат . Не си представям да се  опълчи на дЕдЕ ...

Според мен точно сега е момента да се опълчи на деде. Би трябвало тази смърт да не е  безсмислена. Не че Ферит е давал някакви индикации , че ще го направи. Крещи , блъска , пени се  , идва деде  и свеждаме  очи и започваме да мънкаме. Не е готов  още той ! Не знам какво трябва да стане , за да го направи. Може би Тарък да му вземе Сейран - отидоха 20 епизода  мъка. Недай си пък да е бременна  - още 10 епизода  и ето ти 3 сезон.

Халис не може да и прости не че го "опозори" ,а това , че не можа да я пречупи. Беше уважителна , но не и покорна. Там му е болката на него! Не е свикнал на отпор ! Хатуч цял живот вехне по него  , а едно 19 г. девойче няма да го слуша ?!

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 20:09 от Kami_J

# 232
Даже не искам да си помислям този Гюнгер да омъжи Сейран за Тарък. Нали не бил по клишетата. Нещо друго да мисли там.

Гледам сега с бг букви епизода, може и от Корхан да поискат от Сейран да остави Ферит.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 21:06 от stasha_s

# 233
Здравейте,извинявам се че така навлизам в темата. Гледам филма с голям интерес от самото начало,но съвсем случайно чак сега попаднах на темите за сериала.Понеже турският ми е  майчин език,много се учудих като видях какво е заглавието на филма.Буквално се превежда Женкарят от имението,или може би с малко въображение да е нещо по различно,но това Рибарче малко е странно.

# 234
Аз пак за дъртака, защото не мога да го дишам още от първи епизод.
Да направя съпоставка с Шербета. И там майката все държеше на традициите и да не й се нарушава реда в къщата, но след като бутнаха дъщеря й от прозореца, тя се промени, прие избраника й и каза, че искала само нейното щастие.
А при Халис въобще няма променя дори и след смъртта на първородния му внук. Продължава да ръмжи и да гледа като дърво. Не мисля, че ще изпусне такава покорна снаха като тая с поглед на веяна скумрия!

# 235
Ох утре какво ли ще дадат на фрагмана? Сега пуснаха някаква размазана снимка с колата на Ферит и някакъв автобус вътре били Хатуч и Сейран...Има спойлер чак 37ми еп че ще успее да отиде в Антеп.

# 236
Е, цял епизод без общи снимки ли? Ще ги изядат феновете, ако не са почнали вече 😁
Арабите рекли, че до края на сезона, ще има още един халвет 😁

Аз продължавам да гледам с бг букви, какво ми прави впечатление - Ферит пак казва на Сейран, че усеща нещо много по-лошо, че се случи.
А на Пелин - не си ми никаква и няма да бъдеш, пък да го жени дядо му.

Ааа, а Зеринка нямало да си ходи, като се омъжи щерка й. Тоест, ако напуска сериала, значи щерка й, не се е омъжила, аз така го разбирам.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 21:59 от stasha_s

# 237
  • Яко в Матрицата...
Здравейте,извинявам се че така навлизам в темата. Гледам филма с голям интерес от самото начало,но съвсем случайно чак сега попаднах на темите за сериала.Понеже турският ми е  майчин език,много се учудих като видях какво е заглавието на филма.Буквално се превежда Женкарят от имението,или може би с малко въображение да е нещо по различно,но това Рибарче малко е странно.
Преводаческо решение Wink Който превежда, той си преценява... Както "Adını Feriha Koydum" не е "Огледален свят", така и тук.

# 238
Еви   HeartFlowers RoseFlowers Rose Благодаря за превода

Кязъм ми е пак загадка Grinning Пак е заел ролята на пумпал Държи се с Ферит и Орхан като истински разбиращ и обичаш ги роднина Успокоител на хауса в Корхан Даде курбан едната си дъщеря , защото е обещал и за да няма още смърт Другата я освести да не хукне за сестра си  

Доколкото разбрах 35 еп ще се снима в Истамбул  , 36 и 37 в Антеп

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 22:17 от KrasiAnna

# 239
Благуна  Друго имах предвид,  не се изразих  правилно.  Как ще я  прежали  ако нещо се случи с нея. Ако умре, ако  нещо много лошо й случи.  Като да полудее,да опита  да  се самоубие и т.н.
Реално погледнато  я  омъжват за богат зет. Никога не са имали план да я дадат на някой по любов.  Съгласни са да е нечия съпруга, нещастна, но не й да я загубят.  Баща й разчита,че могат да я бият и унижават,  но ще свикне със съпруга си.  Нито  Есме,нито Кязъм ще преживеят болката от загубата на някоя от дъщерите си.  Мисля в тази насока,защото Суна е по слаба,лабилна... Докато подписваха се самовглаби в спомена за Абидин. 

Искрено се надявам,когато излезе от тази къща да е с всичкия  си.  Защото цялото семейство изглеждат  изтрещели.   Свекърва й,ще й вгорчи дните.  Тя е истинска  усойница.
Относно актьора на Саффет, безброй начини да приключат историята на героя. Не  е задължителна смъртта му. Нали често пътува по работа, Тайланд и т.н. Може просто да го пратят на работа в друга страна Joy

В момента Тарък има най-голямото оръжие в ръцете си,Суна.  Сейран би се жертвала за сестра си . Освен това този психо все някога,ще покаже истинското си лице.  Че е свързан със смъртта на Фуат и че е вдигнал мерника на Ферит.   Заканите му не со шега.
Общо взето не виждам светлина в тунела. Дано не ги  заженят,но нещата на там отиват. Цял сезон ни чака. Confused

Общи условия

Активация на акаунт