Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 675
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Тя откакто Ферит я завлече и се издигна в очите само,че чакам дози нови обиди като научи,че е спал със Султан преди време.Много е миличка напоследък чак си търкам очите като я гледам и се щипя дали е истина или не...
Но се оказа,че любимото нейно място също е косата му като при него имаше видео в което 40 секунди са събрали кадри как му гали косата в различни ситуации от двата епизода...

# 286
Тези обаче имат такова чувство за хумор. Двете черти не били за бременност, а че имала ковид JoyJoyJoy

# 287
Е той е спал със Султан години преди Сейран да се появи. Тя по тая логика трябва да му се сърди за всички жени дето са му минали през леглото. Важното е сега да не посяга на чуждо 😂

Тези обаче имат такова чувство за хумор. Двете черти не били за бременност, а че имала ковид JoyJoyJoy
😂😂😂😂😂😂

# 288
  • Яко в Матрицата...
Диди, Сейран подозира, че е имало нещо между двамата, така че няма да е много изненадана. А и това е било в миналото, преди тя да се появи. Ферит избягва да има физическа близост със Султан от самото начало на сериала, така че аз не очаквам катаклизми в тази посока. Сега е по-важно СейФер да се съберат, после ще мислят за Султан Simple Smile

Чертите на възглавниците показват само, че някой не си е свършил работата Stuck Out Tongue Winking Eye

Сейран искаше да се увери, че Ферит я обича. Не я вълнуваха и не я вълнуват нито фамилията му, нито парите на фамилията му. Нито дали са женени или разведени. Сега са севгилита, както е редно за едни млади хора. Първо севгилита, после мъж и жена, а не да се прескачат важните етапи във връзката.

# 289
То на тях развода добре им се отрази😂
Сейран наистина счупи оковите😂😂😂

# 290
В епизода дето Суна се напи и спаха тримата в стаята, пак са тези възглавници с чертите , та си мисля , че е просто съвпадение, а не подсказка.

# 291
Ой, някой па ще седне да прави черти на възглавниците да дава знаци. Глупости на търкалета. И те вече се чудят какви символика да търсят в интериора. Айде светлините ок, ма интериора. Цветя, картини, възглавници

# 292
Ами с оглед показаните картини в епизода смятат, че ще дойдат лондончани и ще хвърлят бомбата за края на сезона - картината в стаята на Гюлгюн и Орхан, показвала църква, която се намира в Лондон, трите ябълки и крушата в стаята на Халис и накрая картина в стаята на Ферит, жената, която разкрива тайни, скрити под водата.
Да видим.
Иначе бременност, не заради възглавниците, а заради синджира на врата на Сейран. А може и това да е грешка.

# 293
Чертите по възглавниците си е жива грешка на екипа. Сложили са грешните или са ги обърнали в неправилната страна Joy
А бременност имаше още преди 10 серии сигурно, когато в някакво шкафче имаше мокри кърпички. Изобщо фантазията фенска няма граници.

# 294
# 295
Нали се чудехте, защо Асуман е решила да остане в имението. Сега гледах поредната изрязана сцена.
На масата стоят Орхан, Ифакат, Зерин!, Асуман, майка й и баща й. Майка й моли, ако семейството на мъжа й позволи да я вземат с тях за кратко, поне малко да се успокои. Ифакат подскочи 2 метра и каза "не може", Орхан каза "не трябва" докато не мине тъгата, но може да искал да каже траура, не съм сигурна. Асуман се разплака и ги помоли точно в този момент да не спорят, защото вече нищо няма значение. Sad
Явно не са я пуснали, а тя е смазана, за да взима решения.
 В този момент влезе и Пело усмихната, Зерина я пита, къде е Ферит и няма ли да дойде, а тя й отговори, че не знае и излиза, защото имала нужда от почивка.

А с Абидин какво се случва? Дали разбра, че любимата му я омъжиха и отиде в Саффетовия дом? Какво ли ще предприеме или пак само ще гледа с тъжен поглед?

# 296
Здравейте,извинявам се че така навлизам в темата. Гледам филма с голям интерес от самото начало,но съвсем случайно чак сега попаднах на темите за сериала.Понеже турският ми е  майчин език,много се учудих като видях какво е заглавието на филма.Буквално се превежда Женкарят от имението,или може би с малко въображение да е нещо по различно,но това Рибарче малко е странно.

Има и птица със същото име, предполагам затова преводачите така са избрали. Птицата 'рибарче' често се появява като символ и в сериала - в рисунки, картини, в начина си на живот и тн;
преплитат двете значения на yaliçapkini в сериала. 🐦
Все пак в нашия сериал се държи много на символизма, от всеки детайл можеш да чопнеш нещо и да тълкуваш. Grin

# 297
Според мен преводът Рибарче идва от руското заглавие на филма Зимородок, което е името на въпростната птица рибарче, което се използва и като нарицателно на женкар. Нещо като нашия Гларус и птица, и женкар.

Бели Ели, възможно е. Не споря. Бях чела коментари на преводачи, за това сподлеям. Странно ми е детска книжка и този психарски сценарий, но явно са вложили много по-дълбок смисъл в заглавието.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 15:28 от Бл@гуна

# 298
Режисьорката Бурджу още есента беше качила на стори как чете детска книжка (на племенницата си) с герой в нея yaliçapkini. Нямам скрийншот, но си го спомням. 😊

# 299
Аз пък четох някъде,че Рибарчето не сменя партньорката си.С една и съща птица е до края
Та,може и нашето момче да е така

Общи условия

Активация на акаунт