Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 615
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Тарък пита Казъм къде е била дъщеря му предишната нощ и че вече е въпрос на чест, така че негово задължение като баща е да го реши този проблем.
Мнго ме кефи Тарък. Кеф ми е да го гледам.
А тази въшка Орхан е мега противен

# 376
А коя кола кара Ферит? Защо не е с неговата..? Май точно тогава ще научи за онази скумрия и ще отиде при нея от чувство за вина

# 377
А Тарък какво очаква да направи Кязъм с тоя пистолет? По кого да стреля?

Не можах да позная чия стая е. Сега като казвате, Асуман, да.

Еванджелин, да пиша ли какво знам аз по въпроса, защо я връща? Че са две теории.

# 378
Хаха, сладък бял косъм и не един...остаря преждевременно момчето с тая драма.
Аз се включвам да кажа, че с белия му косъм и наболата брада е много хубав. Да си седи така, по- мъжествен е .
То как да разберем  Може да е и , че преди времето на Сейран беше преброено , а сега ще се върне завинаги Може да е всичко
Търси се символика навсякъде Grinning Очаквам и белият косъм в косата на Мерт да означава нещо Joy

Grinning символиката на белия косъм е разгадана GrinningGrinningGrinning

# 379
Дядката е отврат, Орхан мекотело Hands ThumbsdownHands ThumbsdownHands Thumbsdown

# 380
Така ще ми е кеф Кязъм да завърти пистолета срещу Тарък👿
От кога честта на Сейран е проблем на тоя идиот?
Остава Ферит да не избяга със Сейран, а да тича да види Пелин и направо края 🙄
Тоя тъпунгер Орхан няма да се оправи никога.

# 381
По Ферит трябва да стреля явно иначе трябва да е Сейран.
Ето, при кого е Феро

Търо каза на Орхан да гледа синът му да не приближава Сейран, защото скоро е погребал единия... После мухльото ревеше при Ифакат, че го бил заплашил да убие и втория му син.
Положението стана яко напечено с тези мафиоти. Хич не си поплюват. Стрелят на месо.

# 382
Ами, според Тарък, Кязъм трябва да се разплати с Ферит очевидно. И, понеже Кязъм няма да може да го направи, не е изключено да реши да им сервира Сейран на тепсия, за да не умира никой.

# 383
Дано третият опит за бягство на Сейран, ако е това, да е успешен. Пък било и сама.

# 384
Какъв баща е този Орхан да кажеш на вече единственият си син,че не можеш да загубиш и скъпоцения си  баща!
Дано Гюлгюн да се съвземе и да ги сложи на мястото им Орхан и противният Халис ага!

# 385
Аз Орхан го разбирам. Изгуби единия си син и сега умира от страх да не загуби и другия. Търо директно му го каза. Гюлгюн какво ще направи? Ще излезе ли от летаргията, за да помогне на сина си, или ще се включи в хора на Орхан?
За всичко е виновна Ифакатица, тя вкара в живота им тези Ихсанлар.
Четох теории, че може би навремето е искала помощ от тях, за да се отърве от мъжа си, за да е с Орхан.
Тювбе, тювбе...

# 386
Е, дано сега вече Орхан се светне , че Ферит не е виновен. Колко удобно му прехвърлят вината. Мисля , че Тарък нямаше така да зацикли на Сейран , ако  не знаеше ,че е снаха на Корхан. Сафет ги е отгледал с мисълта за отмъщение . За него това е като да вземе "жената на врага". Въпрос на чест.

# 387
Орхан е мърша нещастна! Заради тебе загубих сина си, няма да загубя и баща си!
Един ти остана, бе! Едно дете имаш! За татю се загрижи, който се държи с тях като с нищожества. Дано Саффет дъртий да ги гръмне и двамата!

# 388
Значи Кязъм, за да не стреля по Ферит, дава Сейран? Така ли? А Тарък я връща?

# 389
За всичко е виновна Ифакатица, тя вкара в живота им тези Ихсанлар.
Четох теории, че може би навремето е искала помощ от тях, за да се отърве от мъжа си, за да е с Орхан.
Тювбе, тювбе...

Виновен е дъртака, че й е позволил толкова години да си разиграва коня в конака. Едно масажче и е готов!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт