Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 44 034
  • 778
  •   2
Отговори
# 150
Еми имам час ще отида да видя .... май и те са станали конвейр... а ти при кой доктор бешв
Много отдавна са така, ако можете търсете друга клиника, то тяхното не може и клиника да се нарече .

Напълно съм НЕсъгласна с вас! Аз толкова години бягах от Тутракан понеже съм чувала ,че много се чака и е на конвейр работата и сега когато имам успех точно там от първи път , си казвам, че щеше да е по-добре още в началото да отида там и да чакам часове, а не години. Бях при Богомил и съм пресен случай, детето ми е на 2 месеца. Незнам вие при кого сте били на преглед, но не е коректно да се изказвате така за цялата клиника при все ,че сте ходили само за 1 преглед.
Не е 1 преглед ,от години ходя при тях , с по-леките случаи и по-младите жени имат много голям успех, но с другите …може години да ви мотаят. За 7 години виждам каква е разликата в отношението, не само при мен, а и при много други .
Съветът ми е -бягайте в София ,като видите че след 1-2 опита не се получават нещата .

# 151
Аз имам 2пункций и 4трансфера в софия 1мисед в 7седмица .... и никой не ти казва каква е причината освен да тестват самите ембриони... което е 800лв на ембрион... нека да видим днес какво ще кажат и ще преценя...

# 152
  • Русе
Еми имам час ще отида да видя .... май и те са станали конвейр... а ти при кой доктор бешв
Много отдавна са така, ако можете търсете друга клиника, то тяхното не може и клиника да се нарече .

Напълно съм НЕсъгласна с вас! Аз толкова години бягах от Тутракан понеже съм чувала ,че много се чака и е на конвейр работата и сега когато имам успех точно там от първи път , си казвам, че щеше да е по-добре още в началото да отида там и да чакам часове, а не години. Бях при Богомил и съм пресен случай, детето ми е на 2 месеца. Незнам вие при кого сте били на преглед, но не е коректно да се изказвате така за цялата клиника при все ,че сте ходили само за 1 преглед.
Не е 1 преглед ,от години ходя при тях , с по-леките случаи и по-младите жени имат много голям успех, но с другите …може години да ви мотаят. За 7 години виждам каква е разликата в отношението, не само при мен, а и при много други .
Съветът ми е -бягайте в София ,като видите че след 1-2 опита не се получават нещата .

Съжалявам за неуспехите ви толкова години. Знам какво е очакването с години.  При нас бяха 6. Незнам какво значи млади обаче,  аз съм на вече 37, мъжа ми е на 48. Бяхме ходили и в Плевен при доц. Конова. Еми... изгубих ме си 2 години, само изследвания и нищо. Всеки път по 600лв. и нищо насреща.  Ние сме с неизяснен стерилитет.  А в Тутракан веднага предприеха друг подход.  Аз имам няколко забременяваия пред години завършили в 8г.с. с мисед аборт. Обаче после и не забременявах. В Плевен ми казваха като забренееш ела ,пък ако- не, след 6 месеца. Така голямото ходене и все са ни изтекли изследванията и все правим нови и все - нищо ви няма ,елате пак . А Богомил Бойчев реши да напарвим снимка, хистероскопия... имаше сраствания, които премахна. Въобще.... много сме доволни.  Естествено , който е успял ще хвали, който не е - ще плюе.

# 153
Аз не плюя дори и старата клиника имат си плюсове имат си и минуси...и съм си казала че ако в тутракан ми лажат сущото каквото и в софия ще си ходя в софия....

# 154

Е това са пълни глупости, ние сме много тежък случай, ММ е с 0.01% годни сперматозоиди аз съм със запушени тръби, Хашимото, ИР, СПКЯ. На втората стимулация още на свежия трансфер забременях, за съжаление в 7г.с спря да се развива и се наложи аборт по медицински причини. Изчаках само месец и направихме ЗЕТ, което отчитам като грешка от моя страна, защото аз настоявах. Както и да е, по стечение на обстоятелствата изчаках година преди да направим 2 ЗЕТ трансфер, забременях, в 5 седмица загубихме единия близнак, поради нисък прогестерон, но за щастие сина ми е боец и е вече на почти 6 месеца.
За справка аз сам на 40, а ММ на 44. То не сме нито млади нито лек случай.

# 155
Така бързо ви снасям информация ... очарована от др Л. Бойчев... движим нещата ... да видим

# 156
Момичета как преминава цветната днимка при др Л. Бойчев...

# 157
Момичета как преминава цветната днимка при др Л. Бойчев...
Сутринта жадна и гладна отивате в болницата. Там на входа има жена която ще звънне на акушерката на доктора, ще почакате малко, ще подпишете едно съгласие и след това към скенера. Там ще ви сложат упойка и ще заспите. След 10,15 Мин ще се събудите и може да тръгвате. Ще ви дадат диск и един лист с резултата и становището от снимката.Отивате в клиниката и казвате, че сте след цветна снимка да ви вкарат в графика на доктора и изчаквате докато дойде за да коментирате резултата и как процедирате по нататък. Ще имате леко кървене след снимката затова се подгответе.

# 158
Защо пък кървене аз нямах при предната и бях без упойка

# 159
Аз също имах леко кървене и при двете снимки , носете си превръзка.
Аз само фа кажа , че сутринта рано в клиниката, после те ми дадоха някаква бележка и с нея в болницата държавната и от там вече ви поемат.
Всички супер любезни, после ме съпроводиха до входа и изчакахме мъжа ми, не ме оставиха сама.

# 160
И най-вероятно няма да помните за никакъв диск. А на рецепция ще ви кажат, че е в чантата ви. 😉

# 161
Здравейте. Имам сложени 3 инжекции хориомон  и съм след трансфер на 2 5дневни ембриона. На 6ти ден чхг 19.98 на 7ми чхг 21.98 и на 9ти чхг 24.48 с прогестерон 54.. какво мислите имаме ли реален шанс или е биохимична?

# 162
Може ли някой да ми каже след като са готови резултатите от ендометриалната  биопсия какво следва? Някой ми звъни да ми каже, че са готови ли, как разбрам че са излезнали резултатите, трябва ли да се ходи до клиниката заради тях и въобще всяка информация ще ми е полезна. Благодаря Simple Smile

# 163
Може ли някой да ми каже след като са готови резултатите от ендометриалната  биопсия какво следва? Някой ми звъни да ми каже, че са готови ли, как разбрам че са излезнали резултатите, трябва ли да се ходи до клиниката заради тях и въобще всяка информация ще ми е полезна. Благодаря Simple Smile
Аз имам няколко правени биопсии. При д-р Б.Бойчев съм и звънях направи на сестрата да я питам за резултата, но може и на регистратура да звънете и да искате да ви свържат с нея. Тя ми казваше какъв е резултата (при ме беше със завишени НК клетки) и ми даваше час кога да отида да ми поставят лекарство. След поставяне на лекарството на следващия цикъл се ходи за контролна биопсия и ако отново има нещо пак същата процедура докато си влязат в норма. Дано при вас всичко е наред.

# 164
Днес бяхме на преглед при доктор Ангелов. Останахме очаровани. Обсъдихме през какво и как сме минали, прегледа всички документи и обсъдихме нещата едно по едно. Прегледа ме на ехограф и установи ПКЯ.. Изписа ми Inofolic combi. На 2 3 чист ден на следващия цикъл (Декември) съм на цветна снимка. Остана изумен как след бременност, мисед и абразио не ми е правена ЦС преди инсеминациите в Русе (въпреки, че аз сама поисках такава)
Сега пак предстои едно чакане и чакане...

Общи условия

Активация на акаунт