Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 43 987
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
Еми имам час ще отида да видя .... май и те са станали конвейр... а ти при кой доктор бешв

# 136
Еми имам час ще отида да видя .... май и те са станали конвейр... а ти при кой доктор бешв
Много отдавна са така, ако можете търсете друга клиника, то тяхното не може и клиника да се нарече .

# 137
Боже, момичета, сериозно ли? При кой доктор бяхте? На мен ми предстои първи преглед на 10ти при д-р Ангелов и съм със супер големи надежди, а тези последни коментари.. Направо не знам какво да очаквам.

# 138
Боже, момичета, сериозно ли? При кой доктор бяхте? На мен ми предстои първи преглед на 10ти при д-р Ангелов и съм със супер големи надежди, а тези последни коментари.. Направо не знам какво да очаквам.

Аз си следя бременноста си при Ангелов. Страхотен е,няма да съжалявате

# 139
Направо ме объркахте.... ще ги видим ... как ще тръгнат нещата... уж са с добра успеваемост уж са човечни ... не бързали да ти правят скъпи изследвания ....

# 140
Аз занесах цяла папка с документи, предишна стимулация и 2 трансфера, всеки важен документи ми бе сканиран за системата и всичко разгледано и изслушано!
Консултацията ми продължи 1 час и имах стъпки за напред как ще продължим и какво ще правим.
Л. Бойчев

# 141
Аз само да кажа , че съм при д-р Л.Бойчев и съм до този момент доволна. Всички изследвания ми ги прие , които ги бяхме направили преди да го посетим за пръв път.
Не ни е искал допълнителни до този момент.
С неизяснен фактор сме , въпреки че ММ няма много хубава спермограма той приемаше добавка изписана му от д-ра...подобрение има и въпреки всичко не е перфектна. На нас ни предстои живот и здраве 4-та инсеминация. По принцип някак си вътрешно съм се подготвила за инвитро , времето ще покаже.
Така , че моето мнение е това. Нека не бъда крайна , но на този етап съм доволна. Все пак всичко се случва...
Подкрепям  + yoanna789 и на мен ми бе сканиран всеки документ, който беше взел за важен за системата.

# 142
И моя час е за Л. Бойчев.... ее ще се разходя до там иначе кога ще отидем

# 143
На нас на първичния преглед ни обърна много голямо внимание и отдели доста време, изкушаваше, разгледа всички документи които имахме от предишни изследвания- цветна снимка , хормони, спермограма. Ние сме доволни от отношението и лечението- д-р Любомир Бойчев

# 144
4та там или другаде?

Аз само да кажа , че съм при д-р Л.Бойчев и съм до този момент доволна. Всички изследвания ми ги прие , които ги бяхме направили преди да го посетим за пръв път.
Не ни е искал допълнителни до този момент.
С неизяснен фактор сме , въпреки че ММ няма много хубава спермограма той приемаше добавка изписана му от д-ра...подобрение има и въпреки всичко не е перфектна. На нас ни предстои живот и здраве 4-та инсеминация. По принцип някак си вътрешно съм се подготвила за инвитро , времето ще покаже.
Така , че моето мнение е това. Нека не бъда крайна , но на този етап съм доволна. Все пак всичко се случва...
Подкрепям  + yoanna789 и на мен ми бе сканиран всеки документ, който беше взел за важен за системата.

# 145
Там ще сме , имам надежда и му имам и вяра на д-р Л.Бойчев.

# 146
Имах предвид и 3те ли досега са правени там?

Там ще сме , имам надежда и му имам и вяра на д-р Л.Бойчев.

# 147
Да и трите бяха при тях. Simple Smile

# 148
СПЕШНО!!!
Здравейте момичета искам да попитам нещичко как се подават молбите за фонда дали има  връзка с моята община или няма нищо общо с наща община моля който знае да ми пише

# 149
  • Русе
Много отдавна са така, ако можете търсете друга клиника, то тяхното не може и клиника да се нарече .

Напълно съм НЕсъгласна с вас! Аз толкова години бягах от Тутракан понеже съм чувала ,че много се чака и е на конвейр работата и сега когато имам успех точно там от първи път , си казвам, че щеше да е по-добре още в началото да отида там и да чакам часове, а не години. Бях при Богомил и съм пресен случай, детето ми е на 2 месеца. Незнам вие при кого сте били на преглед, но не е коректно да се изказвате така за цялата клиника при все ,че сте ходили само за 1 преглед.

Общи условия

Активация на акаунт