Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 43 973
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
Абсолютно всичко с което разполагаш... като документи изследвания, снимки и др. на теб и на твоя партньор го носи задължително аз имах изследвания и от преди 6 месеца за всеки случай всичко вземах. А пък те там преценяват което е нужно да го вземат в предвид. И вече отделно ще си коментирате как ще си действате за напред и какви други изследвания би следвало да си пуснете.
Но задължително всичко си носи , като материал с който разполагаш за вас двамата.

# 121
Здравейте, другата седмица,ще родя с планово секцио и избор на екип при д-р Ангелов. Можели да ми кажете каква е цената. Беше ми неудобно да питам доктора когато се разбирахме.

# 122
400 лв е цената, ако доктора ти не е тогава на смяна.

# 123
  • Русе
Незнам от къде сте, тоест колко часа ви е пътя до там, но може предварително да се обадите преди да тръгнете да питате с колко е закъснението, защото със сигурност ще има, та да си спестите малко чакане. Аз и 3 часа към чакала, но със сигурност ще влезете и обсъдите всичко, приемат пациенти докато свършат записанети за деня. Носете всичко, както са ви казали и успех ви желая. Аз съм доволна от моя доктор -  Богомил ,незнам вие при кого сте .

# 124
Моя преглед преди стартиране на процедурата беше за 19:20 , влезнах в полунощ в кабинета, никога няма да забравя този преглед!
Един съвет от мен, ако сте от далеч, запазете нощувка.

# 125
Имам час при Любомир, но сега стана така че може всеки момент да ми дойде цикъла. Дойде ми на 20-ти и до 23-ти ми свърши, а сега имам някакво зацапване..май ще трябва да отменя часа... А толкова чаках Sad

# 126
Имам час при Любомир, но сега стана така че може всеки момент да ми дойде цикъла. Дойде ми на 20-ти и до 23-ти ми свърши, а сега имам някакво зацапване..май ще трябва да отменя часа... А толкова чаках Sad
Зависи за какво ще е прегледа, в накой случай даже е хубаво да сте в цикъл когато ви преглеждат.

# 127
Зависи за какво ще е прегледа, в накой случай даже е хубаво да сте в цикъл когато ви преглеждат.
За пръв път отивам на преглед в Тутракан, правим опити за бебе, имам нередовен и много болезнен цикъл.

# 128
  • Русе
За пръв път отивам на преглед в Тутракан, правим опити за бебе, имам нередовен и много болезнен цикъл.

Не е проблем дори да ви дойде, както ви е писала дамата, при следене на овулация така или иначе се ходи от началото на цикъла. А и щом е първичен преглед най-вероятно ще искат хормонални изследвания, които се правят от 2 до 4ти ден на цикъла.

# 129
Здравейте, д-р Л. Бойчев ме вика на 2-3 ден от МЦ, но май ще се падне събота или неделя. Преглежда ли в събота?

# 130
  • Русе
[quote author=emiliq.k link=topic=1559189.msg47141327#msg47141327 date=1698769465
Здравейте, д-р Л. Бойчев ме вика на 2-3 ден от МЦ, но май ще се падне събота или неделя. Преглежда ли в събота?

Ако се падне в петък да ви дойде, звънете на регистратура да ви впишат за събота, но ако е в събота или неделя- няма кой да ви вдигне телефона, доколкото знам,тогава момичетата на регистратура не работят.  Отидете в понеделник сутринта, за да пуснете хормони и да ви впишат за преглед на обяд

# 131
Момичета моя час е за 7ми... много ми е притеснено... часа ми е доста късен 19.45 😵... незнам какво да очаквам... да си правяли нещо допълнително някакви изследвания преди да отида... калво ще ме посъветвате

# 132
Аз също много се притеснявах, чаках с около час повече и не пожелаха да видят изследванията, които носех със себе си. Направиха си страхотна реклама на това кое колко струва и колко било скъпо всяко изследване при тях, прегледаха ме, нищо не ми обясниха, казаха да си запиша друг час, взеха ми 90 лв и ме пратиха да си ходя. Толкова.

# 133
Направо ме разочароваш.... казваш неща корено различни от всичко прочетено в темите...🙄

# 134
Направо ме разочароваш.... казваш неща корено различни от всичко прочетено в темите...🙄
Напълно наясно съм с това, това беше и причината да не пиша веднага след посещението ми.

Общи условия

Активация на акаунт