Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 43 939
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
... а като се отвори темата... какво точно като документация носехте

# 106
  • Русе
... а като се отвори темата... какво точно като документация носехте

Носете всичко, което имате, дори да са стари изследвания.  Аз си отидох с папката,  все пак за 4 години се бяха насъбрали. Разказах какво се е случвало , какви изследвания и манипулации сме правили. Моя доктор е Богомил Бойчев.  Благодарение на него днес си гушкам едномесечен син. Отне ни 2 години, но само защото сме с неизяснен стерилитет и не правихме директно инвитро.  В крайна сметка се стигна и до това,  за радост се получи от първия път. При него си следих бременността и той изроди сина ми.  Пълно обслужване 😀

# 107
Момичета за родилното пакета с памперси от колко броя купихте?
Там в родилното каква козметика използват, аз съм решила те както използват и аз така да си взема за вкъщи.
И какви след родилни превръзки си взехте

# 108
  • Русе
Там в родилното каква козметика използват, аз съм решила те както използват и аз така да си взема за вкъщи.

Аз занесох около 15 бр.- отворен пакет . Не ползват козметика,  а преварено слънчогледово олио, трябва да носите 1 бутилка, както и мокри кърпи за бебето. Относно превръзките - аз имах от приятелка 2 различни отворени пакети, по-големи с повече капки и по-малки. Не е лоша идея да си вземате различни, защото не се знае колко ще е кървенето. На изписването вече бях с нормални превръзки като за цикъл, но то си е индивидуално.  Раждах секцио.

# 109
препоръчвам превръзките за след раждане на Babyono   и  Canpol

# 110
Тъкмо влизам да попитам какво се носеше за родилното и вие вече сте ми отговорили. Ама много сте мили! 😄🤍🤗

# 111
15бр памперси ще ви стигнат, може да са отворени. 1 бутилка олио за готвене, 1 пакет мокри кърпи, това е за бебето. Къпят ги с обикновен сапун Тео бебе и ги мажат с преварено олио. За вас може да си вземете превръзки за след раждане, ще кървите първите дни повечко ( аз използвах 5,6 от тях после минах на превръзките които си ползвам-бях секцио). Леко раждане.

# 112
Момичета, дайте ми съвет, как записвате часовете си в клиниката, на посочените телефони ли?

# 113
Да, на посочените телефони в сайта им ...те са три на брой, по принцип все на един от тях вдигат. Понякога не се случва бързата връзка , но с малко повече настоятелност се случва връзката при мен в рамките на деня.
Успех ! 🤞

# 114
Здравейте,
Някой правил ли е инвитро с донорска Я в центъра? Може и на лично да ми пишете.

# 115
Искам да попитам има ли някой от тук присъстващите да е бил с не толкова приятен мъжки фактор в медицинския център.
Било то за Инсеминаця или Инвитро процедури, отнасят ли се със сериозност към проблемната диагноза на вашия проблем (спермограма) ...?

# 116
Искам да попитам има ли някой от тук присъстващите да е бил с не толкова приятен мъжки фактор в медицинския център.
Било то за Инсеминаця или Инвитро процедури, отнасят ли се със сериозност към проблемната диагноза на вашия проблем (спермограма) ...?

Да, ние бяхме с тератозооспермия. Морфологично годните сперматозоиди бяха под 1%. Първоначално д-р Бойчев опита с добавки. Съпругът ми ги пи около 4 месеца, спря да пуши, започна да се храни по-здравословно, но уви… след това преминахме към инсеминации - без успех. После преминахме към ин витро. Резултатът от пункцията - 14 яйцеклетки от които 9 оплодени. Първи опит със свеж трансфер на 1 5 дневен -безуспешен. Месец почивка и втори опит на два тридневни - успешен. Очакваме близнаци сега. Може би като време ни отне около 2г., но сме много щастливи, тъй като морфологията на съпругът ми все същата. Ние сме много доволни. Обръщат внимание на всички колкото могат. Проблемът е , че имат страшно много пациенти…

# 117
Здравейте, имам записан час за 1-ви ноември от 19:40, а работното им време пише че е до 20:00 часа. Какво ще успеем да обсъдим за толкова кратко време? За пръв път ще минавам преглед в клиниката.

# 118
Marilyn3 пригответе се за чакане , ние сме имали час за 18:00ч. И влязохме в 19:30-40 така, че има си бая забавяне. Може и да имате късмет, но ви казвам да си знаете. Щом имате час ще се осъществи консултация. Но определено няма да е в точния час.

# 119
Благодаря за отговора, имам още един въпрос. Мога ли да нося със себе си изследванията правени ми последните 4 месеца ? Изследвания на хормони, снимки на кисти, спермограма на мъжа ми ?

Общи условия

Активация на акаунт