Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 43 836
  • 777
  •   2
Отговори
# 90
Какво им е мнението за НК клетките... и за фракси парина ... веднага ли ти назначават изследвания за тях... питам защото едно от момичатат в предната тема бешв казала че в старата клиника я минавали на фракси парин а Л.Бойчев и казал че няма нужда ... не бърза да я минава ... и за НК клетките също
Не сте уточнили за кой НК клетки питате, но и за двата варианта си има лечение. Аз лично имах в матката, а в кръвта не. Проведено ми бе адекватно лечение. А на въпроса дали ще почнете с изследвания за НК клетки, едва ли някой ще ви отговори. Всеки случай е индивидуален. Това не е клиника като другите да се пускат еднакви изследвания на всички.

# 91
Не съм се интересувала от нк клетките все още но питам защото зададох въпроса след мисед в 7седмица и те казаха че проблема е в ембрионите и трябва да изследвания на тях те дори тромбофилия не ми кзаха аз сама си пуснах

# 92
Значи момичета да ви кажа и за доктор Богомил Бойчев има часове за ноември

# 93
Момичета, не се отказвайте! Запазете си час, въоръжете де с търпение и няма да съжалявате. Аз мога да кажа само хубави неща и за двамата д-р Бойчеви. Пациентка съм на д-р Богомил Бойчев, но покрай няколкото ми престоя в местната болницата, имах честта и неговият брат да идва на визитациите и да ни преглежда, тъй като той завежда отделението. Аз също като вас чаках много дълго първоначално за час, после съм чакала и по 4 часа, за да ми дойде редът (влизала съм и в 23ч. в кабинета с час примерно за 18ч.), но всичко си заслужава. Изключителни професионалисти са. Д-р Богомил Бойчев първо ни предложи лечение с лекарства и добавки (които в сравнение с варненските 400 левови рецепти бяха супер евтини и в същото време предписаните препарати съдържаха същите съставки, но струваха може би сумарно не повече от 50-60лв.) За съжаление, ние не се повлияхме от терапията и преминахме през 4 неуспешни инсеминации, та чак тогава и към ин-витро. Пиша всичко това, за да видите, че наистина искат да ти помогнат, дават варианти и не са комерсиални. Забележете, от стимулацията имах може би 13 или 14 яйцеклетки от които 8 бяха оплодени. Още втория ми трансфер се оказа с положителен тест и сега чакам близнаци. Изминаха почти две години от първия ми преглед, но пак ще кажа , че всяко чакане определено си заслужаваше. Това е моят опит с клиниката. Надявам се да съм ви вдъхнала кураж с моята история! И да съм убедила поне една от вас да се запише и да пробва!  Желая успех на всички!

# 94
Аз си казах че ще отида поне на консултация при тях.... такаче ще чакам.... толкова съм чакала че не мисля че още 2месеца са проблем... успех и ще пиша като успея да си запиша час...

# 95
Аз си казах че ще отида поне на консултация при тях.... такаче ще чакам.... толкова съм чакала че не мисля че още 2месеца са проблем... успех и ще пиша като успея да си запиша час...

Успех! Ще стискам палци! 🍀

# 96
Момичета записах си час.... в далечния ноември😞

# 97
Здравейте на всички. Записвам се при вас да ви следя и чета. Имам записан час при д-р Бойчев в Тутракан за 1ви ноември, дано ми помогне, че правим опити вече 2 години 😐.

# 98
Успех Marilyn3...ние сме за 7ми...

# 99
Здравейте!
 От скоро съм пациентка на Л.Бойчев. Целя забременяване и съм на 35г. с една неуспешна бременност. Предстои ми операция за премахване на външна миома и чак тогава ще правим опити. Някоя минала ли е през подобна операция? Дали е по-добре лапароскопска или отворена? В нашия град е имало 2 случая на руптура на матката по време на бременност след лапароскопска миомектомия и нещо се наплаших. Чувам, че било по-добре да е отворена, защото се шиело по-добре.

# 100
Определено предпочита най щадящия за Вас начин. Лапароскопска не се наложи да правим, но имам две хистероскопии.Л. Бойчев е първенец в лазерното лечение, има доста обучения изкарани в чужбина, не прави нищо с цел печалба.
Негова пациента съм от 6 години вече, с доста тежък случай комбиниран и при мен и при ММ и въпреки всичко успях ме и вече дребчо е на 4 месеца ☺️.
Винаги дават информиран избор, щом се притеснявате задайте си въпросите, или споделете притесненията си ще Ви изслуша и ще Ви обясни каква е разликата и какво да очаквате.

# 101
Здравейте. Тъй като ми предстои другият месец първоначален преглед в късен час при Л. Бойчев, бих искала да попитам назначава ли веднага някакви изследвания, които държи примерно да са в тяхната клиника на другият ден. Мисълта ми е , да знам дали трябва да оставам и на следвашият ден, защото ще пътувам от Варна. Благодаря Simple Smile

# 102
Здравейте. Тъй като ми предстои другият месец първоначален преглед в късен час при Л. Бойчев, бих искала да попитам назначава ли веднага някакви изследвания, които държи примерно да са в тяхната клиника на другият ден. Мисълта ми е , да знам дали трябва да оставам и на следвашият ден, защото ще пътувам от Варна. Благодаря Simple Smile

Не мисля, че ще ви назначи изследвания толкова скоро. Най вероятно ще са на следващия цикъл изследванията, с сега само ще ви прегледа и ще обсъдите как процедирате от тук нататък. Но зависи и за какво ще ходите при него, какво са оплакванията ви. Всеки случай е различен.

# 103
Ще ходя за консултация и разглеждан на изследвания и документи след два неуспешни опита инвитро и съответно търсене на проблем ако има такъв и започване при тях Simple Smile ако ме иска

Не мисля, че ще ви назначи изследвания толкова скоро. Най вероятно ще са на следващия цикъл изследванията, с сега само ще ви прегледа и ще обсъдите как процедирате от тук нататък. Но зависи и за какво ще ходите при него, какво са оплакванията ви. Всеки случай е различен.

# 104
Ако трябва да се взима кръв при тях, предварително казват и си запазвате час там. Дори да назначат изследвания може да ги направите във всяка лаборатория. Аз за цяла бременност само веднъж съм давала кръв там. Всички останали изследвания в моя град и ги пращах на д-р или ги носех на следващия преглед /както прецени докторът/. Аз бях при Малчев.

Общи условия

Активация на акаунт